Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

szczypior1997 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.08.2012 09:54    #6841     Sufler - Porady do gry - Dzień testów
Witajcie!

Zacząłem rozgrywkę trzecioligową Wartką Sieradz. Mam tylko jeden problem w postaci braku zawodników. Chciałbym ich znaleźć organizując dzień testów, ale podczas rozmowy z zarządem nawet nie mogę im tego zaproponować. Jest jakieś wyjście z zaistniałem sytuacji? Może jest już dodatek z niższymi polskimi ligami z pełnymi składami? Proszę o szybką odpowiedź.

wolf011 Partyzant

To ja nigdy nie miałem żadnych większych problemów finansowych czy to Polskiej lidze czy Włoskiej. Aż w końcu i zagrałem Wolfsburg'iem i zaczeły się "schody" początek sezonu wszystko pięknie ładnie po 10 kolejkach 1 albo 2. Kupiłem 2 zawodników jednego za 10mln zł i 2 za 8mln zł , średnia frekfecja 29000 tyś. I od jakiegoś czasu (przez 3msc) zanotował stratę 13 mln.

Kafar Partyzant

06.08.2012 21:54    #6843     Sufler - Inne - Problem ze Streamem
Witam, mam problem ze Streamem jest wiele tematów na tego typu problemów ale na mój przypadek akurat nic nie znalazłem.

Wiec chodzi o to ze niedawno sformatowałem kompa i postanowiłem sobie zainstalować FM´a 2012 i po instalacji Streamu aktualizacja pobiera się do 26 - 27 % i pojawia się następujący błąd :

Proszę o jak najszybszą pomoc w rozwiązaniu tego problemu i dziękuje za pomocne komentarze.

Pozdrawiam Kafar

DaaaeK Partyzant

Witam, podczas gry chciałem od nowego sezonu rozpocząć pracę w innym kraju i dodać ligę. Gdy nadchodzi dzień 30 czerwca to wyskakuje komunikat "wczytywanie dodatkowych ludzi" i gdy pasek postępu jest już na końcu pojawia się crash dump. Proszę o pomoc. Załączam screen z problemem.

Rumcais Partyzant

06.08.2012 15:48    #6845     Football Manager - Ogólna dyskusja - Azja
Poelcam ligę hinduską, jedynym problemem są zawieszenia po 2 żółtych kartkach i limit obcokrajowców; no i słaba reputacja. W dodatku niedługo powinien na stronę wskoczyć logopack.

ManiekFCB Partyzant

06.08.2012 14:37    #6846     Sufler - Porady do gry - Lacina Traore
Witam. Mam mały problem z napastnikiem. Mianowicie chodzi o jego ustawienie. Gram Fernerbahce ustawieniem 4-2-3-1 gdzie Lacina Traore (ten który wcześniej grał w Cluj a obecnie w Anżi) jest jedynym wysuniętym napastnikiem. Jak najlepiej go ustawić? Gdy gra jako odgrywający tak jak radzi mi asystent i scouci nie strzela żadnej bramki, ma już ponad 10 godzin bez gola co jak na napastnika jest wynikiem mało zadowalającym. Dodam że ma on 203cm wzrostu, grę głową ok. 14 pkt natomiast skoczność 20. Jego szybkość nie powala, jest pod tym wzgledem jednym z wielu. Wykończenie 15 tak samo jak strzały z dystansu.

więc... Ma ktoś jakiś pomysł? :)

gmickey92 Partyzant

Gdy rozgrywam mecze w trybie 2d to sedziowie sa jako czarne kropki, ktos wie jaki jest problem ?

Przepraszam za OT. Gdzie mogę znaleźć listę wszystkich polskich klubów w bazie edytora (oficjalnego)? Edytor jest od fm 2005 na tej samej bazie wiec jest tam duzo polskich klubów, ale ciężko jest znaleźć, ponieważ nie mają przydzielonego kraju (polska). Czy można gdzieś znaleźć listę polskich klubów od Fm 2005 do Fm 2011 ?

lucasfcinter Wybitny Literat

05.08.2012 18:16    #6848     Inne - Gry i komputery - Europa Universalis III
Mam znowu problem z tą cholerną Koreą. Przyjąłem pokój i mam ich prowincje. Potem Ming zaczęli się bić z Koreą, a ja jestem ich sojusznikiem i mam blisko to ich zaatakowałem i tym razem przyjąłem ofertę taką, że zrzekli się roszczeń do wszystkich prowincji. Została im jedna prowincja i znowu ich zaatakowałem. Jak przejąć ich ostatnią prowincję? Tak, żeby zniknęli z mapy? Nie mam, albo nie wiem gdzie jest opcja, żeby anektować.

delahir Partyzant

05.08.2012 17:17    #6849     Sufler - Inne - Prywatna rozmowa.
Witam, od początku swojej gry w FM2012 mam jeden wielki problem-zagadkę, mianowicie w profilach sztabu szkoleniowego, w górnym pasku mam opcję "prywatna rozmowa (trener)" problem w tym, że nigdy nie była ona dostępna, i nigdy nie mogę jej przeprowadzić. I tu moje pytanie. Kiedy taka rozmowa z trenerem/menadżerem/scoutem jest dostępna i co może z niej wyniknąć?

RaXoN Partyzant

Witam! Mój problem taki jak w temacie. Oferty składać mogę, ale przy kontrakcie pojawia się taki problem. Patrzcie na screen'a. Jak się tego pozbyć?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution