ustawial z was ktos juz trening kazdemu zawodnikowi z osobna. Czyli kazdemu wlasny program treningowy? Ja niedawno ustawilem kazdemu z 30 pilkarzy pierwszego zespolu treningi indywidualny wg. jego auktualnych umiejetnosci. Zaczalem zauwazac ze w ten sposob najlatwiej nadrobic te elementy z ktorych ma on braki bo trening ustawia sie mu calkowicie do jego profilu a ni np do pozycji.
Czy ktos juz robil tak jak ja? Jezeli tak to jakie macie spostrzezenia? Jest jedna wada ktora latwo zauwazyc juz po 2-3 mikrocyklach treningowych. Ci co tak ustawiali trening zaraz o tym napisza. Czekam na spostrzerzenia ludzi ktorzy na prawde tak ustawiali trening a nie tych co chca punkt. Czekam na obszerne analizy
Czy ktos juz robil tak jak ja? Jezeli tak to jakie macie spostrzezenia? Jest jedna wada ktora latwo zauwazyc juz po 2-3 mikrocyklach treningowych. Ci co tak ustawiali trening zaraz o tym napisza. Czekam na spostrzerzenia ludzi ktorzy na prawde tak ustawiali trening a nie tych co chca punkt. Czekam na obszerne analizy
Najnowsze posty