Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

maksiu106 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.09.2012 19:11    #6651     Sufler - Inne - FM 2012 w trybie offline.
Ja nie mam problemu, bo mam zaznaczone logowanie się automatycznie... Czasem rzeczywiście w trybie offline.

Valdi91 Młody aktywista

01.09.2012 19:02    #6652     Sufler - Inne - FM 2012 w trybie offline.
Jak to się nie da? Dziś do godz. 13 nie miałem neta, a w FM'a grałem normalnie. Kiedy odpalałem system, Steam wyświetlił mi komunikat, że nie może się połączyć, i mogłem wyjść, lub zalogować się w trybie offline. Skorzystałem z drugiej opcji i normalnie grałem. Nie wiem, co macie za problem. Wchodzisz w folder, gdzie masz zainstalowany FM i odpalasz normalnie z ikonki, Steam nie ma nic do tego. Co do innych gier na Steam się nie wypowiadam, obecnie jedyna gra jaką posiadam na tej platformie to właśnie FM 12 (a już niedługo dojdzie i 13 :D ), więc jak jest w przypadku innych gier nie mam pojęcia.

Valdi91 Młody aktywista

Repus ma rację. Musisz udowodnić swoją wartość. Do mnie do Lechii też nikt nie chciał przyjść, a skończyło się tak, że miałem w składzie najlepsze polskie talenty FM'a, ze wspomnianym Milikiem włącznie. Jedyne twarde gnoje, które olały mnie na rzecz klubów z zagranicy to Możdżeń i Kamiński, którzy mimo swojego niezadowolenia z postawy Lecha wyrażali chęć odejścia, lecz z Lechią nie chcieli gadać, pomimo mojej dominacji na krajowym podwórku. Z resztą nie było problemu.

dracko21 Partyzant

01.09.2012 02:57    #6654     Sufler - Porady do gry - problem z bramkarzem
Macie tak, że wasz bramkarz podaję zawsze na lewą stronę mimo, że ma wyznaczone podanie do PŚO? Można coś z tym zrobić?;)

LeGIAFuN Partyzant

01.09.2012 01:32    #6655     Sufler - Porady do gry - FM 12 NEWGEN
Siema.Mam pewien problem z grą i nie wiem skąd on wynika ,problem ten to nie wyświetlanie się twarzy newgenów.Najpierw chciałbym się dowiedzieć czy twarze newgenów są wyświetlane automatycznie czy może trzeba coś ściągnąć albo uruchomić manualnie .Wczytanie skórki od razu odpada ponieważ robiłem to wielokrotnie dodając facepacki różnych lig itp;. Po za tym wiem że przy rozpoczęciu gry trzeba zaznaczyć dodanie twarzy oraz wygenerowanie (nie wiem jak to nazwać ale jest to w miejscu gdzie np; dodaje się oryginalny terminarz, oryginalne składy lub wygenerowane itp;.) .Sprawdziłem także c:/program files/sega/fm/data/facegen i wydaje mi się że folder ten jest wybrakowany ( mam folder big_endian a w nim między innymi pliki eyelhi,teethlower,facehi,tongoue w zakończeniach np FIM,TRI,EGM,EGT)(drugi folder to little_endian i jest podobny do^^^)(oraz ostatni folder to hair i są tam różne fryzury z plikiem config czy przypadkiem nie powinny być takie foldery jak ten tylko np:. eye itp? .Na dodatek mam jakieś pliki luzne maleyoung od 1 do 19)Prosze o pomoc bo gra z szarakami wygląda jednak troche inaczej ;p.Z góry wielkie dzięki.Pozdrawiam

Batys188 Partyzant

gooner
Ja do Vittese sprowadzam takich piłkarzy zawsze jak nimi grałem i w 1 sezonie bezproblemowe mistrzostwo zawsze
Bandalowski Ivan,Dmitry Verkhovtsov,Gabriel Silva,Bressan,Nari Cardozo,Kait Fana,Darwin Quintero,Torassa,Andile Jali,Tomecak,Kara,Nelson Rivas,Eric Torres.Kasa jest , na początku 2 sezonu juz nawet Ter Stegen cche dołaczyć do zespołu.Nic tylko grać .

Lukkas10 Partyzant

@Marimba84 i @GRASJANo polecam wam - Daniel Opare, jednakże możecie mieć z nim problem, bo może nie dostać pozwolenia na pracę w Anglii, ale wierzcie mi warto spróbować :D

@karollo222 może Yves Ma Kalambay, Kevin Trapp lub Carlos Kameni.
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

robal15 Młody aktywista

Żaden problem. Co roku tak gram. Zaczynam amatorami w najniższych ligach. Tylko nooby i cacuale mają trudności w tej grze.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
[quote="fudi"]Poproszę logo Hutnika Warszawa (jeśli można to także wersje Small, left i right, oprócz normal) - oczywiście jeśli nie jest to problem :)

oto link: http://www.radom(...)zawa.png

Z góry dziękuję bardzo[/quote]

Na 3 podstronie było.
http://local(...)ski2.rar
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

fudi Przodownik pracy

Poproszę logo Hutnika Warszawa (jeśli można to także wersje Small, left i right, oprócz normal) - oczywiście jeśli nie jest to problem :)

oto link: http://www.radom(...)zawa.png

Z góry dziękuję bardzo

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution