Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.08.2012 19:50    #6721     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zawodnik znikąd
Problem rozwiązany, zawodnik poszedł za darmo do Modeny.

Wymiatashi Partyzant

21.08.2012 18:48    #6722     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam. Chciałbym dołaczyć do gry sieciowej . Jest mały problem. Nie mam pojęcia na temat gry w sieci. Proszę o kontakt w sprawie gry w sieci. GG :4669016

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

21.08.2012 17:31    #6723     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zawodnik znikąd
[quote="buczek93"]A ilu masz graczy w zespole ZDOLNYCH do gry (tzn. zarejestrowanych, obecnych (nie na urlopie) i zdrowych) na każdej pozycji ? Bo jak masz np. tylko jednego GK zdolnego do grania, to czasem gra potrafi stworzyć szaraka. Miałem tak np. prowadząc Castillię w FM2010. Nakupowałem głównym klubem zdolnej młodzieży (wymóg U-25), która jeździła na zgrupowania kadr. Oczywiście Liga gra podczas eliminacji/turniejów młodzieżowych normalnie (no, może poza Euro, MŚ i czymś dużego kalibru). No i był problem z zebraniem 18 kopaczy, więc gra generowała mi czasem szaraczków na jeden, góra 2 mecze (potem reprezentanci wracają, jest kim grać i nie ma problemu). Sprawdź, czy grajek nie zniknie za jakiś czas :)[/quote]

Dobrze napisałeś "szarak", a ten grajek to normalny piłkarz, nie "szarak". Poniżej Twojego posta, osoba napisała, że mogłem mieć włączone przedłużanie kontraktów przez asystenta. Po pierwsze na pewno nie miałem, miałem odznaczone, więc to na 1000% nie to. Po drugie, nie ma takiej możliwości, żeby asystent zaproponował kontrakt "szarakowi", "szarak" jest "szarakiem", tylko gracz może mu zaproponować kontrakt, przedłużenie kontraktów przez asystenta jest dokonywane tylko dla "aktywnych" piłkarzy, jak asystent może zaproponować szarakowi kontrakt, powiedzmy przedłużenie, a to jest słowo klucz, jak "szarak" nie ma kontraktu, to gdzie tu przedłużenie.

Odniosę się jeszcze do cytowanego posta - gracz nie może zniknąć, bo to nie jest szarak. Rozumiecie?

carlos9014 Partyzant

[quote="romusmily"]Wtam.

Dziś miałem problem. Po kilku miesiącach od kupna 2012 postanowiłem go odpalic po raz drugi. Śledze cmrev i wiem, ze wyszla juz latka nr. 12.2.2, więc gdy robilem nową grę zdzwiwił mnie napis "Wersja gry 12.0.4". Wiem, że na steamie aktualizcje przeprowadzane sa automatycznie, chyba, ze dla danej gry wylaczy sie ja sie manualnie. Postanowilem wiec sprawdzic spojnosc plikow gry. Od tam tego czasu nie wlacza mi sie fm. Usunąłem "lokalną zawartość plików gry". Ściągnąłem ponownie z nadzieją, że zaaktualizuje samo, ale niestety gra nie odpala. Tzn inaczej, są te pierwsze reklamy, sponsorzy, licencje itd, ale gdy dochodzi do momentu, że ma wyskoczyć główne menu gra po prostu się wyłącza i przełącza na pulpit, bez żadnego błędu.

Pomóżcie proszę FM-maniacy.
Gram w 2008 od 4 lat i znam już wszystkie tricki i sposoby, sprawdziłem większość talentów i grałem większością klubów wartych uwagi. Po pierwszym odpaleniu FM2012 przeraził mnie ilością opcji i zasobów. No, ale chciałem zagrać czymś w 100% aktualnym. Rozgryźć nowy silnik meczowy.[/quote]

sorry, że odkopuje tak stary temat ale mam ten sam problem, tylko, że zanim gra w ogóle się nie włącza wcześniej podczas ładowania lig itp. po prostu gra się wyłączała bez żądnych błędów itp, a teraz już nawet do menu się nie loguje tylko po prostu wyłącza i tyle.

