zindywidualizowany trening...

kurak69 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
25.03.2007, 10:48    Pytanie
ustawial z was ktos juz trening kazdemu zawodnikowi z osobna. Czyli kazdemu wlasny program treningowy? Ja niedawno ustawilem kazdemu z 30 pilkarzy pierwszego zespolu treningi indywidualny wg. jego auktualnych umiejetnosci. Zaczalem zauwazac ze w ten sposob najlatwiej nadrobic te elementy z ktorych ma on braki bo trening ustawia sie mu calkowicie do jego profilu a ni np do pozycji.

Czy ktos juz robil tak jak ja? Jezeli tak to jakie macie spostrzezenia? Jest jedna wada ktora latwo zauwazyc juz po 2-3 mikrocyklach treningowych. Ci co tak ustawiali trening zaraz o tym napisza. Czekam na spostrzerzenia ludzi ktorzy na prawde tak ustawiali trening a nie tych co chca punkt. Czekam na obszerne analizy

kurak69 Przodownik pracy

0
28.03.2007 07:42    #20
to teraz zacytuje twoje wczesniejsze wypowiedzi. Przeczytasz sobie i ustosunkujesz sie po nich do swojej ostatniej...

"o lol... myślę, że wiem znacznie więcej :]"
"Ooo, z całą pewnością masz te pozycje w małym palcu"

skoro nie wiesz... to czemu piszesz w ten sposob. Wyobraz sobie ze niektorych uzytkownikow irytują takie kozaczenie i nabijanie sie z wiedzy innych. Jak to ktos kiedys powiedzial: "To bardzo nie mile i nieprofesionalne" :(

wojciak Partyzant

0
29.03.2007 04:26    #21
kurak69 "skoro nie wiesz... to czemu piszesz w ten sposob"

No to wiesz lepiej i ciesz się :p Ech Ci trenerzy teoretycy... :]

Chciałem Ci zrobić przyjemność, przyznać się do małej niewiedzy z ostatnich nowinek treningowych w największych klubach i zamknąć temat, ale widzę, że popełniłem błąd wdając się w dyskusje.

"Wyobraz sobie ze niektorych uzytkownikow irytują takie kozaczenie i nabijanie sie z wiedzy innych"

Ooo, mądry trener powinien nie poddawać się emocjom i nie irytować z każdego powodu :]

kurak69 Przodownik pracy

0
29.03.2007 08:18    #22
ja nie jestem zadnym terenerem. To ze znam pare rzeczy z uczelni to nie znaczy ze od razu musze byc trenerem. Z toba nie da sie dyskutować bo ty wierzysz tylko w swoja wiedze.

W przypadku kiedy ktos ma inne zdanie zaczynasz pisac zdania w stylu " o lol... myślę, że wiem znacznie więcej :]" zaczynasz podwarzać autentyczność rozmowcy tekstami "Ooo, z całą pewnością masz te pozycje w małym palcu"

Wiecej nie zamierzam ci odpisywać. Życzę ci zebys sie zastanowił nastepnym razem jak bedziesz chcial w ironiczny sposob podwazac zdanie innych, bo mozesz wyjsc na nieuka w bardziej kompromitujacym miejscu niz forum internetowe... A wdedy bedzie trzeba powstrzymac wybuch płaczu...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution