Sztab reprezentacji U-20 w składzie: Magiera, Krzepota, Kowalewski, Luczywek, Kozub, Bator (i chyba tyle) jest dodany jako trenerzy pierwszej reprezentacji - pytanie czy jest w ogóle opcja aktywacji U-20 żeby odwzorowywało to rzeczywistość.
"manau" napisał:
Ja mam jedną uwagę jak możecie to napiszcie im by w Edytorze szło odwzorować dobrze 3 ligę polską by nie spadało po 5 do 6 klubów tylko po 3 by dołożyli jakieś dodatkowe opcję w edytorze by było to możliwe
"moldovan" napisał:
Co do spadków to przecież z III ligi spadają 4 zespoły z każdej grupy (bo jak wiadomo każda grupa to 4 województwa).
// Edytowano 7 razy, ostatni raz 21.10.2018 o godz. 00:25
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.10.2018 o godz. 18:35
Ale o czym Ty w ogóle gadasz człowieku? Problem dynamicznych spadków dotyczy każdego kraju gdzie poniżej pewnej dywizji zaczynają się ligi regionalne (które nie są aktywowane bo rzadko kiedy jest tam pełen research). Więc to jest problem edytora a nie 'polaków którym źli brytyjczycy chcą dokuczyć i nie chcą ogarnać ich systemu rozgrywek'. Zwłaszcza że poniżej III ligi nie robi się researchu praktycznie i 'najlepsze' drużyny z IV ligi są wrzucone w jeden koszyk IV liga bez żadnych podziałów wojewódzkich."manau" napisał:
Szkoda, że nie zrobią tych lepszych "dynamicznej strefy...", ale i tak nie spodziewałem się, że kiedyś ci BRYTOLE coś zrobią dla Polaków...
1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych
![]() |
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
![]() |
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
![]() |
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
![]() |
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
![]() |
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
![]() |
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
115 online, w tym 0 zalogowanych, 115 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:
Najnowsze posty