Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sesek88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Awansowałem z ligi adelante do la ligi, wszystko okej tylko... no własnie, ani liga adelante ani la liga nie ruszają, nie stworzyły się terminarze, o co chodzi ? może ma to jakiś związek z 3 ligą hiszpańską którą dodałem tuż przed startem rozgrywek pierwszego sezonu, tabele się utworzyły, ale rozgrywki i terminarz tej ligi ruszają dopiero w tym sezonie, i to jedyna liga hiszpańska z terminarzem która gra. może ktoś mi wytłumaczyć o co tu chodzi ? w czym problem ? MAGIA @_@.

Marimba84 Partyzant

Polecam Crewe Alexandra, dobra baza treningowa, obiekty młodzieżowe też są ok, dużo utalentowanych graczy. Jak ktoś chce oprzeć grę na graczach urodzonych w latach 90 zeszłego wieku, jak najbardziej ten klub się nadaje :)
jedynym problemem jest budżet...

Fabios Partyzant

Mam problem z Crash dumps.

Grałem w poprzednie wakacje w FM 08. lecz po pewnym czasie wyskakiwał mi błąd. I zakończyłem gre bo myślałem że to tylko na tym savie.
Lecz w te wakacje znowu zaczołem grac. Tylko że od nowa. I znowu to samo gdy przerzucam date z 05.12.2009 - 06.12.2009, wyskakuje mi że : ,, Napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta " i pod tym jest adres do foldera ,, C:\Documents and Settings\PROFIL\Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2008\crash dumps " Tak samo miałem w poprzednie wakacje czyli z 05.12.2009 na 06.12.2009.
Co mam zrobic ? Miałem dobry zespół ale nawet nie oto chodzi ponieważ to pewnie na każdym savie będe to miał.
Bardzo proszę o pomoc !!!

Neverhex Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
No własnie o to chodzi ze ja zmieniam czesto zawodnikow , daje kazdemu pograc:) a co do tych rekordów to nie o to mi chodzi tylko ze 3 mies 5 czy 13 nawet , tylko chodzi o to ze one są czesto i po tyle miesiecy , bo jak jeden ma kontuzje taka dluga a reszta zdrowa to nie ma problemu , natomiast jak paru zawodnikow ci odpada i do tego kluczowych to juz kiepsko jest:)

trolololo Partyzant

[quote="hapek"]Wszystkich znam ;) Lenny nie jest na wolnym bo znalazł nowy klub, a gram na najnowszym updacie, lazar marković znam podobno wielki talent ale czy przejdzie?[/quote]
Kiedyś w mojej karierze Markovicia kupił Śląsk więc warto spróbować, trochę go pochwalisz, będziesz miał wysokie miejsce w lidze to nie powinno być problemu. Jeszcze pamiętam, że u siebie gdy grałem w polskiej lidze miałem Chibuzor Okonkwo(sprzedałem po 1 roku do Udinese za 6 mln E), Hrayr Mkoyan, Carlinhos z Tombense, Danilo Ferreira i Hossam Ashour więcej na razie nie pamiętam

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

Patrząc na to w jakich klubach gra nasza wyjściowa 11-stka, to powinniśmy wyjść z grupy bez najmniejszego problemu, ale coś jest nie tak. Szczęsny(Arsenal) - Piszczek(BVB) Wasyl(Anderlecht) Perquis(ostatnio Sochaux) Boenisch(Werder) - Mierzejewski(Trabzonspor) Polański(Mainz) Obraniak(Bordeaux) Kuba(BVB) Wolski(grający za napastnikiem, tak jak Kagawa w BVB)(Legia) Lewandowski(BVB).
Albo coś nie tak jest z selekcjonerami, albo trzeba nakopać do dupy naszym, aż wreszcie zaczną ruszać się po boisku.
A taktykę wystarczy skopiować z BVB-dużo biegania, wysoki pressing i to powinno przynieść oczekiwane rezultaty.
PS. Co ciekawe najwięcej na boisku pracują Perquis, Polanski czy nawet Boenisch, czyli Ci których niektórzy nie akceptują.
Jesteśmy tu aby pomagać...

Rodzyn7 Partyzant

Jeśli chodzi o taktykę to Lewandowski za plecami snajpera, wydaje się, że powinien to być Saganowski, ewentualnie Milik. Mamy problemy z lewą obroną (Dudka? Magiera? Wawrzyniak?), wbrew pozorom z defensywnymi pomocnikami, bo nie mamy takiego, który potrafiłby zagrać do przodu (Dudka? Gol? Matuszczyk?) i motywacją zawodników. Jak oni nie będą grali na 100% to po prostu gówno wyjdzie. Jak patrzę na takiego Lewandowskiego to wstyd po prostu.
Poza tym nie wydaje mi się, żeby Fornalik to dobry wybór (obym się mylił). Byłem zwolennikiem Probierza albo Nowaka.

Neverhex Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Witam , Mam pewien Problem gram 3 sezon lyonem koncowka 2013 roku i co jakis czas ( co tydzien lub 2) moi zawodnicy łapią kontuzje i to nie takie byle jakie tylko odrazu takie wykluczajace ich z gry na pare miesiecy , są 3 miesiace a są i tacy co i 5 miesiecy :/ co zrobić zeby tych kontuzji tyle nie bylo i zeby nie byly az tak dlugie ;/ nieraz po prostu musze korzystac z mlodzików

ramos.a Partyzant

27.08.2012 18:38    #6679     Sufler - Porady do gry - Bardzo mocne wahania formy
Nie nie nie. Błąd jest w rozmowach motywacyjnych to raz. Rób tak jak napisał buczek. Zrozum też, że normalnym jest to, iż zespół czasem będzie nie w formie. Czy w realnej piłce też tak jest, że każdy wygrywa wszystko co się da? Zespół potrafi zaskoczyć na początku sezonu i wygrać np. 10 kolejnych spotkań (czy nawet więcej), lecz potem może mieć słabszy okres, zaliczyć dołek i dajmy na to na 5 meczy nie wygra ani jednego. To normalne. Na pewno da się to zniwelować. Sam, od kiedy gram w FMa mam ten problem. I nie ważne jaka byłaby to taktyka, piłkarze to i tak w końcu przyjdzie kryzys, po prostu to wiem, bo nierealnym jest by zawodnicy grali na tym samym fantastycznym poziomie przez cały sezon (dochodzi przemęczenie, walka na kilku frontach). Myślę, że jeżeli masz szeroką kadrę powinieneś spróbować rotacji piłkarzy, nawet gdy są oni słabsi od tych z pierwszego składu. Nie powinno zaszkodzić jak od czasu do czasu wymienisz środek pola i skrzydła, a nawet napad. Nie radziłbym za to dotykać obrony (nie tyczy się bocznych obrońców). Para stoperów musi być ze sobą bardzo zgrana. Czasem to nie oni zawinią bramkę tylko po prostu środek pola. No ale wina zawsze leci na naszych stoperów. Także nie przesadzaj z tymi rozmowami motywacyjnymi. Nie mieszaj po prostu za dużo. Możesz także zwołać zebranie z zespołem i powiedzieć piłkarzom co myślisz na temat ich gry. To też powinno pomóc.
Hala Madrid! Hala Raúl!

http://www.youtu(...)BAoglxLQ

kaseta1 Partyzant

27.08.2012 14:16    #6680     Sufler - Inne - Trening - troche pytan :)
Dopiero co miał miejsce mecz Real Madryt B - Barcelona B w Segunda Division. Także w Hiszpanii rezerwy bez problemu grają w drugiej lidze. Myślałem, że podobnie jest w Niemczech :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution