Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Valdi91 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.09.2012 16:35    #6631     Sufler - Porady do gry - crash dump

Adriankov92 Partyzant

Mam 2015 rok grając West Hamem. Mam taki problem, że przy zdecydowanej większości zawodników, w ich historii widnieje, że grali w Bristol City. Ponadto nie są podane ich kwoty transferowe. Czasami jest to jakiś inny klub, ale najczęściej własnie te nieszczęsne Bristol. Większość graczy tak ma:/ Oto zawodnik, który u mnie grał i oczywiście w karierze ma...Bristol :P

http://image(...)757.jpg/

Da się jakoś temu zaradzić ?

about Partyzant

Mam ten sam problem co UP
Przejście na urlop nie pomaga wcześniejszy sejv również
A reinstal ?
B bb save ??

carlos9014 Partyzant

04.09.2012 20:27    #6634     Sufler - Dodatki do gry - Problem z zasadami Lig
Mam taki problem nieważne jaki dodatek wybiorę czy to uaktualnienie składów czy jakieś dodatkowe ligi nie mogę wybrać niektórych lig jak na załączonym obrazku. Wszystkie ligi mogę wybrać na czystej bazie danych 12,2,0 ale taka gra już mi się znudziła i chciałbym pograć na aktualnych składach.

http://iv.pl(...)9063.png

inwestor Partyzant

Przykład:

Kontrakt zawodnika kończy się 30.06.2013. W kontrakcie ma zapisaną klauzulę, że po rozegraniu 20 meczy w lidze ulega on przedłużeniu o rok.

Jest dzień 01.01.2013 i zawodnik ten rozegrał 15 meczy i zostało mu do końca kontraktu 6 miesięcy.

Zgłasza się klub który podpisuje z nim kontrakt, który będzie obowiązywał od 1.07.2013.

Moje pytanie brzmi:

Co z klauzulą, jak rozegra do końca jeszcze 5 spotkań to wówczas wypełni klauzule i co kontrakt z nowy klubem zostanie anulowany ? Czy się klauzula nie wypełni i nie przedłuży kontraktu ?

suchy_lca Partyzant

Posiadam identyczny problem i nie wiem czym to jest spowodowane, mam zainstalowaną łatkę 12.0.4 , wykrywa mi tą zmodyfikowaną bazę danych ale jej nie mogę wybrać i tylko opcja "domyślne" mi wyskakuje. :/

skazi Partyzant

Miałem dokładnie taką samą sytuację z Batatą, gdy zakończył karierę zatrudniłem go jako skauta, po 3 latach gdy kończył mu się kontrakt nie dało się go przedłużyć ponieważ pojawiał się właśnie taki komunikat jak podałeś. Mi to wygląda na buga, ale rozwiązania na ten problem nie znalazłem. Miałem z nim podpisany kontrakt profesjonalny więc rodzaj kontraktu nie ma w tym bugu znaczenia.

halish Partyzant

@ens:
Z Arką w FM12 jest jeden problem (wiem, bo gram trzeci sezon).

Jeżeli w pierwszym sezonie nie awansujesz, lecisz z pozycji, a wbrew pozorom nie jest to takie proste. Do tego słaba infrastruktura, trochę rozbuchane pensje. Mieszkam w Gdyni, więc podchodzę do tego ambicjonalnie, tylko dlatego trzymam:)

FCBarca4ever1899 Partyzant

03.09.2012 14:29    #6639     Sufler - Porady do gry - Prośba o pomoc FM 2007 skauci
Witam.
Mój problem jest następujący. Gram Barceloną w FM 2007. Akcja rozpoczyna się w 2006 roku ,a obecnie jest 2015 rok. Dawniej nie korzystałem z pomocy skautów bo znałem rynek i miałem jego przegląd. Niestety teraz sam nie jestem w stanie już wyszukiwać piłkarzy. Wysyłam najlepszych skautów ,a oni wracają po danym czasie i w menu obserwacji nie przywożą mi żadnych talentów. Zero, nic. Co jest nie tak?
Z góry dziękuje za odpowiedz.

RosolakLFC Partyzant

Ja stosuje tak że ustalam ich kwote odstępnego na bardzo małą. Dostaje oferty od klubów za taką kwotę, potem baaadzo powoli się ona powiększa i nie dadzą rady w czasie okienka dać kwote na którą się zgodzi prezes. I problem z głowy + możemy odpowiadać na oferty dopiero wtedy kiedy trzeba, nie od razu jak wpłynie. :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution