Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

prezestomek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam 2 problemy. Pierwszy z nich to blad filtrów w terminarzu. Gram druzyna ktora awansowalem do ligi wyzej a w terminarzu moich obecnych rozgrywek jak chce wlaczyc (w filatrach) wyniki tej ligi to w ogole jej nie mam do wyboru - jest tylko liga nizsza w ktorej gralem sezon temu. Drugi problem dotyczy subskrypcji - usunalem polowe nagrod aby mi nie pokazywalo a co wlacze to wracaja one na nowo. HELP!
Shaken, not stirred

German Partyzant

Witam, mam pewien w zasadzie nie wyjaśniony problem. Mam dobrego fullbacka w Newcastle, ma z 31 lat i co mecz od jakiegoś czasu jego kondycja spada zawsze do 50-58 procent na koniec meczu. Jego wytrzymałość jest na poziomie-14 Sprawność-15 a Siła-16, trening ma wysoki ale to jak każdy ponadto nigdy na niego nie narzekał. Nie wiecie co jest przyczyną jego nagłego zmęczenia? Drugi Fullback jest nieco starszy statystyki prawie że takie same, a zmęczenie na normalnym poziomie.

buczek93 Młody aktywista

15.08.2012 22:08    #6763     Sufler - Problemy techniczne - Problem z save
Wlepione ostrzezenie za nielegalna wersje. Problem jest banalny, napisalem w uzasadnieniu - kup oryginala, problem zniknie - prawdopodobnie to jedna z "zalet" golej wersji 12.0.0 (jak z reszta, kazdego "lysego" FM'ka).

buczek93 Młody aktywista

Jesli boczni obroncy maja role ataku albo graja jako boczny wysuniety obronca (wsparcie, atak) to blyskotliwosc jest dla nich tak samo waznym atrybutem jak wytrzymalosc, przewidywanie, technika czy podania. A to, ze gra takich nie tworzy - bywa, ja gram zawsze bocznymi i nie mam problemu ze sciagnieciem kogos nowego. Szukaj, moze wesprzyj sie Genie Scoutem - czasem fajne perelki sa mlode i zakopane w stercie szortu. Trzeba je tylko znalezc, odkopac i odpowiednio oszlifowac :)

Merduk781 Partyzant

Mam taki problem chce ściągnąć uaktualnienie a jak przechodze do opisu uaktualnienia pliku nie wiem jak go ściągnąć bo nie widze ikonki "pobierz plik" chodzi mi konkretnie o "FM 2012 Revolution Update 0.1"

Z góry dziek za pomoc.

Alex2150 Partyzant

Witam

Man taki mały problem odnośnie koszulek. Kiedy mam logopack pod daną ligę mimo że dany klub posiada 2 lub 3 egzemplarze kitsów oraz config jest sprawdzony czy wszystko jest ok. To i tak występują problemy taki jak na załączonym screenie.

http://img69(...)lkii.jpg

Czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu?

Dodam, że posiadam następującą wersje FM 11 z patchem 11.3

Z góry dziękuję za pomoc :)

rexkor88 Partyzant

15.08.2012 19:23    #6767     Sufler - Problemy techniczne - Problem z save
Gram Arsenalem Londyn już 3 sezon 2013/2014 w FM 2012 uaktualnienie bartekr v.1.2 . Gdy wczytuje grę to na pasku wczytywania idzie 1/3 paska i się ścina i wgl cały komputer się zacina , a jak jakimś cudem się wczyta to jak chce zapisać to idzie z 2 milimetry i lag . Dałem save do kolegi i u niego wszystko normalnie działa . Zgrałem sobie jego Fm i dałem do sb też nie działa , a jego save działają i inne . Mamy prawie takie same komputery . Nie mam oryginalnego FM tylko ściągniętego .

rexkor88 Partyzant

15.08.2012 19:22    #6768     Sufler - Porady do gry - Problem z save
Gram Arsenalem Londyn już 3 sezon 2013/2014 w FM 2012 uaktualnienie bartekr v.1.2 . Gdy wczytuje grę to na pasku wczytywania idzie 1/3 paska i się ścina i wgl cały komputer się zacina , a jak jakimś cudem się wczyta to jak chce zapisać to idzie z 2 milimetry i lag . Dałem save do kolegi i u niego wszystko normalnie działa . Zgrałem sobie jego Fm i dałem do sb też nie działa , a jego save działają i inne . Mamy prawie takie same komputery . Nie mam oryginalnego FM tylko ściągniętego .

Łazarz21 Partyzant

15.08.2012 18:33    #6769     Sufler - Inne - Zgubione hasło i email do konta Steam
Witam, mam bardzo nietypowy problem...
Mój inteligentny brat założył jakis czas temu konto do Steam'a i po dłuższym czasie gdy Steam odpalał się automatycznie a co za tym idzie nie trzeba było wpisywać hasła, Steam zażądał hasła. Mój braciszek nie pamięta hasła, a jak się później okazało przy próbie odzyskania hasła poprzez email, nie ma zielonego pojęcia na jakim emailu rejestrował konto... Założyłem nowe konto Steam w nadziei że posiadając kod FM'a będe mógł zarejestrować gre na nowym koncie, jednak nic z tych rzeczy :/ Istnieje jakaś możliwość zarejestrowania FM'a na nowym koncie?

Karpikos Partyzant

15.08.2012 17:27    #6770     Inne - Piłka nożna - Transfery - plotki i nie tylko
Daleki rezerwowy..Bledem bylo sprzedanie Kuyta,ale jakos to bedzie.Zawsze zostawial pluca na boisku.
To problem Carolla w takim razie bedzie,bo nie pogra sobie za bardzo,chyba ze w pucharze albo na ostatnie 5 minut meczu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution