Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Amikowiec Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.11.2012 23:34    #6261     Sufler - Porady do gry - Na cały mecz 2 sytuacje...
Mam podobny problem we Fiorentinie- skleiłem sobie dobry składzik z zawodników o średniej wieku 23 lata, w meczu drużyna zalicza ok. 25-30 strzałów strzałów (w tym celnych 10-15), a bramek jak na lekarstwo momentami...

Pats Partyzant

No kurde, problem znów się pojawił. Grałem cały czas karierę będąc w trybie offline na Steamie, straciłem połączenie internetowe, po czym zapisałem w tym stanie grę, i gdy ponownie wszedłem, nie znaleziono odczytu gry. Dodatkowo zawsze pojawiają się dwa błędy XML po takich wyjściach z gry nie będąc połączonym z internetem, które za każdym razem muszę usuwać. Nie wiem już, co mam robić.

kopruch Partyzant

Witam, mam pytanie. Jakie są zasady handlu młodymi zawodnikami? Chodzi mi o to w jakim wieku mogą przechodzić zagranicę. Skupiam się na skupowaniu najbardziej utalentowanych regenów i co drugi może przyjść do mnie dopiero po 18-tce. Dodam że gram Legią, tak więc krajem z UE a w poprzednim savie z tego co pamiętam (grałem rok temu) to nawet Turków sobie ściągałem bez problemów. Z góry dzięki za pomoc.

Robsio3 Partyzant

16.11.2012 20:00    #6264     Sufler - Porady do gry - Na cały mecz 2 sytuacje...
Witam, otóż mam pewien problem. Gram w FM 13, Manchesterem United, składzik mam piekielny, pomieszanie doświadczenia z młodością, nie będę przytaczał składu bo nie o to tutaj chodzi, chodzi o to że mimo piekielnie mocnego składu ja mimo że strzelam bardzo mało bramek to nie stwarzam sobie żadnych sytuacji, rywal także nie. Są momenty kiedy w meczu mam pokazane dwie sytuacje, PRZEZ CAŁY MECZ! Czy to gram z Stoke, czy to gram ze Sunderlandem, czy z Norwich to zawsze jest tak samo... Bramki padają na ogół z dośrodkowań, strzałami głową. Czy bym nie grał Ofensywnie, czy Defensywnie, czy Przewagą Liczebną, czy Kontratakami, czy Kontrolą to zawsze jest tak samo. Gram już trochę w FM'a i cytując Pana Świerczewskiego "Ja mam znajomość, ja potrafię" to nie jest moja wina, taktyka na każdego rywala jest to mimo siły kadrowej ja nie mogę stworzyć sobie sytuacji... Mam wątpliwości czy to nie jest wada gry ponieważ znajomy powiedział mi że takiego problemu nie ma, może trzeba jakąś skórkę ściągnąć, może ktoś miał taki sam problem, proszę o pomoc

Z góry dzięki i,
pozdrawiam.

soljer Partyzant

Witam. Mam uzywanego oryginalnego FM'a 2012 lecz nie mam pojecia jak go zainstalowac.Mam kod ale byl juz aktywowny. Co robic?

marcinstrawiak Partyzant

16.11.2012 15:56    #6266     Sufler - Dodatki do gry - pomocy nie widzi plików
witam

ma ktos podobny problem ?? kopiuje pliki z herbami zdjeciami i co najwazniejsze Ligi
CM Revolution Polska Liga Update 2013 v1.0 - kopiuje to dobrze bo do moich dok jak pisze

no i nic :( jak chce grac to pokazuje tylko ekstraklase i 1 lige :(

wie ktos jak to zrobic ??

Blade Partyzant

Witam.
Mam pewien problem z Fm 2012. Jak zaczynam gre wszystko pieknie chodzi, plynnie itp ale po 3-4 sezonie gra zaczyna swirowac. Bardzo wolno sie wczytuja save + jak sie wczytaja po 10min to gra chodzi masakrycznie wolno. Mam kitspac, facepack, logopack.

3gb, 2x 2,53 ghz, win 7

Jesli ktos mial podobny problem albo wie jak rozwiazac ten prosze o pomoc, z gory dzieki.
Pewnie bd zaraz zjedzony bo mam pirata ale mam zamiar kupic org niedlugo, dlatego tez chce sie dowiedziec czy jak bd mial org tez tak bd.

n3sc Partyzant

16.11.2012 14:42    #6268     Football Manager - Ogólna dyskusja - Rozmowy
Mam taki problem, a więc gram Realem i jak nie prowadziłbym rozmowy motywacyjnej to zawsze ktoś jest niezadowolony lub zgaszony a brak jakichkolwiek zawodników na zielono. Czy ktoś ma jakieś rady?

icemanevo Partyzant

Witam, mam wielki problem. Przez dłuższy czas grałem w FM2012 i nagle po reinstalacji, nie mogę go odpalić bo wyskakują dwa okna z crash dump. Próbowałem kilku podawanych sposobów, jak weryfikacja plików przez steam czy też usunięcie settings. Nic nie pomogło, co gorsza po ściągnięciu FM 2013 demo jest to samo! Ktoś wie jaka może być tego przyczyna? Bardzo zależy mi na naprawieniu tego gdyż przymierzam się do kupna FM2013 a nie chcę wydać kasy w błoto.

jojas Partyzant

Witam. Mam problem jak w tytule. Wyskakuje mi okienko z tym komunikatem i gra sie wyłącza. Jak sobie z tym poradzić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution