Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Puchacz293 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0

Czy w prawym dolnym rogu tez wam pisze BETA ?
Tylko w ustawieniach pisze mi aktualna wersja 13.1.1

O co chdzi ?

Henox Partyzant

07.11.2012 13:56    #6362     Sufler - Porady do gry - Biały ekran.
Problem rozwiązany. WIelkie dzięki za pomoc. :)

stefannurek Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
07.11.2012 13:38    #6363     Sufler - Porady do gry - Problem z fm 13
Witam mam problme ktory pojawia sie przy wlaczaniu gry. Demo 13 mi dzialalo.

To ten komunikat ktory wyskakuje:
http://img85(...)ucvg.jpg

stefannurek Wróg ludu

07.11.2012 13:38    #6364     Sufler - Problemy techniczne - Problem z fm 13

stefannurek Wróg ludu

07.11.2012 13:37    #6365     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z fm 13

Mar1992 Przodownik pracy

Crash dump, Runtime Error, XML error występują od kilku lat i niestety nie potrafią tego problemu rozwiązać.

DarkMessiashPL Wróg ludu

07.11.2012 10:51    #6367     Sufler - Porady do gry - Problem w czasie gry.
Witam, mam gre Football Manager 2013 od niedawna. I juz na samym poczatku przygody z ta gra mam naprawde powazny probelm...
Gra uruchamia sie normalnie, zaczynam swoja przygode jako menadzer Arsenalu i po 10-15 minutach gra wylacza mi sie automatycznie. Raz miałem gdy chciałem poznac swoich wspolpracownikow, innym razem gdy juz mialem zaczynac pierwszy mecz sparingowy.
Czy ktos wie w czym moze tkwic problem??
Dzieki z gory.

NaVaR Partyzant

Witam,
I po co mi było kupowanie Football Manager 2013 pre-order już 12 października przez Waszą stronę cmrev, skoro mamy już 7 listopada pięć dni po premierze a ja nadal nie mam gry. Chyba ostatni raz tak zamówię bo to naprawdę nie mam sensu. Zostałem potratowany jak jakiś nie wiem śmieć. Napisałem do INMUDO od którego dostałem klucz do wersji BETA i proszę co dostałem w odpowiedzi:

Witam,

najmocniej przepraszam za zaistniały problem. Wydawca nie dostarczył nam ilości o które prosiliśmy.
Z tego powodu niektórzy nasi klienci nie otrzymali jeszcze kluczy, w tej chwili czekamy na dostawę i jutro, najpóźniej w środę wszystkie klucze zostaną wysłane.

Pozdrawiam,
Jakub Adamczyk.
www.inmudo.pl

Wydaje mi się że to jest jakaś kpina i naciąganie Nas porządnych graczy.

Czy ktoś ma też taką sytuację, czy to mi się tylko coś takiego przytrafił, że załatwiam sobie wolny weekend i nic nadal nie mam gry :(

marianFCB Partyzant

też mam taki problem. tyle że wyskakuje mi już to przy tworzeniu kariery
kurde nie wiem co robić ; / mam nadzieje że wyjdzie jakiś patch ; )

adamlinho24 Partyzant

07.11.2012 08:25    #6370     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem ze skórkami
no udało sie :) mam mozliwosc wybrania skorek ktore sciagłem ale pojawia sie nowy problem :/ np ładuje skórke carbon ,wszytko fajnie przeksztłciło sie w ciemnie kolory itd ,ale gdy wejde na nowa rozgrywke czy wczytanie gry,ładuje ładuje i wgrywa pojawia sie ta okropna tradycyjna skórka i w ustwieniach nie mam juz mozliwosci zmiany bo na liscie skorek jest tylko ta orginalna.....

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution