WAŻNA INFORMACJA - NIE PRZEGAP TEGO!

Ruud Gullit w Polsce!03.05.2017 16:26, @Artykuł sponsorowany

Przyjdź na spotkanie z legendą holenderskiej piłki

Legenda Milanu i reprezentacji Holandii oraz jeden z najlepszych piłkarzy w historii futbolu wkrótce zawita do Polski! Ruud Gullit 29 maja będzie gościł w Warszawie, gdzie spotka się z kibicami.
Jego wizyta związana jest z polską premierą jego książki „Jak oglądać piłkę nożną”, która pod patronatem SQN ukaże się 24 maja. Rusza przedsprzedaż publikacji na www.labotiga.pl/184-ruud-gullit:  - wysyłka już od 8 maja – książka jeszcze przed premierą w Twoich rękach! - atrakcyjne pakiety Książki szukaj także na www.empik.com, a od 24 maja w salonach Empik w całej Polsce. Fragment książki: Za moich czasów w Milanie pod wodzą menedżera Arrigo Sacchiego graliśmy w ustawieniu 4-4-2. Nie można go jednak porównywać z dzisiejszym 4-4-2, choćby ze względu na zakaz łapania przez...

AKTUALNOŚCI - CIEKAWOSTKI

Kibic "Kolejorza" rozegrał w FM16 aż 220 sezonów

Zastanawialiście się kiedyś, ile najdłużej może potrwać kariera w Football Managerze? Teoretycznie nieskończoność - pomijając fakt, że wiek Waszego wirtualnego profilu zwariuje. Ale gdzie leży granica ludzkiej wytrzymałości?

LOTTO Ekstraklasa zupełnie jak FM 2017

Comiesięczna nagroda dla najlepszego w danym miesiącu trenera jest codziennością wszystkich eFeManiaków, jednak w naszej prawdziwej polskiej piłce od dłuższego czasu jej brakowało. Teraz powraca, i to jak - sygnowana FM-em aż miło!

Dziś polski pojedynek w Serie A20.04.2016 15:52, @Artykuł sponsorowany

Szczęsny czy Glik - który zostanie zwycięzcą?

W Serie A walka toczy się nie tylko utrzymanie! AS Roma, aby odeprzeć ataki Interu i Fiorentiny, nie może pozwolić sobie na stratę punktów w 34. kolejce. Ich przeciwnikiem będzie Torino, które walczy już technicznie tylko o lepszą pozycję w tabeli.

Stawiaj w Rivalo i wygrywaj!11.03.2016 17:20, @Artykuł sponsorowany

[Artykuł sponsorowany] Walka o utrzymanie trwa!

Czy w ten weekend warto grać na zespoły zamykające tabele najważniejszych lig w Europie?

Kto wie, może to właśnie tam zostanie odkryty nowy Leo Messi?

Trzech Polaków postanowiło zorganizować przedsięwzięcie, dzięki któremu już żaden sportowy talent nie zostanie przeoczony. Ale ich powodzenie zależy także od nas, miłośników futbolu - potrzebne są bowiem fundusze na rozwój.

Widzieliście już dokument o FM-ie?

W październiku premierę miał FM Documentary, film opowiadający o wpływie Football Managera na życie znanych postaci i kulturę piłki nożnej. Teraz, oprócz wydania DVD, znajdziemy go również na platformie Steam.

Pierwszy rodzimy śmiałek już jest

Jak informuje weszlo.com, 19-latek ze Szczecina postanowił zgłosić się do jednego z pierwszoligowych klubów, motywując swoje doświadczenie trenerskie wynikami osiągniętymi w Football Managerze. Jak poszła mu rekrutacja?

Jednego zwycięzcę MŚ już znamy. Jest nim... Football Manager!

Nietypowe głosowanie zorganizował serwis Digital Spy, zestawiając do boju 32 gry sportowe w formie mundialowej drabinki. W zabawie rywalizowały ze sobą nie tylko nowe produkcje, ale także te historyczne, najlepsze edycji legendarnych serii.

Baza danych FM-a potrafi zaskakiwać

Mało kto wie, że w FM 2014 jednym z dostępnych zawodników Doncaster Rovers jest Louis Tomlinson, członek znanego boysbandu One Direction.

Miles zdradza, w których krajach najczęściej kradną FM-a

Football Manager jest jedną z czołowych serii gier komputerowych i choć aktywacja przez Steam znacznie polepszyła jego zabezpieczenia, nadal są piraci, którzy próbują je ominąć. Szef SI zdradza, gdzie najczęściej korzysta się z ich "pracy".

Strona

WYSZUKIWARKA