WAŻNA INFORMACJA - NIE PRZEGAP TEGO!

Sports Interactive aktualizuje aktualizację

Zgodnie z naszymi zapowiedziami, mały fix do Football Managera 2017, oznaczony numerem 17.3.1, ujrzał światło dzienne. Jeśli go nie widzicie, zrestartujcie Steam i uruchomcie ponownie grę!
Powodem wydania hotfixa jest, dokładnie tak jak wcześniej sugerowaliśmy, problem wolnego przetwarzania gry u grupy graczy z określonym sprzętem. Wygląda jednak na to, że Sports Interactive zaradziło już problemowi. Lista zmian: - Naprawiono dwa rzadkie crashe przy kontynuowaniu, - Naprawiono spowolnione przetwarzanie rozgrywki na niektórych procesorach, - Naprawiono nieprawidłowego uczestnika z Ameryki Południowej w Klubowych Mistrzostwach Świata, - Naprawiono nieprawidłowe drużyny grające w finale play-offów Stanowych Mistrzostw Rio de Janeiro. Fix nie wymaga rozpoczynania gry od...

AKTUALNOŚCI - FOOTBALL MANAGER

Jakiego sprzętu potrzebujesz, by odpalić Football Managera?

Seria Football Manager nie należy do tych, której nowe części wymagają zakupu nowego sprzętu. Wprost przeciwnie - wzrostu jej wymagań można ze świecą szukać. Czy w tym roku jest podobnie?

Mamy pierwsze doniesienia nt. FM 2018

Stało się! Zgodnie z daną wczoraj obietnicą, o godzinie 16:00 czasu polskiego Sports Interactive zdradziło pierwsze szczegóły dotyczące nowego Football Managera! Co już wiemy o wersji naszej ulubionej gry na sezon 2017/2018?

Wiadomość z ostatniej chwili!

Miles Jacobson poinformował, że już jutro poznamy pierwsze informacje odnośnie Football Managera 2018. Aktualizacja - dziś określił także godzinę zapowiedzi: 16:00!

SEGA zdobyła licencję na ligi niemieckie

Miles Jacobson poinformował, że wydawca Football Managera, firma SEGA, nabył licencję "manager simulation" na niemiecką Bundesligę oraz 2. Bundesligę od sezonu 2018/2019.

Niemiecka DFL gotowa otworzyć się na inne gry

Część z Was napotkała pewnie w sieci newsy o treści "FIFA 18 bez Lewandowskiego?", sugerujące, że Polaka nie będzie w grze, bo może zabraknąć w niej całej Bundesligi. To oczywiście bzdura - wyjaśnię dlaczego i jak to się ma do FM-a.

Nie masz jeszcze pełnej wersji FM17? Teraz możesz ją przetestować!

Przez najbliższe trzy dni Football Manager 2017 będzie dostępny w Steam do wypróbowania za darmo. Każdy może go pobrać i grać bez limitów aż do niedzieli wieczór. Sama gra została też przeceniona w platformie o 50%.

SI znalazło tymczasowy sposób na poprawę szybkości w grze po najnowszej aktualizacji

Jeśli po najnowszej aktualizacji Twój Football Manager zdaje się działać wolniej w trakcie przetwarzania, Neil Brock ze Sports Interactive w kostiumie Supermana spieszy Ci z pomocą.

Lista zmian w najnowszej wersji FM 2017

Jeśli interesuje cię, jakie dokładnie poprawki wprowadzili programiści Sports Interactive do gry przez ostatnie miesiące, prezentujemy oficjalną listę zmian w języku polskim.

Oficjalne uaktualnienie transferowe nareszcie dostępne

Zgodnie z tradycją na przełomie lutego i marca jesteśmy świadkami publikacji łatki do Football Managera, zawierającej także odświeżoną bazę danych po zimowym oknie transferowym. Wersja gry to teraz 17.3.0, a patcha możecie pobrać z serwerów Steam.

Spekulujemy na temat daty ukazania się najnowszej łatki

Wirtualni menedżerowie planują już nowe kariery, które rozpoczną po aktualizacji bazy danych i transferach przeprowadzonych w zimowym okienku. Patch powinien ukazać się w najbliższych dniach.

Strona

WYSZUKIWARKA