Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

seba_zachod Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.08.2012 10:34    #6681     Sufler - Dodatki do gry - Tablica wyników
Witam, mam problem z dodaniem takiej tablicy wyników "FM 12 Scoreboard"

Instalacja:

- Pobierz archiwum
- Wypakuj foldery "graphics","fonts","panel"s z folderu żądanej wersji (top, bottom) do folderu z używanym skinem
- Przeładuj skina jeśli FM 12 jest uruchomiony

Nie wiem jak to zrobić, ten opis dużo mi nie mówi heh, niech mi ktoś dokładnie wyjaśni jak mam to zrobić krok po kroku żeby mieć tą kozacką tablice :) z góry dzięki

gjx Partyzant

27.08.2012 10:29    #6682     Sufler - Edytor - Pomoże ktoś zmienić poziom juniorów?
Witam. Mam następujący problem. Edytor oficjalny na windows 7 u mnie nie działa. Tzn. wszystko idzie zmienić itp, lecz gdy chcę zapisać juz zmienione rzeczy to wywala mnie do pulpitu. Problemu nie mam na windows xp, lecz nie mam mozliwości zainstalowac teraz tego systemu. W związku z tym mam pytanie. Czy mógłby ktoś wczytać w swoim edytorze baze danych tą podstawową co jest na poczatku sezonu czyli 12.0.0 i zmienić w kraju Polska poziom juniorów na 180(zakładka kraje > informacje) zapisać to i wstawić na jakiś serwer?? Z góry dziękuję za pomoc.

Arturo.RMCF Partyzant

26.08.2012 23:44    #6683     Football Manager - Świat taktyki - Gorsza forma?!
Chyba zażegnałem problem wygraną z Tottenhamem 3:1 i remisem na Emirates 3:3. Nie wiem co zadziałało, ale powiem co zrobiłem, może komuś się przyda: Po lepszym meczu 2:1 z Sunderlandem zapytałem czemu nie mogą grać tak w każdym meczu, a w drugim meczu (z Spurs) powiedziałem, żeby zagrali na luzie. Wcześniej w meczu z Boltonem bodajże nie powiedziałem nic po meczu. Któreś z tych zadziałało. ;D

KamilRojas Partyzant

26.08.2012 22:40    #6684     Sufler - Dodatki do gry - Dodatki FM 2005
Podbijam, mam podobny problem. Zna ktoś stronę z której można właśnie ściągnąć dodatki graficzne do FM 2005 ? Z góry wielkie dzięki za pomoc.

repus Młody aktywista

26.08.2012 21:05    #6685     Sufler - Porady do gry - Scouting następnego rywala
Witam , ostatnio przeglądałem "Scouting krok po kroku" i zauważyłem że Scout pokazany na Screen'ie złożył raport razem z własną opinią . Tzn było tam napisane np . "Mają problemy z koncentracją przy wrzutkach i szybkich atakach " . Choć daję Scoutow'i by obserwował następnego rywala to ten tylko mi daję analizę której muszę powiedzieć szczerze nie chce mi się przeglądać i wyciągać wniosków . Jak widziałem to jest zdjęcie z jednej ze starszych wersji Fm'a dlatego nie wiem czy na Fm 2012 jest podobnie czy to ja coś źle robię .
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

022 Partyzant

26.08.2012 16:47    #6686     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Jestem poczatkujacym graczem, stworzylem wlasna taktyke i mam problem ze srodkowymi obroncami pomimo ich dobrych atrybutow.
Nie potrafia powstrzymac napastnika atakujacego z pilka, biegna obok niego zamiast go zaatakowac, zostawiaja sporo miejsca na strzal z dystansu. A jesli np. jednego z nich zabraknie i jest pojedynek 1 na 1 to obronca stoi kilka metrow od nacierajacego napastnika i sie cofa zostawiajac go 1 na 1 z bramkarzem.
Domyslnie polowa zawodnikow miala zaznaczone scisle krycie, wszystkim odznaczylem.
Wklejam screeny z poleceniami, obaj obroncy maja takie same ustawiena indywidualne prosze o pomoc.
http://vlep.pl/uwhdbf.png
http://vlep.pl/ylt7ne.png

Cytrusek16 Partyzant

Witam !

Gram w FM od edycji '05 , ale dopiero sie natknalem na bledy jakie robi skorka . Zazwyczaj uzywam skorek ciemnych i dosyc znany z roznych foraum FM , ale niestety gdy pogram dluzszy czas na niestandardowej skorce FM wytwarza bledy ktore koncza sie utrata zapisu w 100 % , zaczalem grac na standardowej ciemnej i problem znikl . Moje kariery siegaja do 2020 roku m.in. itd.

Mam pytanie czy faktycznie skorki niestandardowe pobierane ze stron o tematyce FM moga powodowac bledy ??

buczek93 Młody aktywista

OM, początek roku 2014, ktoś na środek obrony. Z kasą raczej nie ma problemów (do 20 mln wyłożę), zastępca Nkoulou, który za 10 baniek idzie do MU. Myślałem o Otamendim (zależy mi bardziej na szybkim niż na skocznym obrońcy), jakieś jeszcze pomysły ?

chinczol Młody aktywista

No way! Zarówno w FM11 - co jeszcze potrafiłem zrozumieć, tak i w FM12 - co jest dla mnie kompletnym idiotyzmem, Benzema jest mizernym grajkiem, bardzo źle zrobionym przez research. Niby posiada PA 180 czy 182 ale jego profesjonalizm, determinacja powodują że cieżko go rozwinąć w pełni, problemy z treningiem - niska pracowitość powodują jego ciągłe nie zadowolonie z obciążenia treningowego. Niski ukryty atrybut - stbilność formy tylko uwydatnia to że w FM Benzema nie jest tym samym grajkiem co w realnym świecie. Nic z tym nie zrobisz. Ja zawsze go sprzedawałem po pierwszym sezonie i kupowałem Aguero - boga ataku, Tobie proponuje to samo. Atak Higuain & Aguero miażdzy system i każdą obrone. A sprawa Benzemy dobija mnie juz od 2 lat i nie rozumiem czemu jego research jest tak kiepsko zrobiony. On powinien wyglądać nie gorzej od Aguero - niestety tak nie jest, jeżeli w FM13 nadal się to nie zmieni to sam mu zrobie odpowiedni research :)

Tucznik Czynu Partyzant

Witam, mam mały problem z zawodnikiem wymienionym w tytule. Otóż podczas rozgrywki Realem nie potrafię wykrzesać z tego zawodnika jego prawdziwego potencjału. Przede wszystkim ma słabą skuteczność (tysiące zmarnowanych "setek";), nie raz w meczu wręcz bardziej przeszkadza niż pomaga drużynie. Owszem zdarzają mu się dobre mecze jednak stanowczo za rzadko, co sprawia, że jest daleko za plecami Higuaina. I tu moje pytanie: czy ma ktoś wskazówki jak "ulepszyć tego piłkarza"? (polecenia ind., trening itp.)
Hala Madrid!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.