Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

buczek93 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.08.2012 18:01    #6711     Sufler - Inne - Kupno/sprzedaż zawodnika
FM bardzo łapczywie reaguje na wirtualną kasę. Grając City też mam straszne problemy z kupnem zawodnika choćby za kwotę, którą pokazuje Genie. Chyba działa to na tej zasadzie, że każdy klub z dobrym wujkiem (pierwszoplanowym, żeby nie było) jest traktowany jako kopania kasy. Nic na to nie poradzisz, tak się po prostu zachowuje gra. Często gdy widzi, że gracz i tak odejdzie, to będzie jeszcze rozpaczliwie podbijać cenę, by jak najwięcej zyskać i się "nachapać". Nie da się tego obejść, można wprawdzie pokazać faka mendom i szukać wzmocnień gdzie indziej, ale czasem się nie da i po prostu trzeba te x mln więcej niż rywale wyłożyć. Gotze chciałem kupić grając właśnie City - Borrusia zbłaźniła się, żądając...120 mln euro (!!!). A co do marnych ofert - gra sonduje, ile pieniędzy cię przekona - robi tak, bo pewnie nie ustawiłeś wartości oczekiwanej za gracza. Wciśnij Mario jakieś 100 mln euro - oferty powinny przychodzić rzadziej, a jeśli będą, to nie tak żałosne jak te za 15 mln.

Adaminho12 Partyzant

22.08.2012 15:02    #6712     Sufler - Porady do gry - gra się zacina
Mam problem, iż rozpoczynam sezon 17/18 i podczas meczów ligowych gra mi cię co którąś akcje zacina.
Wie ktoś co zrobić aby wróciła płynność gry?

DeadMan Partyzant

22.08.2012 13:06    #6713     Sufler - Porady do gry - Wczytywanie Gry
Witam. Otóż mam pewien problem. Ostatnio gra w FM 12 zaczęła mnie nudzić, więc postanowiłem ponownie zainstalować FM 11i odpalić mojego starego sejwa. Jako że bardzo mi na nim zależało to wcześniej zrobiłem kilka kopji. Jednak przy ładowaniu gry wyskoczył mi komunikat ''zapisana gra nie została wczytana''. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to że taki sam komunikat wyskakiwał przy uruchamianiu wszystkich kopji tego sejwa. Mam pytanie czy już nic z tym nie da się zrobić i czy to wynik zwykłego pecha czy czegoś innego? Wiem że o tym było już bardzo dużo tematów, ale ta sprawa wydaje mi się inna... Z góry dzięki za odpowiedź:)

mqrc3l Partyzant

22.08.2012 11:50    #6714     Sufler - Porady do gry - Brak grafik
Mój problem jest taki, że w grze nie wyświetlają mi się jakiekolwiek grafiki - tzn. brakuje herbów zespołów, czy zdjęć zawodników. Czy muszę ściągnąć jakąś paczkę czy coś jest nie tak z moją grą?

lalusinho Partyzant

22.08.2012 11:31    #6715     Sufler - Porady do gry - Pomóżcie z cm 00/01
Mam taki mały problem, ostatnio wróciłem do retro i wybrałem cm 00/01.
Chodzi o to że nie rozumiem atrybutów po angielsku bo asem z angola to ja nie jestem i chodzi o to czy znacie jakieś spolszczenia do tej częście albo jakąś dobrą stronke z przetłumaczeniem tego wszystkiego?

halish Partyzant

Ograniczenie RAM do 4GB (a konkretnie do 3,5GB) to ograniczenie WinXP 32bit, a nie FM-a. Ja gram na x64 z 8GB i nie ma żadnych problemów.

Co do samego wątku - ja bym faktycznie poczekał 2-3 miesiące na FM13. Chociaż ja mam na Steamie politykę kupowania gier po promocji, na święta pewnie będzie można kupić klucz do FM13 za ok. 10 euro. I kupuję co roku:)

lajt Partyzant

22.08.2012 04:02    #6717     Sufler - Porady do gry - Bardzo mocne wahania formy
Jeśli chodzi o morale, to nie w nich problem. Są dość wysokie.
Zawsze jak ch*ja grają do przerwy to "Agresywnie" daje im do słuchu. Efekt jest bardzo różny.. Czasami się spinają i jednak coś się zmienia, a czasami grają równie słabo..
Może być coś "przeszkadzającego" piłkarzom jeśli powybieram za dużo poleceń podczas rozmowy motywacyjnej, czy to powinno im pomóc?

szkopek Partyzant

Jak kolega wyżej. Dodatkowo nie rezygnuj z zawodnika po 2 czy 3 słabszych meczach. Daj mu jeden mecz wolnego wtedy znów spróbuj. Często jest tak, że rozmowami motywacyjnymi doprowadzasz do stanu, że zawodnicy myślą, że wygrają każdy mecz bez problemów. Trzeba ich sprowadzić na ziemię:)

bugi42 Młody aktywista

21.08.2012 22:47    #6719     Sufler - Porady do gry - Duża częstotliwość meczy
Otóż grając w Brazylii, po rozegraniu jednego sezonu, terminarz na następny wygląda bardzo dziwnie. Często jest tak, że mam dzień przerwy pomiędzy meczami, nie wiem czy to bug czy to norma, ale w poprzednim sezonie nic takiego nie miałem. Strasznie denerwujące, bo jedenastka która grała w poprzednim meczu, jest kompletnie nie zdolna do gry w tym następnym. Spotkał się ktoś z podobnym problemem? Albo wie ktoś czy to bug czy zamierzona operacja gry?
...

JK93 Młody aktywista

21.08.2012 21:25    #6720     Sufler - Inne - Rozmowy motywacyjne
Grając na najnowszym patchu mam problem z rozmowami motywacyjnymi.
Niezależnie od tonu i odpowiedzi mam przeważnie wyglądał na zgaszonego, sprawiał wrażenie zdemotywowanego, a w najlepszym wypadku nic szczególnego. Dodam też, że na domyślnej bazie nie miałem z tym żadnych problemów, bo moi zawodnicy najczęściej na takie same odpowiedzi reagowali pozytywnie i byli dobrze zmotywowani. Czy na najnowszej łatce można sobie z tym poradzić? Jak to rozwiązać?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution