Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kaka821 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.08.2012 17:50    #6701     Football Manager - Świat taktyki - Problem 4-5-1 Milanu
Prowadzę drużynę Milanu sprowadzając jedynie Hulka z Porto i Vertongena z Ajaxu.Przez pierwsze pół roku grałem formacją 4-3-3 zaliczając w lidze tylko 1 porażkę.W styczniu sprowadziłem Hulka i zmieniłem formacje na 4-5-1 z Hulkiem i Robinho na bokach.Zdecydowałem się na taką zmiane ze wzgłlędu na porażke 4:0 z Lecce.Po zmianie ustawienia wygrałem 1:0 :D.Niestety kolejny mecz to kolejna porażka.Jakie role dać zawodnikom i jak to ogarnąć by znowu zacząć wygrywać przynajmniej 1:0.

jun_dymek Partyzant

[quote="zetkaiii"]W liście wyszukiwania zawodników w filtrach zaznacz opcję "Poproś asystenta, aby usunął nierealistyczne cele transferowe". Wtedy będzie pokazywało ci tylko zawodników, którzy są zainteresowani grą dla twojego klubu.[/quote]

Problem jest w tym, że zostają sami zawodnicy o naprawdę średnich umiejętnościach. Mam w tej chwili budżet 10mln, a najdroższy piłkarz po "przefiltrowaniu" jest do kupienia chyba za 950 tys. Chciałem kupić młodego napastnika z Górnika (środek tabeli) i nawet jak przekonałem klub to nie dało się negocjować warunków kontraktu. Zawodnicy chcący grać u mnie są raczej słabsi od obecnego składu i wychodzi na to, że nie mam co zrobić z pieniędzmi...

jun_dymek Partyzant

Witam

Gram już któryś sezon z rzędu Podbeskidziem i mam jeden irytujący problem. Od mniej więcej 3 sezonów walczę o mistrzostwo Ekstraklasy (2-3 miejsce). Dzięki w miarę dobrej polityce transferowej doprowadziłem do sytuacji, że mam całkiem spory budżet zarówno na transfery, jak i na płace. Problem jest taki, że żaden z dobrych zawodników nie chce ze mną rozmawiać o kontrakcie. Oczywiście nie mam tu na myśli piłkarzy pokroju Ronaldo czy Messiego, ale zawodników Ekstraklasy, często ze słabszych klubów niż mój. Po prostu mam 10 mln E na transfery i nie mam jak tego wydać... Czy jest jakiś sposób na wabienie takich piłkarzy? Teraz wychodzi na to, że oferuję 3 mln za zawodnika - klub się zgadza, po czym nie mogę nawet zaoferować kontraktu (mogę dać zawodnikowi sporo więcej niż zarabia w obecnym klubie).

Mzks Partyzant

23.08.2012 15:44    #6704     Sufler - Problemy techniczne - Ciagle crush dumpy, fm12
Mam taki problem. Grałem karierę Legia, kończąc sezon 2014/2015 wyskoczył mi pasek z napisem 'Wczytywanie dodatkowych ludzi.' po czym w połowie ładowania wyrzuca mnie do pulpitu z krytycznym błędem. Wiecie może jak temu zaradzić, jakaś sugestia?

halish Partyzant

To rozumiem, że masz kopię dodaną do Steama? Spróbuj poszukać na forum u nich, jak nie ma, opisz tam swój problem.

Batys188 Partyzant

23.08.2012 13:03    #6706     Football Manager - Ogólna dyskusja - Finanse - Malaga
[quote="Batys188"]Witam.Mam takie pytanie.Otóż zakończyłem właśnie pierwszy sezon Malagą,zająłem 3 miejsce.Mój stan konta po odliczeniu wszystkiego wynosi 3.94 mln Euro.Zakupiłem też station.Strata w tym sezonie wynosi 43.99 mln.Mój budzet transferowy wynosi 45 mln... i Tu pytanie co mam zrobić,za taką kasę mógłbym zakupić klasowego piłkarza,lecz wtedy mój stan konta na nowy sezon będzie sporo ujemny.. I czy właśnie te pieniądze przepadną czy zarząd da mi na nowy sezon ? Chyba że zapisać sejwa i zobaczyć co się wydarzy na nowe oczekiwania sezonu? Pomóżcie[/quote]
Ok wziąłem z ciekawości zapisałem sejwa i zarząd dał mi 44 mln na nowy sezon wstępnie w więc wszystko ok.Problem rozwiązany.

MVD Partyzant

Problem występuje na oryginale i kopii zapasowej gry.

huntelaar Partyzant

23.08.2012 09:53    #6708     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Niedługo okienko transferowe a już kupiłem Adama Johnsona za grosze (7mln) które zaproponował manchester city za tego zawdonika.Sytuacja w tabeli nie wygląda tak różowo bo tylko 5 miejsce.Aston villa przyzwyczaiła wszystkich do remisów w poprzednim sezonie i w FM nie jest u mnie na razie inaczej.Lepsze wyniki to 5:0 z Liverpoolem 2:1 z Chelsea 2:2 z ManUtd.Osiągnąłem również półinał Carling Cup a w nim zmierzę się z wygranym meczu West Ham - Nufc.W finale może na mnie czekać Tottenham lub Bolton. Ogólnie mam ogromne problemy w bronieniu wyniku w końcówkach spotkań zapewne dla tego że nie mam dobrych zmienników na całej obronie,skromnie Digne i Clark mogą grać i tyle ;/ Szukam również innej taktyki która dawałaby mi lepsze wyniki ze stałych fr gry.Obecnie używam Awesome AMC Raikana niestety zmieniając pozycję (gram bez Ofensywnego pomocnika (2 ŚP i DP + Skrzydła i Bent LPK.Nie jest najgorzej ale nie sprawdza się w AV tak jak w PSG gdzie zdominowałem rozgrywki mając mistrza kilka kolejek przed i 25+ pkt przewagi nad drugim zespołem... Może ktoś poradzi co zrobić.Na transfery nie mam zbyt dużo kasy zostało 4 mln które może zainwestuje w sprowadzenie Romario z Vitorii

gooz35 Partyzant

23.08.2012 09:03    #6709     Sufler - Edytor - edytor fm 2012
problem rowiązany. Polegał na błędzie podczas instalacji. Tak jak wspomniano wyżej. Plik instalacyjny trzeba odpalic jako admin. Wtedy direct x instaluje się normalnie. Net framework już nie bo nie jest kompatybilny z 64bitowym windowsem. Dzięki za pomoc.

bmb18ck Partyzant

Witam. Mam problem z kumplem gdyż chcemy zaczac grac w FM 2005 przez neta. Wszystko jest w porzadku lecz problem pojawia sie gdy konczymy rozgrywke, kumpel hostuje serwer i on zapisuje stan gry. Ja jako osoba ktora dolacza sie nie moge zapisac stanu gry. Jak ponownie wczytac gre ??? Bo gdy chce sie ponownie podlaczyc do rozgrywki to wczytuje mnie jako nowego gracza. Mam nadzieje, ze w miare wyjasnilem w czym problem. Prosze o pomoc. Z gory dziekuję :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution