Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

pel1906 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Niestety kolejny problem ... nie mam pojęcia gdzie w opcjach edytora ( fm 2012 zapomniałem dodać) można zaznaczyć iż zawodnicy do pewnego wieku nie muszą być rejestrowani do rozgrywek , mogę wpisać 99 jako maksymanlną liczebność składu ale to znowu zmniejsza realizm . Jakieś wskazówki ?

comarello Partyzant

18.08.2012 21:36    #6742     Sufler - Porady do gry - Problem z dodaniem reprezentacji
@piotrp504 dokładnie taki sam problem jak Twój. Nie mam pojęcia co robić... Jak załączyłem grę pierwszy raz, zacząłem grać Arsenal'em i pamietam, że po jakimś czasie spokojnie objąłem reprezentację a jednocześnie prowadziłem klub. Kiedy później zaczynałem grę od nowa innym klubem było dokładnie tak jak opisałeś. Do tej pory nie wiem jak rozwiązać ten problem.

pinochett102 Partyzant

Znam ten problem bardzo dobrze. Wyeliminowałem go już kilkukrotnie. Z moich obserwacji wynika, że pojawia się on bardzo często, gdy minimalizujemy grę podczas przetwarzania danych czy podczas meczu

W jaki sposób wyeliminowałeś? jesli można wiedzieć? Jeśli nie minimalizowałem podczas rozgrywki a mecz mi wywaliło...? i jeszcze jedno, czy wcześniejsze minimalizowanie może mieć wpływ na kolejne rozgrywki...?

Mar1992 Przodownik pracy

Znam ten problem bardzo dobrze. Wyeliminowałem go już kilkukrotnie. Z moich obserwacji wynika, że pojawia się on bardzo często, gdy minimalizujemy grę podczas przetwarzania danych czy podczas meczu. FM 12 jest dość mocna narażony na crash dumps czy Visual C++ Error i praktycznie nikt nie wie jak rozwiązać problem.

pinochett102 Partyzant

[quote="Mar1992"]To napisz do Sports Interactive o zwrot pieniędzy. Uzasadnij, że zapłaciłeś za grę, a ona mimo spełnienia wymagań nie działa. Opisz swój problem i ślij maila. Zamiast narzekać działaj(cie).[/quote]

Może ktoś zna sposób, żeby sobie z tym poradzić? Nie wiem czy miałeś z tym problem, ale wyobraź sobie że grasz jakiś finał, prowadzisz 2-0 i wywala ci grę. Poza tym co mi da zwrot, to problemu nie rozwiąże.

Mar1992 Przodownik pracy

To napisz do Sports Interactive o zwrot pieniędzy. Uzasadnij, że zapłaciłeś za grę, a ona mimo spełnienia wymagań nie działa. Opisz swój problem i ślij maila. Zamiast narzekać działaj(cie).

pinochett102 Partyzant

Witam. Mam ten sam problem tylko wywala mi po przerwie. Szukałem na wielu forach, wiele podpowiedzi(deinstalka, ściąganie nowych bibliotek, weryfikacja plików gry i wiele innych rzeczy) i chuj. Myslałem że TU ktoś odpowie na ten problem. Gra nie jest tania i płacimy za wkurwianie się. ładna reklama. Pozdrawiam

mufloniasty Partyzant

Akurat nie kupowałem tuzów i nie o takich tu chodzi - nastawiam się na młodych i perspektywicznych, jest większa frajda i adrenalina grania. Z nimi nie ma takich problemów, choć jak czasem zawołają... akurat ten problem ukłuł mnie przy zawodniku McDonald Mariga, który był dostępny z wolnego transferu. Ode mnie wołał 125, granicę miałem na 105 tysięcy, trudno było, przerwał negocjacje i poszedł do Stuttgart... przeglądam jego profil, a tam tygodniówka 79 tysięcy.

MrPapas Partyzant

18.08.2012 11:11    #6749     Sufler - Dodatki do gry - Problem z dodaniem lig
Witam. Próbowałem zainstalować ligę polska II,III i IV do FM12. I gdy pisze mi żeby wkleić do folderu editor data to go nie mam. Do jakiego folderu wkleić ten plik by działał, za każdym razem nie ma lig w grze w edytorze.
http://ifoto(...)hxw.png/

comarello Partyzant

17.08.2012 22:37    #6750     Sufler - Porady do gry - Problem z dodaniem reprezentacji
Mam pewien problem a mianowicie: prowadzę ManC od bardzo długiego czasu ale kontrakt wygasł mi juz w 2014 roku, a w grze mam już 2016 i nie mogę odejść z klubu! Tzn mogę się zwolnić ale chodzi mi raczej o rozwiązanie kontraktu przez wygaśnięcie. Chciałem prowadzić zespoły narodowe więc gdy przydarzyła się okazja składałem papiery do wybranych krajów i od 2014 roku pisze mi, że złożyłem podanie a nie mogę do tego czasu przejąć żadnego z krajów do którego złożyłem podanie, a posady managera są wolne. Raz zwolniłem się sam ale również nie przeszedłem do żadnej reprezentacji, mało tego, dostawałem wiadomości kto objął te reprezentacje. Dzieje się tak również w innych klubach w których pracuję. Proszę o jakąś pomoc bo chciałbym poprowadzić reprezentacje nie rezygnując z klubu :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution