Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wittmann Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.08.2012 19:54    #6751     Sufler - Inne - pomoc potrzebna
no wlasnie i w tym problem nie chce sie uruchomic bo nie ma netu,net jest potrzebny z tego co zauwazylem do uruchomienia gry potem mozna go odlaczyc i grac ile fabryka dala przy ponownym starcie kompa jak nie bedzie netu fm nie ruszy. czy da sie to jakos ominac??

artyk1991 Partyzant

Na steam były problemy spójności ale coś steam sciągnął i pisało, że juz ok, ale gra nadal muli... W czym jeszcze może tkwić problem? Pomóżcie proszę ;p

mertens Partyzant

16.08.2012 21:52    #6753     Sufler - Dodatki do gry - Jak dodać obrazek zawodnika?
Mam problem, bo nie mogę dodać obrazka zawodnika w grze.

Robię tak:
- nowy obrazek o wymiarach 140x180
- wklejam tam zdjęcie zawodnika
- zapisuje pod specjalnym ID piłkarza, oraz daję format PNG
- wrzucam to do Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2012\graphics\pictures\players\mex

obrazka nie widac...

prezestomek Partyzant

16.08.2012 21:27    #6754     Sufler - Inne - pomoc potrzebna
nie chcecie pomoc w moim poscie to przyatakuje tu gdzie ruch...
Mam 2 problemy. Pierwszy z nich to blad filtrów w terminarzu. Gram druzyna ktora awansowalem do ligi wyzej a w terminarzu moich obecnych rozgrywek jak chce wlaczyc (w filatrach) wyniki tej ligi to w ogole jej nie mam do wyboru - jest tylko liga nizsza w ktorej gralem sezon temu. Drugi problem dotyczy subskrypcji - usunalem polowe nagrod aby mi nie pokazywalo a co wlacze to wracaja one na nowo. HELP!
czy to jest wina patcha 12.2.2?
Shaken, not stirred

German Partyzant

16.08.2012 20:30    #6755     Sufler - Porady do gry - Mecz
Zobacz czy na skórce deflautowej Ci się dalej ścina, raz miałem taki problem i to była wina skina :)

gooner Partyzant

Nigdzie nie mogę znaleźć kitsów Anży, więc prosiłbym.

Drużyna: Anzhi Makhachkala
Marka: Nike
Sponsor: Gazprom http://uploa(...).svg.png
Nie mam pomysłu, więc liczę na Twoją własną inwencję.
H: Żółte z fioletowymi elementami (bądź czarne jak fiolet nie będzie pasował)
A: Białe z zielonymi elementami
Trzecie: Zielone z białymi elementami

Jeszcze jakby ktoś mógł dokładnie wytłumaczyć, jak te stroje mam wrzucić, byłbym ogromnie wdzięczny. Do ligi rosyjskiej nie znalazłem żadnych kitsów, więc w tym tkwi problem. Z reguły ściągałem paczki całych lig (angielskiej, francuskiej itd).

Z góry dzięki! :)

gooner Partyzant

Witam. Otóż mam problem ze zgłoszeniem do Ligi Europejskiej 4 graczy szkolonych w klubie przez 3 sezony w wieku od 15. do 21. Gram Anży Machaczkałą pierwszy sezon i muszę zgłosić listę zawodników do rundy. Najwidoczniej mam tylko trzech wychowanków, a moi zawodnicy U-18 są koloru szarego i nie są grywalni (nie da się ich sprzedać, przesunąć do pierwszego zespołu, absolutnie nic). Kontynuować oczywiście nie mogę, bo wymagana jest odpowiedź (tj. zgłoszenie zawodników). Co mam zrobić w takiej sytuacji? Czy da radę wycofać się z Ligi Europejskiej? Czy muszę zaczynać sezon od nowa? -.-

artyk1991 Partyzant

Tylko, że ja ten dysk mam już ponad rok i FM 11 i do niedawna 12 chodziły bez problemu... Odświeżyłem wydajność systemu windows (wynik podstawowy 4,3) i trochę się polepszyło. Mecz chodzi płynnie bez zacinania (wcześniej nawet na 2d cieło) oraz w wyszukiwaniu piłkarzy przy zmianie +/- parametru muszę czekać 5 sekund (wcześniej 9). Wiec jakiś postęp jest ;p

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

16.08.2012 11:54    #6759     Inne - Piłka nożna - Transfery - plotki i nie tylko
Pewnie dlatego, że Bayern dawał 30mln a Bilbao chciało 40mln, ale Martinez zgodził się na obniżkę płac o 2mln rocznie przez 5 lat co da te problematyczne 10mln.
Jesteśmy tu aby pomagać...

Stalker.1255 Partyzant

Mi w Polsce najlepiej grało się Zawiszą. Wg mediów byliśmy skazywani na bodaj 13 miejsce, a osiągnęliśmy awans bez większych problemów (może 2-3 porażki w sezonie). Ale najciekawsza liga to dla mnie włoska. Pewnie dlatego, że spędziłem tam najwięcej czasu i jestem przyzwyczajony. Ograniczeń brak, przerwy zimowej brak (no 2tygodnie jest między ostatnim meczem w grudniu i pierwszym w styczniu). A i jest kim grać i z kim grać. Jest Juventus, Milan, Inter, Roma, Napoli...Więc konkurencji nie brak budżet też nie mały więc dla mnie liga włoska najlepsza ;p

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.