Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

skazi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.08.2012 18:46    #6821     Sufler - Porady do gry - Messi do kupienia ?
[quote="Dominator123"]a da się kupić messiego w fm 2012 ???[/quote]
A kolega ma problemy z przeczytaniem postów powyżej swojego pytania? :)

about Partyzant

09.08.2012 17:59    #6822     Sufler - Problemy techniczne - Problem z FM.EXE
Witam
Od kilkunastu dni mam takowy problem
Na początku mialem problem z pamięcią wirtualną teraz problem z fm.exe
Przy grze w różnych momentach gra mi wybija i wyskakuje błąd różnie czasami godzina czasami kilka minut czym to jest spowodowane ??
Jedynie co zawsze zmieniam to w procesie fm.exe koaligacje procesora jeden rdzeń wyłączam aby gra w miarę płynnie chodziła w 3D

gmickey92 Partyzant

Dla mnie te kropki nie są za miłe dla oka, tymbardziej iż wiem, że się nie wyświetlają poprawnie. Niestety problemu chyba nie rozwiażę.

piter658 Partyzant

Mam problem ze zgłoszeniem składu swojej drużyny do LM. Gram FC Porto i gdy wybieram skład , wyskakuje ,że muszę wybrać minimum 4 zawodników wyszkolonych w klubie . Mam niby tylko 2óch. Brałem ofc juniorów i zawodników z drużyny rezerw ,ale nadal jest tylko tych 2óch. Nie jestem jakimś laikiem w te klocki jeśli chodzi o FM , ale szczerze mówiąc takiej sytuacji to jeszcze nigdy nie miałem. Nie mam pojęcia co mam z tym zrobić . Stoję w miejscu przez to , nie mogę grać. Bardzo Was proszę o pomoc.

gmickey92 Partyzant

Przepraszam za drugi post podrzad.

Przeinstalowałem wczoraj 2 raz grę i wszystko było ok. Dzisiaj włączam eFeMa i co się okazuje znów ten sam problem.

Tutaj ilustruję problem. http://www.flick(...)ightbox/

mertens Partyzant

09.08.2012 00:57    #6826     Sufler - Porady do gry - Jak edytować budżet klubu?
Witam,
mam problem jak edytować budżet klubu (tzny. jakiego programu uzyć), czy trzeba mieć oryginalną wersję gry oraz czy będę musiał od nowa rozpoczynać karierę?.

stefan1984 Młody aktywista

08.08.2012 21:46    #6827     Football Manager - Ogólna dyskusja - Ewolucja Ligi
Polska liga i tak jest zbyt prosta, i nudna po kilku sezonach. A kiedy w realnym świecie jej mistrz awansuje do Ligi Mistrzów? Bo w grze dzieje sie tak praktycznie co sezon. Zwłaszcza jeśli tym mistrzem jest nasza drużyna. Danie każdej z drużyn więcej pieniędzy nic tu nie zmieni. Lepiej gdyby skonstruowali tę grę tak, żeby wraz ze wzrostem reputacji ligi było w niej z kim się mierzyć co sezon. To, czy pozostałe drużyny dostaną na koniec rozgrywek po milionie złotych, czy po dziesięć milionów, nic nie zmieni, bo te barany i tak nie będą potrafiły zbudować drużyn, które były by w stanie nawiązać walkę z zespołem prowadzonym przez żywego gracza, i które równie dobrze prezentowały by się w Europie. Ja osobiście zazwyczaj nie mam problemów z finansami, i dla mnie ten aspekt, jak i aspekt kwot za transfery graczy, też często krytykowany, jest bliski ideałowi, i sprawiedliwy. Szkoda że muszę kończyć, do jutra =)

Peps Partyzant

08.08.2012 20:46    #6828     Football Manager - Ogólna dyskusja - Ewolucja Ligi
[quote="kamiQadze"][quote="Peps"]Wszystko się zgadza. Na wstępie pisałem, że nie ma co porównywać lig zachodnich do np polskiej. Problem w tym, że to nie ulega zmianie po kilkunastu latach (!). To już chyba w porządku nie jest. Ciężko jest porównywać drużynę, która dostaje 30mln za zwycięstwo do tej, która otrzymuje 2. Te pieniądze to czysty zysk i dla polskiego klubu potencjalne 30mln stanowiłyby lwią część budżetu na przyszły sezon.[/quote]

30 mln w jakiej walucie? Euro? Złotych?

też chciałbym rozwoju naszej ligi, by miał kto i komu oraz przede wszystkim za co płacić te 30 bań złotych/9 bań jurków...
jednak zmiana kasy tylko dla mistrza byłaby bez sensu... naszą ligę jest bardzo łatwo zdominować, podniesienie finansów mistrza którym w zależności od drużyny którą się rozpoczyna, gracz zostaje w ciągu 2-5 sezonów zabije sens gry w takiej lidze, chyba że manager sam przeniesie się do słabszego klubu by uczynić go wielkim... i bez tych 30 baniek można zdominować ligę nie przegrywające meczu przez sezony... podnieść zysk dla wszystkich równo w zależności od miejsca ok... ale nie mistrzowi i to o kwoty o których wspominasz...[/quote]

Nie zrozumieliśmy się. Jeżeli chodzi o kasę dla mistrza to tylko porównania (najłatwiej porównać pieniądze za zwycięstwo). Chodzi o równomierny rozrost finansowania klubów.
Mam wrażenie, że nie nie da się np. wygrać LM polskim klubem. Jest to po prostu niemożliwe finansowo.
Nie chce mi się wierzyć, że da się prześlizgnąć przez kilkanaście meczy z rywalami dużo bogatszymi, gdzie pensje dwóch zawodników to jak pensja całej polskiej drużyny.
Mam na myśli oczywiście uczciwą grę. Bez edytorów, genie scout'ów i bóg wie czego jeszcze ;)

JacexFM Partyzant

Chyba w końcu doszedłem do dobrej taktyki i dość skutecznej. Edinson Cavani w końcu znalazłem mu zadanie i strzela jak z nut, 3. mecz strzela po 4 bramki a w jednym nawet 5 :D. Ciągle mam tylko problem z Rooney'em, nie jest on ciągle skuteczny, ma kilkaset akcji na mecz i strzeli albo jedną albo wcale. Ciągle nad tym pracuje :D

Pawell Partyzant

Witam szukam napastnika do Chelsea i zastanawiam się nad Neymarem i Pato. Ten drugi jest tańszy i bardziej pasuje do mojej taktyki (lis pola karnego) ale ma problemy z kontuzjami. Opłaca się zaryzykować i kupić Pato czy lepiej Neymara lub kogoś innego. Jak macie propozycje to podajcie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.