Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Gallacher Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.10.2012 18:12    #6501     Sufler - Inne - Problem z patchem 10.3 - FM 2010
Witam.Mam spory problem , a mianowicie po zainstalowaniu najnowszego patcha dla FM 2010 ( wersja patcha 10.3 ) tryb 3D tzn nie działa - jest czarny ekran jedynie mogę widzieć klasyczne kuleczki po wyborze w dolnych opcjach trybu 2D.Co dziwne po zainstalowaniu FM 2010 - czysta instalacja bez żadnego patcha tego problemu już nie ma i mogę grać normalnie.Co może być powodem ? chce grać na patchu bo wiadomo łata dziury w grze ale jeśli nic się nie da to muszę grać bez wsparcia.Proszę o pomoc !
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

kroczek14 Partyzant

Witam! Nie wiem czy był już taki problem ale chodzi o zawodnika Man Utd, kontuzja już wyleczona ale mam napisane że nie może zagrać nidzie do 2014 roku z przyczyn zdrowotnych, o co chodzi?

Yascarr Partyzant

[quote="chris000"]Ja nigdy w pierwszym sezonie nie dostałem nowego stadionu.
W ktorym de Laurentis sie zgodził ?[/quote]
W połowie pierwszego ;] Ogólnie ten prezes mnie zaskakuje, proszę o większy budżet - nie ma problemu, chcę rozbudować obiekty młodzieżowe - za pół roku będą gotowe. Ogólnie całkowity budżet Napoli to 20 z groszem, a na transfery około 40 dostałem xD.

Azi Partyzant

15.10.2012 23:14    #6504     Sufler - Inne - Skuteczność
[quote="Marimba84"]Witam. Gram BATE, zacząłem właśnie trzeci sezon. Niby każdy mecz wygrywam, ale różnicą jednej bramki. Co zrobić, aby poprawić skuteczność przed nadchodzącymi coraz bliżej eliminacjami LM? Nie pomaga trening poruszania się w ataku przed każdym meczem...[/quote]
Strasznie mało informacji. Grasz ciągle tą samą taktyką? Najlepiej zrobisz moim zdaniem jak obejrzysz cały mecz od 1 do 90 minuty w dość wolnym tempie rozgrywania akcji i sam zorientujesz się w czym problem. To może być brak skuteczności (celne strzały bronione przez bramkarza), autobus w bramce rywali (dużo strzałów ale z dystansu i większość niecelna), złe rozgrywanie akcji i generalnie mało strzałów (z dystansu też) i jeszcze parę innych możliwości.
Ja bym zrobił tak: oglądam mecz w wolnym tempie i patrze jak idzie rozgrywanie piłki, kto ma dużo strat, gdzie akcja się stopuje zazwyczaj itp. Po meczu (to ważne żeby zobaczyć całe spotkanie a nie podejmować jakieś decyzje po 1 nieudanej akcji) zmieniasz ustawienia i jedziesz kolejny mecz. Powinna być poprawa chyba że przekombinowałeś ze zmianami. I tak do pożądanego skutku. Minus jest taki ze rozegranie tak 3-4 meczy zajmuje mi jeden dzień

Marimba84 Partyzant

no wiesz, problem jest taki, że na Białorusi jest ograniczenie, maksymalnie 5 obcokrajowców w meczowej 18. Chyba, że zrezygnuje z kogos. A tego Zorana zaraz przescoutuje :)

Zorana Lesjaka nie ma w mojej bazie :(

Ermek Partyzant

13.10.2012 11:55    #6506     Sufler - Porady do gry - Problem z prawami TV
Witam. Mam problem z kasą od TV. W Ekstraklasie dostaję za mecz tylko 12.000zł. Próbowałem to zmienić w edytorze, ale to nic nie dało. Czy moze ktoś pomóc ?

hurriicanee Partyzant

Witam, mam taki problem. Za każdym razem gdy wyjdę z waszej strony i wejdę na nią ponownie to muszę zalogować się za każdym razem na swoje konto - mimo iż miałem zapamiętane hasło i auto-logowanie. Błąd występuję odkąd pojawił się "nowy" cmrev.
Jan.

danielos_87 Partyzant

Nie wiem :) Symulowałem przyszłość nie prowadząc żadnego klubu, potem gdy znalazłem zatrudnienie, to w ciągu roku chyba mnie zwolnili i potem już kompletnie nie mogłem znaleźć roboty:) Może z powodu podeszłego wieku ?:D Z resztą kadra to nie problem przecież, a jak coś to zawsze świeża krew się przyda ;) Także wydaje się, że jednym managerem w miarę "realistycznie" można prowadzić klub przez 75 sezonów zakładając, że zaczniemy grę mając 25 lat. Chyba, że da się zmienić to "100-letni", bo mnie osobiście by to uwierało ;) ...Tylko znowu co, 245-letni manager prowadzący klub ?:) Tak jak się rodzą newgeni, tak po prostu też trzeba co jakiś czas tworzyć nowego managera, żeby zachować realizm imho... Na pocieszenie dodam, że ogólna rozgrywka ciągle brnie do przodu i nic nie zatrzymuje się w miejscu.

10kilan Partyzant

11.10.2012 23:05    #6509     Football Manager - Ogólna dyskusja - Szacunek do managera
Już chyba widzę w czym problem. Ton głosu. Ja stosuję najczęściej spokojny,żarliwy oraz asertywny. Bardzo rzadko agresywny.
Spokojny - grajcie na luzie , solidne zwycięstwo, nikt na was nie stawia więc zagrajcie jak lubicie itp.
Żarliwy - ten mecz wypadałoby wygrać,zagrajcie dla kibiców.
Asertywny - nie podoba mi się Wasza gra.
Oczywiście nie mówię, że jestem jakimś specem, ale to zawsze działało(jedynie czasami w Barcelonie się burzyli gdy ich opieprzyłem)

Kary za czerwone kartki - gdy czerwona jest za dwie żółte to tylko udzielam ostrzeżenia, w każdym innym przypadku kara finansowa.

Gdy zawodnik 1raz dostanie ocenę poniżej 6 w meczu stosuję ostrzeżenie, za kolejnym razem lecą kary.
Jeżeli chodzi o słabą formę to najczęściej po prostu zostawiam na trybunach lub siedzą na ławce. Gdy daję im drugą szansę i w kilku meczach znowu grają padakę to dopiero wtedy z nimi rozmawiam.

Chwalę tylko wtedy gdy zawodnik zagra naprawdę dobry mecz (ocena powyżej 9.5 , hat-trick), lub dobra forma utrzymuje się przez kilka meczy i wyróżnia się na tle pozostałych.

Może to coś Ci pomoże.

PS. Warto korzystać z takich zabawek jak Genie Scout? :) Odbierasz sobie przyjemność gry ;] Ale skoro masz już takich newgenów to może warto zastanowić się nad sprzedażą starszych i niezadowolonych zawodników i odważniejsze wprowadzenie młodzieży do 1 drużyny? Młodzi nie powinni tyle narzekać, a przyjemność z posiadania takich perełek jest podwójna.

10kilan Partyzant

11.10.2012 22:17    #6510     Football Manager - Ogólna dyskusja - Szacunek do managera
Taki problem występuje chyba tylko głównie w topowych klubach. Przynajmniej ja tak miałem grając Barceloną, a w żadnym innym klubie mi się to nie zdarzyło. Również był problem z rozmowami motywacyjnymi. Piłkarzom najczęściej nie podobało się to jak byłem niezadowolony z ich gry np. po wymęczonym zwycięstwie 1:0 z jakimś przeciętniakiem,a gdy ich chwaliłem , to całowali mnie po rękach. Niestety widocznie, są święte krowy którym nie dogodzisz. Odnośnie rozwiązania problemu to ich niezadowolenie będzie trwało jak zapewne wiesz określony czas. Do tego czasu po dobrych występach chwal tych niezadowolonych,albo tak jak napisał chinczol kup kogoś zarekomendowanego przez nich(piłkarz,trener). W życiu realnym taki CR też jest smutny,nic nie poradzisz :p

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution