Dzieki za porady
To teraz tak,tych 2 obroncow to nie mam tak ustawionych,poprostu zrobilem screen kiedy probowałem roznych rozwiazan.
Zmienilem styl na płynny.
Co do rozgrywajacego..To co polecasz mu dac?Moze Cr z funcja wsparcia?
Gram teraz 2 SP bo bokach i wlasnie WR.Jeden ŚP ma Automatycznie a drugi atak.
I apropo Swobody Taktycznej..To dac im wieksza,domyslnie czy scisła?
Co do kontroli,to w tej lidze nie ma chyba lepszych zespołow wiec ja stosuje,dopiero po awansie bede tym manewrował.
Akurat strzałow z Dystansu rywale oddaja mało.
Najslabszy punkt mojej defensywy to skrzydła,ale tutaj ciezko cos wymyslic oprocz tego,zeby zakupic mega dobrych bocznych obroncow.
Niestety ten save co tutaj taksa jest pokazan przepadł.Mialem juz Npower Championship i szlo fajnie,ale niestety.Zaczalem od nowa,mam nadzieje,ze bedzie tak samo dobrze
I jescze mam problem z Napastnikami,nie wiem co im ustawic,zeby sie rozumieli i fajnie grali.
To teraz tak,tych 2 obroncow to nie mam tak ustawionych,poprostu zrobilem screen kiedy probowałem roznych rozwiazan.
Zmienilem styl na płynny.
Co do rozgrywajacego..To co polecasz mu dac?Moze Cr z funcja wsparcia?
Gram teraz 2 SP bo bokach i wlasnie WR.Jeden ŚP ma Automatycznie a drugi atak.
I apropo Swobody Taktycznej..To dac im wieksza,domyslnie czy scisła?
Co do kontroli,to w tej lidze nie ma chyba lepszych zespołow wiec ja stosuje,dopiero po awansie bede tym manewrował.
Akurat strzałow z Dystansu rywale oddaja mało.
Najslabszy punkt mojej defensywy to skrzydła,ale tutaj ciezko cos wymyslic oprocz tego,zeby zakupic mega dobrych bocznych obroncow.
Niestety ten save co tutaj taksa jest pokazan przepadł.Mialem juz Npower Championship i szlo fajnie,ale niestety.Zaczalem od nowa,mam nadzieje,ze bedzie tak samo dobrze

I jescze mam problem z Napastnikami,nie wiem co im ustawic,zeby sie rozumieli i fajnie grali.

...)4rkl.jpg
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty