Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Na poprzednich łatkach nie było problemu? Wykrzacza Ci się tylko FM czy Steam też się buntuje?
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

benj997 Partyzant

Gra sie wyłącza ciągle w tym samym momencie. Crush dumpy usuniete. I ciagle to samo . Prosze o pomoc

kamiQadze Partyzant

08.08.2012 14:48    #6833     Football Manager - Ogólna dyskusja - Ewolucja Ligi
[quote="Peps"]Wszystko się zgadza. Na wstępie pisałem, że nie ma co porównywać lig zachodnich do np polskiej. Problem w tym, że to nie ulega zmianie po kilkunastu latach (!). To już chyba w porządku nie jest. Ciężko jest porównywać drużynę, która dostaje 30mln za zwycięstwo do tej, która otrzymuje 2. Te pieniądze to czysty zysk i dla polskiego klubu potencjalne 30mln stanowiłyby lwią część budżetu na przyszły sezon.[/quote]

30 mln w jakiej walucie? Euro? Złotych?

też chciałbym rozwoju naszej ligi, by miał kto i komu oraz przede wszystkim za co płacić te 30 bań złotych/9 bań jurków...
jednak zmiana kasy tylko dla mistrza byłaby bez sensu... naszą ligę jest bardzo łatwo zdominować, podniesienie finansów mistrza którym w zależności od drużyny którą się rozpoczyna, gracz zostaje w ciągu 2-5 sezonów zabije sens gry w takiej lidze, chyba że manager sam przeniesie się do słabszego klubu by uczynić go wielkim... i bez tych 30 baniek można zdominować ligę nie przegrywające meczu przez sezony... podnieść zysk dla wszystkich równo w zależności od miejsca ok... ale nie mistrzowi i to o kwoty o których wspominasz...

Peps Partyzant

08.08.2012 14:20    #6834     Football Manager - Ogólna dyskusja - Ewolucja Ligi
[quote="stefan1984"]Ilość pieniędzy za miejsca w lidze, czy kwoty za sprzedaż praw telewizyjnych, nie zależą tylko od reputacji ligi, ale też od poziomu rozwoju kraju. Można sobie to uprościć, i tłumaczyć że jeśli władze Ligi Polskiej nie maja tyle siana, co władze ligi w Niemczech, to i nie płacą tyle. To samo z telewizją, czy sponsorami. Można by w edytorze zmienić poziom rozwoju kraju, czy jakoś tak to się tam nazywa, jeśli ktoś się uprze =) Może wtedy by to pomogło, choć według mnie kwestie większości nagród są w FMie rozwiązane optymalnie, realnie i sprawiedliwie.[/quote]

Wszystko się zgadza. Na wstępie pisałem, że nie ma co porównywać lig zachodnich do np polskiej. Problem w tym, że to nie ulega zmianie po kilkunastu latach (!). To już chyba w porządku nie jest. Ciężko jest porównywać drużynę, która dostaje 30mln za zwycięstwo do tej, która otrzymuje 2. Te pieniądze to czysty zysk i dla polskiego klubu potencjalne 30mln stanowiłyby lwią część budżetu na przyszły sezon.

quares Partyzant

spróbuj nakazać mu mijanie bramkarza, zwiększ lub zmniejsz swobodę, w zależności od tego jaka ma teraz. Rozmawiaj z nim, że jesteś nie zadowolony z jego dyspozycji, albo w drugim kierunku, że mimo wszystko w niego wierzysz. Jeżeli to nie przyniesie rezultatu to spróbuj posadzić go na ławie, może się ogarnie. A jak z treningiem strzeleckim w klubie? 4 lub 5 gwiazdek? Podejrzewam, że tak, bo to United, ale zapytać wypada. Musisz metodą prób i błędów rozwiązać ten problem. Ja tak miałem z Yaya Sanogo w Wiśle w pierwszym sezonie. Marnował co się dało. Nauczyłem go mijać bramkarza, zwiększyłem swobodę, nawet jak nie strzeli gola w meczu to mówię mu, że mimo wszystko jestem z niego zadowolony i wali bramy aż miło! Powodzenia!

HashVanHebel Partyzant

Mój problem polega na tym, że moim klubem filialnym jest Manchester City i w tej "umowie" przeczytałem, że będą wypożyczać mi piłkarzy i płacić 100% ich wynagrodzenia. Przeglądając ich skład zobaczyłem utalentowanego chłopaka do wypożyczenia więc złożyłem ofertę wg której to Manchester miał płacić 100% jego wynagrodzenia. Oferta została odrzucona. Żeby wypożyczyć kogoś od nich jako od klubu filialnego muszę zrobić to jakoś inaczej niż przez normalną ofertę, czy może to oni będą mi proponować zawodników na wypożyczenie?

koliber77 Partyzant

Witam mam problem ze znalezieniem facepacka Realu Union jest to 3 liga hiszpańska grupa II . (przeszukałem prawie wszystkie strony FM-esowskie i nici ):D. Więc mam prośbę czy by mogł ktoś zrobić go jeżeli by miał czas ,styl mi obojętny :)
jbc mogę podesłać zdięcia zawodników.
Pozdrawiam

Peps Partyzant

08.08.2012 11:17    #6838     Football Manager - Ogólna dyskusja - Ewolucja Ligi
Witam,
mam pewien problem raczej z tych mniej popularnych.
Czy FMie zmieniają się też struktury ligowe. Mianowicie chodzi mi o finansowanie drużyn.
Gram w polskiej ekstraklasie, mam 2024 rok. Drużyna za zdobycie mistrzostwa dostaje marne 5mln zł, kiedy w bundeslidze juz w roku 2012 mistrz dostaje grubo ponad 20mln euro. Rozumiem, że nie ma co porównywać reali tych dwóch państw ale przepaść jest kolosalna a z biegiem lat to się raczej nie zmienia. Domyślam się, że chodzi tu o reputacje ligi, reputacje klubów.
Stąd moje pytanie. Jak jest u Was? Czy słabsze ligi mogą dorównać tym galaktycznym?

Kafar Partyzant

07.08.2012 18:50    #6839     Sufler - Inne - Problem ze Streamem
Sorki za źle podana nazwę a co do problemu to niestety dalej on się pojawia...

Mar1992 Przodownik pracy

07.08.2012 16:29    #6840     Sufler - Inne - Problem ze Streamem
Po pierwsze to Steam, a co do problemu to: wejdz na strone steama i sciagnij instalke przy instalacji powinna sie pokazac opcja aktualizuj lub po prostu nadpisze stare pliki nowszymi.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution