Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

gooz35 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.08.2012 21:57    #6731     Sufler - Edytor - edytor fm 2012
witam. może odświeżę temat bo mam problem..
jakimś już cudem udało mi się odpalić edytor tylko mam jakiś graficzny problem. otóż komunikaty, okienka są białe... nawet nie można zapisać...screen:

pomożecie?

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
20.08.2012 21:05    #6732     Sufler - Inne - Nietypowe pytanie - FMGS
FMRTE może powodować problemy z rozgrywką, a nie że zawsze powoduje.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
20.08.2012 20:39    #6733     Sufler - Inne - Nietypowe pytanie - FMGS
Owszem, FMRTE , jak zauważyłeś czaruss1 powoduje problemy z rozgrywką i crashe, jednak nie spotkałem się aby ktoś uskarżał się na Genie Scouta. Tak jak wspomniał buczek, krzaczy się sam program, a nie save.
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

buczek93 Młody aktywista

20.08.2012 18:57    #6734     Sufler - Inne - Nietypowe pytanie - FMGS
Ja dosyć często korzystam z geniusza, nie zaobserwowałem ŻADNYCH problemów. Czasem program się krzaczy, ale to sam program - nie ma to wpływu na grę. Przecież nic nie zmieniasz, tylko oglądasz, wyszukujesz, porównujesz - coś jak oficjalny edytor, ale dostępny dla każdego sejwa.

czaruss1 Partyzant

20.08.2012 18:33    #6735     Sufler - Inne - Nietypowe pytanie - FMGS
Witam,
mam takie nietypowe pytanie odnośnie FM Genie Scout.
Czy program ten powoduje jakiegokolwiek typu uszkodzenia(save`ow, gry itp.)
Bo wiem że ten FMRTE (czy jakoś tak) powoduje takie uszkodzenia, natomiast nie wiem jak z FM Genie Scout.
Czy wam zdarzyły się jakieś problemy?
Pozdrawiam

ProkiHM Partyzant

20.08.2012 14:36    #6736     Sufler - Porady do gry - Problem , pozwolenie o pracę.
Siemka, więc może od razu przejdę do rzeczy .
Otóż moim problemem jest zawodnik Ganso, zakupiłem go do Chelsea za 20 mln w ostatni dzien okna transferowego , o dziwo transfer nie został zblokowany gdyż nie dostał pozwolenia na pracę.
I tak całe pół roku siedzi sobie u mnie na trybunach nie mogąc grać i się na mnie obraża . ;c
Wie ktoś może co moge zrobić by zagrał ? Jak dostać to pozwolenie ? Patrzałem w fmrte i nic nie moge zrobić , także próbowałem wypozyczenia do Belgii ale sam Ganso ani żaden Belgijski klub nie jest tym zaintreresowany, pomocyyyyy ! :c.

raku923 Partyzant

20.08.2012 01:30    #6737     Football Manager - Kącik graficzny - SKIN problem
witam mam nastepujacy problem poniewaz w skini nie zmieniaja mi sie tla gdy przechodze na poszczegolne ekrany mam odznaczone buforowanie skina zaznaczone mam natomiast odswiezanie po zatwierdzeniu i pokazywanie tla . orientuje sie ktos w czym tkwi probleeM?

jamestager Partyzant

I mam ten sam problem co merduk781

about Partyzant

Rozwiąże ktoś mój problem ?

lubieplacki07 Partyzant

19.08.2012 13:04    #6740     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam!
Nie wiem czy piszę w odpowiednim miejscu, jeśli nie to przepraszam.
Otóż mam pewien problem z moimi obrońcami Arminią Bielefeld i od 3 sezonów utrzymuję się w pierwszej Bundeslidze, no właśnie : utrzymuję się. Gdyby nie to, że moi obrońcy cały czas zawodzą, spokojnie mógłbym powalczyć o ligę europejską.
Cóż takiego oni robią ? Np. mimo dobrych atrybutów fizycznych + gra w powietrzu + krycie, nie potrafią dobrze pokryć rywala podczas defensywnych rzutów rożnych,wolnych. Obrońcy mijają się z piłką, chcąc zrobić wślizg wykonują go tak, że nie ma w ogóle kontaktu z ciałem zawodnika który aktualnie jest przy piłce. W ustawieniach taktycznych mają minimalną swobodę taktyczną, a nastawienie maksimum defensywne. Boczni obrońcy trochę większa swoboda. Ludzie co robić ?! nie wiem! Jakoś inaczej do nich mówić podczas rozmowy motywacyjnej ?
POMOCY :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution