WAŻNA INFORMACJA - NIE PRZEGAP TEGO!

Aukcja charytatywna Massimo Oddo - do zlicytowania FM 2012 z autografami

Wielu z Was pamięta pewnie gest Sports Interactive, które część dochodu ze sprzedaży FM Handheld przeznaczyło na pomoc ofiarom trzęsienia ziemi w Japonii. Tym razem z FM-em w tle udziela się charytatywnie jeden ze znanych włoskich piłkarzy.
Massimo Oddo, były prawy obrońca AC Milan i Bayernu Monachium, jest wielkim miłośnikiem gier wideo, zwłaszcza serii Football Manager. Piłkarz w 2004 roku założył organizację charytatywną, pomagającą najbardziej potrzebującym ludziom, finansującą m.in. odbudowę wydziału neonatologii w szpitalu cywilnym w Pescarze. Wszystkie szczegóły dotyczące jej działalności można znaleźć na jej włoskiej stronie internetowej, klikając tutaj. Najnowszą inicjatywą Massimo jest aukcja charytatywna, gdzie zlicytować możemy koszulkę Mario Balotellego z autografem, w której napastnik reprezentacji Włoch...

AKTUALNOŚCI - CIEKAWOSTKI

Ciekawostki

Dziś polski pojedynek w Serie A20.04.2016 15:52, @Artykuł sponsorowany

Szczęsny czy Glik - który zostanie zwycięzcą?

W Serie A walka toczy się nie tylko utrzymanie! AS Roma, aby odeprzeć ataki Interu i Fiorentiny, nie może pozwolić sobie na stratę punktów w 34. kolejce. Ich przeciwnikiem będzie Torino, które walczy już technicznie tylko o lepszą pozycję w tabeli.
Ciekawostki

Stawiaj w Rivalo i wygrywaj!11.03.2016 17:20, @Artykuł sponsorowany

[Artykuł sponsorowany] Walka o utrzymanie trwa!

Czy w ten weekend warto grać na zespoły zamykające tabele najważniejszych lig w Europie?

Kto wie, może to właśnie tam zostanie odkryty nowy Leo Messi?

Trzech Polaków postanowiło zorganizować przedsięwzięcie, dzięki któremu już żaden sportowy talent nie zostanie przeoczony. Ale ich powodzenie zależy także od nas, miłośników futbolu - potrzebne są bowiem fundusze na rozwój.

Widzieliście już dokument o FM-ie?

W październiku premierę miał FM Documentary, film opowiadający o wpływie Football Managera na życie znanych postaci i kulturę piłki nożnej. Teraz, oprócz wydania DVD, znajdziemy go również na platformie Steam.

Pierwszy rodzimy śmiałek już jest

Jak informuje weszlo.com, 19-latek ze Szczecina postanowił zgłosić się do jednego z pierwszoligowych klubów, motywując swoje doświadczenie trenerskie wynikami osiągniętymi w Football Managerze. Jak poszła mu rekrutacja?

Jednego zwycięzcę MŚ już znamy. Jest nim... Football Manager!

Nietypowe głosowanie zorganizował serwis Digital Spy, zestawiając do boju 32 gry sportowe w formie mundialowej drabinki. W zabawie rywalizowały ze sobą nie tylko nowe produkcje, ale także te historyczne, najlepsze edycji legendarnych serii.

Baza danych FM-a potrafi zaskakiwać

Mało kto wie, że w FM 2014 jednym z dostępnych zawodników Doncaster Rovers jest Louis Tomlinson, członek znanego boysbandu One Direction.

Miles zdradza, w których krajach najczęściej kradną FM-a

Football Manager jest jedną z czołowych serii gier komputerowych i choć aktywacja przez Steam znacznie polepszyła jego zabezpieczenia, nadal są piraci, którzy próbują je ominąć. Szef SI zdradza, gdzie najczęściej korzysta się z ich "pracy".

Michał Zachodny o fenomenie FM-a

Seria CM/FM zawsze przegrywała pod kątem medialności chociażby z takim tytułem jak FIFA. Choć dzieło Sports Interactive jest najlepiej sprzedającą się grą w Wielkiej Brytanii, wielu osobom nadal trzeba tłumaczyć jej koncept od samych podstaw.

W zdrowym ciele spokojny duch

Zastanawiacie się skąd biorą się kontuzje w piłce nożnej? Jak dowodzą dziennikarze polskiej edycji największego na świecie magazynu piłkarskiego FourFourTwo,częstą przyczyną jest niewiedza i ignorancja zawodników w kwestiach ochrony własnego zdrowia.

Strona

Części samochodowe w iParts.pl