Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Wichura Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
WITAM WYBACZCIE ZA OFFTOP ALE POTRZEBUJE PILNIE POMOCY DZIŚ AVAST COS MI ZGLUPIAL I LOGUJAC SIE NA STEAM WYKRYL WIRUSA WIEC ODINSTALOWALEM STEAM A POTEM AVAST I ZAINSTALOWALEM STEAM PONOWNIE I MAM PROBLEM OTOZ PROSI MNIE O KOD DOSTEPU KTORY ZOSTAL WYSLANY NA NIEISTNIEJACY JUŻ E-MAIL I CHCE ZMIENIC MAIL ALE W SUPPORCIE NIBY NIE MAM KONTA I JAK LOGOWALEM SIE TO WYWALALO MNIE WIEC KLIKNALEM NA REJESTREACJE W TYM SUPPROCIE WPISALEM WSZYSTKIE DANE KTORE ODPOWIADAJA ZA LOGOWANIE DO SKLEPU ETC I WYSLAL NIBY JAKIES POTWIERDZENIE NA TEN STARY NIE ISTNIEJACY MAIL PROSZE POMOZCIE MI DAJCIE MI JAKIES SWOJE STARE KODY DOSTEPU LUB JAKIES NAJPOPULARNIEJSZE CZY JAK KTOS WIE CO ZROBIC TO NIECH POWIE BŁAGAM POMOCY!!!!!

hapek Partyzant

05.08.2012 11:19    #6852     Sufler - Edytor - Zmiana imion i nazwisk newgenom
Witam, mam problem taki że jak zmieniam imie i nazwisko mojemu newgenowi np. ma na imie Adam i zmienie mu na jakies inne to kazdemu Adamowi sie takie ustawia. Wiecie co z tym zrobic?

marz2 Partyzant

05.08.2012 00:05    #6853     Sufler - Problemy techniczne - Problem z wczytaniem save
Siemanko. Gram OKS Olsztyn. Wstawiałem nawet sreeny z gry do swojej kariery na tej stronie fajnie gra szła szybki awans i w ogóle aż tu nagle jakiegoś dnia klikam wczytaj i ....crash dumps. To mój pierwszy crash no może drugi w FM 12 ;/ Nie mam pojęcia co to może być. Nie było żadnych problemów aż to tej pory. Inne save mogę normalnie wczytać. Jeżeli ktoś wie co to może być i jak sobie z tym poradzić, proszę o pomoc.

maksiu106 Partyzant

Nie ma. O skuteczności oceny zawodnika przez scouta decyduje ocena umiejętności i ocena potencjału.

A w sprawie tego problemu, złóż ofertę temu zawodnikowi i zobacz, co się stanie.

bogdan1910 Partyzant

Moim zdaniem może się sprawdzić, ale zależy to od ustawienia pozostałych zawodników. Spójrz, że jest to graczy, który rzadziej znajduje się przy piłce, czyli grając dwoma takimi piłkarzami, ograniczasz swoje możliwości w ataku pozycyjnym. Myślę, że przy grze z kontry lub przy wysokim tempie akcji ofensywnej może się to sprawdzić. Jeśli grasz OP - klasyczną 10, to moim zdaniem pozostali trzej pomocnicy powinni grać w środku, bo jeśli wystawisz do tego skrzydłowych to taktyka wydaję się być zbyt ofensywna i możesz mieć spore problemy w defensywie oraz problemy z przejściem z obrony do ataku, nie mówiąc już o przejściu z ataku do obrony.

shpoola20 Partyzant

1. Mam koszulki z ekstraklasy a chce mieć z innych lig - C:\Documents and Settings\własciciel\Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2012\graphics\kits\pol\T-Mobile Ekstraklasa, gdzie mam wrzucić pozostałe koszulki żeby działały?
2. Szukam koszulek i logosów od 1 ligi niżej - zacząłem grac 4 liga i chce żeby to ładnie wyglądało.

P.S Przede wszystkim pomóżcie mi z tymi koszulkami i logosami bo za cholerę nie wiem gdzie wrzucić ;/

Piboy Partyzant

04.08.2012 13:27    #6857     Sufler - Problemy techniczne - Problem z uaktualnieniem
witam,
pobrałem najnowsze uaktualnienie "FM 2012 Revolution Update 0.1" i mam problem z uruchomieniem owego. Nie bardzo wiem, do którego katalogu należy wkleić ten plik gdyż nie mam tak jak w instrukcji katalogu "editor data"... Jakieś 3 miesiące temu pobrało mi się z Steama uaktualnienie i mam na chwilę obecną do wybru tylko domyśle oraz 12.2.0 ale to nie jest to najnowsze pobrane.
Pobrany plik ma nazwę " FM 2012 Revolution Update.dbc".

Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi.

Zymon Partyzant

04.08.2012 11:09    #6858     Sufler - Porady do gry - Problem z logopakami
Witam, mam problem z logosami do FM2008. Gdy zaznaczam w wyszukiwarce a szukało logosów do FM2008 to wyskakuje 6 stron. Jest git. Następnie przerzucam na 2 stronę (szukam do Premiership, Włoch , Polski) to wyskakują mi logosy do FM2012 i jest więcej stron (tak jak by się wyszukiwartka zrestartowała ) . W czym tkwi problem? Co jest nie tak? Wie ktoś gdzie są logosy do FM2008?
był - będzie - jest zawsze IKS!

szkopek Partyzant

[quote="Mar1992"]Czcionka za duża to wystaje... :)
[/quote]

Ja tego problemu nie mam.

Zymon Partyzant

Altidore ma 17 lat wiec przeszedł by dopiero w zimę . A Sobisa nie wyciągne nie ma szans chyba będzie trzeba się zadłużyć i kupić tego Palacio . Słucha Jacko jest taka sprawa odnośnie Logopaków do FM2008, jest problem. Może napiszę Ci w donosach o co chodzi?

ps:Udało się ;D Baca zaakceptowało 15 mln euro w kotówce. Wysoko się ceni 275 tyś euro miesięcznie, To jak Jacko help me?
był - będzie - jest zawsze IKS!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution