WAŻNA INFORMACJA - NIE PRZEGAP TEGO!

Ruud Gullit w Polsce!03.05.2017 16:26, @Artykuł sponsorowany

Przyjdź na spotkanie z legendą holenderskiej piłki

Legenda Milanu i reprezentacji Holandii oraz jeden z najlepszych piłkarzy w historii futbolu wkrótce zawita do Polski! Ruud Gullit 29 maja będzie gościł w Warszawie, gdzie spotka się z kibicami.
Jego wizyta związana jest z polską premierą jego książki „Jak oglądać piłkę nożną”, która pod patronatem SQN ukaże się 24 maja. Rusza przedsprzedaż publikacji na www.labotiga.pl/184-ruud-gullit:  - wysyłka już od 8 maja – książka jeszcze przed premierą w Twoich rękach! - atrakcyjne pakiety Książki szukaj także na www.empik.com, a od 24 maja w salonach Empik w całej Polsce. Fragment książki: Za moich czasów w Milanie pod wodzą menedżera Arrigo Sacchiego graliśmy w ustawieniu 4-4-2. Nie można go jednak porównywać z dzisiejszym 4-4-2, choćby ze względu na zakaz łapania przez...

AKTUALNOŚCI - CIEKAWOSTKI

Premiera książki dla eFeManiaków

Stało się! Fani Football Managera wreszcie znajdą coś dla siebie na półce sklepowej. Najgorętsza FM-owa premiera roku - polskie wydanie książki "FM Stole My Life" - ma miejsce właśnie dziś!

Przedpremierowa oferta dla eFeManiaków

Football Manager zawładnął życiem wielu osób na całym świecie. Przekonali się oni, że w tej serii symulatorów dużo łatwiej się zakochać, niż od niej oderwać.

Książka o serii Football Manager w naszym rodzimym języku

Znakomita wiadomość dla wszystkich fanów CM-a i FM-a! Wydawnictwo SQN postanowiło wydać tłumaczenie książki "Football Manager Stole My Life", która powstała w 2012 na dwudziestolecie serii.

Sports Interactive udostępnia film o FM-ie za darmo

W 2014 roku na świat wyszedł film dokumentalny, rozprawiający o fenomenie Football Managera. Do tej pory mieliśmy możliwość oglądania go na DVD/Blu-ray lub poprzez Steam, natomiast dziś twórcy FM-a postanowili udostępnić go dla wszystkich.

E-sport już dawno przestał być postrzegany jako stereotypowe „granie na komputerze”.

Organizowane na całym świecie turnieje, miliony fanów, sponsorzy, zgrupowania, godziny spędzone na treningach – e-sport już dawno przestał być postrzegany jako stereotypowe „granie na komputerze”, a stał się profesjonalną dziedziną sportu.

Klub francuskiej Ligue 1

Marzyliście kiedykolwiek, aby prowadzenie drużyny w Football Managerze przynosiło pracę w prawdziwym klubie? Arthur Vignal w pewnym sensie właśnie to marzenie spełnił - został bowiem oficjalnym szkoleniowcem FC Nantes w Football Managerze.

Kibic "Kolejorza" rozegrał w FM16 aż 220 sezonów

Zastanawialiście się kiedyś, ile najdłużej może potrwać kariera w Football Managerze? Teoretycznie nieskończoność - pomijając fakt, że wiek Waszego wirtualnego profilu zwariuje. Ale gdzie leży granica ludzkiej wytrzymałości?

LOTTO Ekstraklasa zupełnie jak FM 2017

Comiesięczna nagroda dla najlepszego w danym miesiącu trenera jest codziennością wszystkich eFeManiaków, jednak w naszej prawdziwej polskiej piłce od dłuższego czasu jej brakowało. Teraz powraca, i to jak - sygnowana FM-em aż miło!

Dziś polski pojedynek w Serie A20.04.2016 15:52, @Artykuł sponsorowany

Szczęsny czy Glik - który zostanie zwycięzcą?

W Serie A walka toczy się nie tylko utrzymanie! AS Roma, aby odeprzeć ataki Interu i Fiorentiny, nie może pozwolić sobie na stratę punktów w 34. kolejce. Ich przeciwnikiem będzie Torino, które walczy już technicznie tylko o lepszą pozycję w tabeli.

Stawiaj w Rivalo i wygrywaj!11.03.2016 17:20, @Artykuł sponsorowany

[Artykuł sponsorowany] Walka o utrzymanie trwa!

Czy w ten weekend warto grać na zespoły zamykające tabele najważniejszych lig w Europie?

Strona

WYSZUKIWARKA