Wolv3rin3 Partyzant

21.08.2012 16:31    #6725     Sufler - Problemy techniczne - FM09 - problem z grą
Witam! Zazwyczaj wchodziłem na tą stronę w celu przejrzenia ustawień taktycznych, poszukiwaniu talentów itp. jednak dzisiaj zmuszony jestem, poprosić Was, o pomoc. Dzisiaj odpalając FM09 wszystko chodziło płynnie, aż do czasu... nawet nie wiem do teraz co się stało. Nagle gra straciła płynność, musiałem się namęczyć myszką, aby wybrać jakąś opcję, a swoich wulgaryzmów nie zliczę, gdy starałem się dokonać zmiany w czasie meczu, lub z menu głównego wczytać zapisaną grę. Mimo to mecze chodzą płynnie.... Próbowałem przeinstalować grę - to samo, zainstalowałem na innym sprzęcie - to samo (W podsumowaniu instalacji napisane było, że wystąpiły błędy w jej trakcie). Dlatego proszę, o pomoc, może ktoś miał podobny problem? Jeśli nie, to mógłby mnie ktoś upewnić czy gra nadaje się do kosza? (boję się, że poszła płyta...)

ManiekFCB Partyzant

21.08.2012 14:24    #6726     Sufler - Porady do gry - Fatalny Bayern
Witam, mam problem i to dość duży. Gram sobie Bayernem. Kiedy przeważnie nimi grałem bundesliga nie sprawiała większych problemów, zdarzaly się wyniki po 6;0 4;1 i takie tam. Jednakże nie tym razem. Mój zespół stwarza sobie sytuacja oddając np. po 20+ strzałów a ja przegrywam 0;1 lub bezbramkowo remisuje. Próbowałem różnych taktyk, motywacji, treningów, nie działa NIC, KOMPLETNIE NIC! Jak mam sobie z tym poradzić? Taktyki którymi gram to 4-5-1 z odgrywającym i dwóch SN lub analogiczne 4-2-3-1. O sile mojego ataku stanowią naprzemiennie shaqiri, dszudszak, ribery, robben, muller, kroos, mandzukić, gomez także siła rażenia jest. dodatkowo w pomocy nuri sahin, schweinsteiger kara i luiz gustavo. Co jest z moimi zawodnikami nie tak? Próbowałem również kombinować w poleceniach indywidualnych lecz te nie przynoszą rezultatów. Przypuśćmy taki Balazs Dz. mają wysoki atrybut strzałów z dystansu nie potrafi zdobyć ani jednego gola w tym stylu, to samo tyczy się rzutów wolnych. Co robić??

buczek93 Młody aktywista

21.08.2012 00:16    #6727     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zawodnik znikąd
A ilu masz graczy w zespole ZDOLNYCH do gry (tzn. zarejestrowanych, obecnych (nie na urlopie) i zdrowych) na każdej pozycji ? Bo jak masz np. tylko jednego GK zdolnego do grania, to czasem gra potrafi stworzyć szaraka. Miałem tak np. prowadząc Castillię w FM2010. Nakupowałem głównym klubem zdolnej młodzieży (wymóg U-25), która jeździła na zgrupowania kadr. Oczywiście Liga gra podczas eliminacji/turniejów młodzieżowych normalnie (no, może poza Euro, MŚ i czymś dużego kalibru). No i był problem z zebraniem 18 kopaczy, więc gra generowała mi czasem szaraczków na jeden, góra 2 mecze (potem reprezentanci wracają, jest kim grać i nie ma problemu). Sprawdź, czy grajek nie zniknie za jakiś czas :)

Kari26 Partyzant

Mój problem polega na tym ,że kiedy próbuje zobaczyć jakiegoś scouta ,trenera itd wywala mi grę :/ Wyskakuje wtedy error. Problem nie uniemożliwia gry ,jednak jest strasznie denerwujący.
Z góry dzięki za pomoc ;)

marz2 Partyzant

20.08.2012 23:30    #6729     Sufler - Gra przez sieć - Problem z grą sieciową
Z kolegą chcielismy pograć sobie w FM 12 przez neta już nie raz graliśmy tylko że inny kolega hostował i miał neonstradę więc miał sieć zewnętrzną a my tylko dołączaliśmy a teraz chcemy pograć we 2 i dupa. Ani ja do niego ani on do mnie nie możemy dołączyć. Czy ktoś wie co to może być za problem? Czytałem, że może to być problem ze względu że mamy sieci wewnętrzne czy coś takiego, ale nie wiem jak zmienić na to żeby działało ;/ Z góry dzięki za pomoc..

MVD Partyzant

witam, ostatnio grałem w CM2006 i postanowiłem przerzucić się na FM2012. Wszystko fajnie, gra się odpala(intro), a na starcie się wczytuje i po chwili...wywala na pulpit bez żadnego błędu. Szukałem rozwiązania, ale nigdzie nie znalazłem, system Windows XP, co może być nie tak, że tak się dzieje?

pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.