Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

bet-zone Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.08.2012 16:59    #6781     Inne - Gry i komputery - bet-zone.net
Sorry jeśli w złej kategorii czy coś, mam nadzieje że to nie problem :)

www.Bet-zone.net jest międzynarodowym portalem wręcz stworzonym dla typerów - pojedynki między graczami, tworzenie zespołów typerów czy też rankingi indywidualne, zespołowe to tylko kilka dostępnych teraz opcji na stronie. Na razie żadnych nagród nie ma, ale w ciągu 2-3 tygodni na pewno się pojawią. Zaznaczam jednak że jest to na razie wersja beta - nadal staramy się starać i eliminować bugi i różne przeróżne błędy - jeśli jakiś znajdziecie to śmiało tutaj piszcie, każda pomoc jest potrzebna . W niedalekiej przyszłości planujemy akumulatory (kupony z kilkoma zdarzeniami) i podtypy (czyli under/over, handicapy, wynik do połowy itp).

Czemu więc warto sprawdzić bet-zone.net?

- Oferujemy świetną zabawe i możliwość wygrania nagród zupełnie ZA DARMO
- Stale się rozwijamy, nie stoimy w miejscu
- Jesteśmy chyba jedynym portalem w sieci, który oferuje bezpośrednie pojedynki między typerami w dwóch kategoriach - więcej trafionych meczy i większy trafiony kurs.
- Jesteśmy również chyba jedynym takim międzynarodowym portalem, gdzie możesz się sprawdzić z typerami z całego świata.

Także sprawdzajcie, zakładajcie drużyny z przyjaciółmi, zdobywajcie nagrody - to wszystko na was czeka !

misiek993 Partyzant

14.08.2012 15:38    #6782     Sufler - Porady do gry - Zmiana statusu klubu
I tutaj też jest w sumie problem. W pierwszym sezonie w tej lidze zająłem 5 miejsce a w kolejnym media nadal typują mnie na 10 miejsce na 10 możliwych. Ta gra jest trochę nie fair, bo ocenia to na podstawie reputacji a nie piłkarzy, czy ostatnio zajętego miejsca :/

Saidi1 Partyzant

14.08.2012 15:16    #6783     Sufler - Inne - Problem z taktyką
Gram Lechią Gdańsk, stworzyłem po raz pierwszy moją taktyke, nad którą trochę siedziałem żeby była efektywna. W I lidze taktyka spisywała się dobrze, strzelałem dużo bramek. Awansowałem do ekstraklasy i po 14 meczach mam zaledwie 10 goli, tylko w meczach ze słabszymi drużynami przeważam, mam dobrych napastników ale są strasznie nieskuteczni, ta nieskuteczność aż irytuje w pewnych momentach. W tej taktyce 4-5-1 gram jednym napastnikiem w swoim zespole mam 3 i jeszcze żaden nie zdobył gola ! Czy mógłby ją ktoś przetestować i mi doradzić co jest nie tak z nią. Każdy z moich piłkarzy jest dobry, większość ma umiejętności wyższe niż na ekstraklase. Pozdrawiam

http://www.sends(...)lis-2014

buczek93 Młody aktywista

14.08.2012 09:27    #6784     Sufler - Inne - 2 problemy
A moze Jordan Ayew ? 19-letnia przyszlosc Ghany w pilke kopana, Marsylia za czapke gruszek go nie odda, ale fizycznie stoi swietnie, wiec kariere zrobi. Dolozyc szlify w wykanczaniu akcji i opanowaniu i dostajesz fajnego liska w polu karnym. I ja takze moge polecic Kobeilna S (nie wiem za cholere jak sie pisze jego naziwsko, Islandczyk grajacy w Holandii/Belgii, mlody, tani, dobry). A jesli chcesz postawic koniecznie na mlodosc to oklepana trojka - Fierro, Niang, Torres :) Z francuzem moga byc problemy (czyli ponad 10 mln euro), ale meksykanow mozna wykupic za 7 mln w pakiecie. A taka kasa sie zwraca w ich wykonaniu po sezonie, jesli nie szybciej :)

slao90 Partyzant

[quote="bartex55"]Musisz zmniejszyć ataki z głebi pola wszystkim 3 ofensywnym pomocnikom, bo to właśnie tam jest luka. Pomocnicy przy takich ustawieniach zamieniają się wręcz w napastników, nawet jeśli twoja akcja dopiero jest na wysokości twojej obrony. Nie przekonują mnie również klasyczni skrzydłowi w takiej formacji. Obstawiałbym raczej grę przez środek ze schodzącymi napastnikami. [/quote]

