Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

artyk1991 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Miałem taki sam problem na stacjonarnym komputerze. Bardzo dobry sprzęt a od około 4 miesięcy FM zaczął mi bardzo wolno chodzić, mulić komputer. Gdy FM był włączony wszystko się cięło. Przybliżona prędkość rozgrywki - 0.5 gwiazdki (niegdyś na tym samym savie 5), wydolność komputera - 0.5 gwiazdki (kiedyś 5)... Niestety próbowałem przeróżnych sposobów, przeinstalowanie FM'a - nie pomogło, przeinstalowanie systemu - nie pomogło, nawet oddałem komputer do serwisu żeby coś poradzili - 2 dni grzebali i nic... Ja się poddałem. Gram na laptopie (gorsze parametry niż stacjonarny) i save działa elegancko puki co ;p Jak uda Ci się rozwiązać problem daj znać :)

Lucas. Partyzant

Ostatnimi czasy gra bardzo mi, kolokwialnie mówiąc, muliła, ale uznałem, że jest to wina zbyt dużej bazy danych, ilości piłkarzy etc. Jednak sytuacja doszła do tego stopnia, że wczytując grę napotykam taki problem:

Wiadomo, że przy takim stanie komputer jest niezdatny do użytkowania, a sama gra, nadal podczas wczytywania, odmawia posłuszeństwa. Może wiecie, w czym tkwi problem?

Karpikos Partyzant

10.09.2012 17:24    #6613     Sufler - Porady do gry - Strzałki
Witam,
Mam taki problem otóz nie wiem jak zrobic strzałki piłkarzom w fm12,tak jak bylo np: w fm 08,ze sie ustawiało na pozycji PRAWEGO POMOCNIKA ze strzałka i gdy druzyna miała piłkę on znajdował sie na pozycji OFENSYWNEGO PRAWEGO POMOCNIKA..

Moze mi ktos pomoc?:)

Z góry dzieki.

maciek86pl Partyzant

10.09.2012 08:57    #6614     Sufler - Problemy techniczne - PROBLEM Z SAVEM
Witam. Mam rok 2015 i nie da sie odczytać save. Kilka dni temu tez miałem taki problem w okolicach tego roku i zaczałem grać od nowo...i teraz znów sie nie da otworzyć a mam 2 save specjalnie jakby jeden nie działała...wyskakuje mi "napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta. plik z informacjami o błedzie został utworzony w..." Nowa gra oraz starsze save chodzą... prosze o pomoc :( mam wgrane logo packi bundesligi ..patch 12.0.4

buczek93 Młody aktywista

09.09.2012 22:13    #6615     Sufler - Porady do gry - FM się wyłącza.
Integra to nie problem, ja na integrze grałem przez 100h - choć przetwarza wolniej niż zwykły PC (bo trzeba skądś ukraść RAM), to ujdzie. 2 GB nie są wartością powalającą, ale jeśli wyrzucisz przed startem gry niepotrzebne popierdółki typu Skype czy GG (potrafią zająć nawet po 100MB, jak mogą) to powinno być OK. Co ze stanem dysku, jego fragmentacją i wolnym miejscem ? I jeszcze jedno, czy gra oryginalna ? Piraty lubią się nie uruchamiać/wyrzucać głupie błędy/crashować itd.

Campeones Partyzant

09.09.2012 20:08    #6616     Sufler - Porady do gry - FM się wyłącza.
Witajcie, ostatnio sobie zainstalowałem FM'a 2012 i napotkałem na problem podczas włączania gry, mianowicie:

Gdy włączam grę jest spoko, reklamy itp. później mamy po różnych językach ładowanie: wczytywanie, loading itp.

I gdy już ten proces się kończy to gra automatycznie się wyłącza, dodam jeszcze, że jak klikne na ikonke na pulpice trzeba bardzo długo czekać zanim gra się włączy, z czym to jest związane? Napewno mój komputer spełnia wymagania tej gry (a który nie spełnia -.-). Czekam na waszą pomoc, to pilne. Z góry dzięki ;).

flowproba Partyzant

Co do pytania nr2.. Odpowiedź na nie może być trochę problematyczne bo należy pamiętać, że lepsze kluby gwarantują zawodnikom wyższą jakość obiektów treningowych, trenerów itp. Mniej gry ale więcej treningów na lepszych obiektach może się okazać lepsze niż odwrotna sytuacja w słabszym klubie. Dlatego też by wypożyczaniu zawodników do słabszych klubów trzeba zwrócić uwagę na ich poziom bazy treningowej.

gucioprawda Młody aktywista

09.09.2012 18:49    #6618     Sufler - Dodatki do gry - Genie scout 12
Podepnę się z problemem pod temat.

Genie Scout 12 v1.1 działał dość długo i nagle zdechł. W senie:
- przy skompresowanym sejwie , po załadowaniu danych występuje błąd: "Invalid ZStream Error" (lub coś bardzo podobnego)
- przy nieskompresowanym zapisie, po załadowaniu danych występuje błąd: "Error Loading Entity Number [tutaj cyfry różne], File Position [różne cyfry], Database Version [różne cyfry]. Za to dalej nie ma standardowego "XML data seems to be corrupt"
O takie coś: http://image(...)2rn.jpg/ tylko pierwsze 3 wersy i inne wartości liczbowe (to przykład z neta).

Od razu piszę, że wersja FM12 ta, co na Steamie, a FM RTE nie używam.

Neverhex Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
z Sevillą to niewiem jak z kasą ale wiem mają teraz nawet dobrą mlodzież u siebie , przykl. taki Rabello :) a co do Malagi to z kasą może i na poczatku moze byc dobrze ale jak wiesz oni mają swoje problemy ktore rowniez pojawiaja sie w fmie , przynajmiej tak bylo .. ale może to tez jakies wyzwanie zrobic "coś" z takiej drużyny ktora ma swoje problemy i tez troszke sprzedala :)

Juvego1988 Partyzant

07.09.2012 21:41    #6620     Sufler - Inne - MLS a FM
Problem w tym, że chyba nie ma czegoś takiego jak niższe ligi. MLS funkcjonuje na zasadach takich jak np w NBA, nikt nie spada, ale też nikt nie awansuje.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.