Dokładnie, Panowie to jest problem, który widziałem, ale nie byłem w stanie naprawić.
To tak jak z lekarzem, który widział chorobę ale nie był w stanie postawić diagnozy ; )

Powiedz tylko, czy najlepiej ograniczyć im ataki z głębi pola to rangi 'czasami' czy też 'rzadko' ?

[quote="bartex55"]Nie pokazałeś instrukcji obrońców, więc zaznaczę że koniecznie trzeba ustawić im jak najkrótsze podania. To samo tyczy się bramkarza, który powinien zostawiać piłkę, któremuś z obrońców.[/quote]

Oczywiście chodzi o ŚO ? - TAK PODANIA SĄ KRÓTKIE, BRAMKARZ ZAŚ WYPROWADZA DO NAJBLIŻSZEGO OBROŃCY.

Co do bocznych, zastanawiam się czy na obecnym etapie, wystarczy tylko rola wsparcia czy też jakieś szczególne instrukcje, jak np. podania krótkie na maxa.. Zauważ że Jallet jest bardziej wysunięty od Tiene. Chodź bez szczególnych indywidualnych instrukcji.

bartex55 Przodownik pracy

Lypton ma rację co do przyczyny problemu, ale nie co do jego rozwiązania. Musisz zmniejszyć ataki z głebi pola wszystkim 3 ofensywnym pomocnikom, bo to właśnie tam jest luka. Pomocnicy przy takich ustawieniach zamieniają się wręcz w napastników, nawet jeśli twoja akcja dopiero jest na wysokości twojej obrony. Nie przekonują mnie również klasyczni skrzydłowi w takiej formacji. Obstawiałbym raczej grę przez środek ze schodzącymi napastnikami. Nie pokazałeś instrukcji obrońców, więc zaznaczę że koniecznie trzeba ustawić im jak najkrótsze podania. To samo tyczy się bramkarza, który powinien zostawiać piłkę, któremuś z obrońców.

slao90 Partyzant

Witam,
na wstępie pragnę obwieścić, iż na forum jestem krótko lecz w świecie FM' - już dość dłuuugo,
początki mojej przygody sięgają rocznika 2006, więc z góry informuje że nie jestem
laikiem..

Potrzebuje, porady, kogoś kto faktycznie pokieruje mnie, w czym może tkwić mój problem..
Zazwyczaj sam bazowałem, na własnych taktykach, ustawieniach i poleceniach - lubiłem eksperymentować.
Za pierwowzór służyła mi moja ulubiona taktyka Jose Mourinho, szczególnie ta bazująca na obecnym składzie RM,
którą z upodobanie stworzyłem i dzielnie przez 20 lat prowadziłem Lech Poznań w FM 2010.

Obecnie grając w FM 2012, postanowiłem poprowadzić PSG ( bez bieżącego uaktualnienia transferów szejka ),
ustawienie swoje zmodyfikowałem, tylko dlatego aby pod stosować całość gry
na wspaniałego Argentyńskiego Kake' a mowa tu o Javier' Pastore, niestety "coś mi nie wyszło"
zacząłem przerabiać ponownie różne detale - modyfikacje, które totalnie już przysporzyły mnie o ból głowy, a efekt ten sam - niezbyt ciekawy..

Znana dla mnie wiadoma, że dużo zawodników w pierwszej 11 jest dość nowych i potrzeba im czasu na zgranie, które
najlepsze jest w 2 sezonie, ale w moich poprzednich FM na tactical Mou, j
uż na obecnym etapie sezonu, piłka wręcz kleiła się od nogi do nogi.
Przedstawiam poniżej tabele ligową ( wyjątkowo kompromitujące porażki z tzw. fusami ):

Uploaded with ImageShack.us

Teraz przedstawię głębie składu:

Polecenia dla drużyny:

Małe sprostowanie Hoarau, to wieżowiec odgrywający, niestety miernie mu to wychodzi - przedstawiam indywidualne instrukcje:

Z tego wszystkiego zastosowałem inny napad w następującej postaci:

K. Gameiro jako klasyczna 10
niestety, również bez powodzenia.

Teraz sytuacja z Menezem, który dołącza do spółki. Jego zamiennik Gio dos Santos również poniżej oczekiwań:

Pokrótce Bodmer:

Rygiel defensywy, nie zawodzi - Matuidi rozumie co do niego należy.

I cały mózg, czyli Pastore:

Reasumując
Gra, którą wspaniale miał pociągnąć Pastore nie emanuje siłą, napastnik to dyzio, skrzydłowi różnie, póki co Nene najlepszy w całej ofensywie i jego arcy ważny zmiennik Wilian, zaś BWO grają w kratkę.

Nastawienie zespołu na wyjazdach oscyluje wokół kontr, z częstym reagowaniem na ofensywę, wtedy gdy przeciwnik dostanie zadyszki.
Krycie 1na 1 przy zespołach grających skrzydłami wraz z kryciem indywidualnym, zaś przy grających środkiem strefowe wraz z indywidualnym ( w moim wypadku indywidualne obejmuje wszystkich piłkarzy ofensywnych drużyny przeciwnej ).
W trakcie meczu, polecania: węższa gra.

Jeśli ktokolwiek, dostrzeże coś co będzie mi pomocne, będę wdzięczny : )

varies Partyzant

Ok, jeden problem z głowy. Mogę już swobodnie rozgrywać mecze. Użyłem narzędzi typu 'Registry Mechanic' etc. Jednakże pojawił się kolejny problem. Otóż, gdy chcę wczytać grę, pojawia się crash. Tyczy się to tylko i wyłącznie gier rozegranych od meczu z Wigan. Spotkaliście się z czymś takim ?

Stalker.1255 Partyzant

13.08.2012 23:21    #6789     Sufler - Inne - 2 problemy
Hej. Postanowiłem, że po małej przerwie wrócę do FM12 i trochę pobawię się w edytorze by zaktualizować składy. Po tej robocie przeszedłem więc do rozgrywki i wybrałem drużynę Juventus. Wszystko fajnie bo mam silną linię obrony jak i pomocy (przynajmniej jak na pierwszy sezon). Niestety w ataku jest problem mam Vucinicia i Matriego, których szkole na ofensywnych lewych pomocników (z doświadczenia wiem, że są tam bardziej przydatni). Więc została mi 3 napastników Del Piero, Giovinco i Quagliarella. Del Piero już jest dość stary, ale jeszcze daje rade. Giovinco nie pasuje mi do systemu i chce go wypożyczyć. Tak jak Quagliarella. I tu zaczyna się problem.

Pierwszy z nich to jest aby polecić dobrych 2 napastników. Jeden dobry, a drugi młody lecz już potrafiący zdobyć bramkę. (Z rezerw Simunić mi nie zbyt strzela.) Oczywiście też za rozsądną cenę.

Druga sprawa to problem z pozbyciem się Quagliarellego. Niektórzy chcą go wypożyczyć, ale 50-70% jego płacy to mnie nie cieszy. Wolałbym go sprzedać, ale nawet jak strzela bramki to nie zbyt są nim zainteresowani. Więc czy warto go wypożyczyć na 70% i mieć zaoszczędzonej trochę gotówki? Czy poczekać aż ktoś się zlituje i go kupi. Lub pokaże, że jest wart swoje wynagrodzenie jako napastnik Juve (w co wątpię).

SlimJ Partyzant

Probowałem i to samo, nawet odiinstalowalem wszystkie pliki steam i fm z kompa i zainstalowalem wszytko od nowa. Zawsze ten błąd. Pomocy!. Mam oryginalna gre i takie problemy po czasie.. ,

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution