Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Volt_ Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.09.2012 00:29    #6591     Sufler - Problemy techniczne - Brak berkelium.dll
Witam mam takowy problem. Instaluje FM 12 i gdy chce go odpalić wyskakuje taki błąd "Na komputerze nie zostało znalezione berkelium.dll i coś tam jeszcze..." Dodam, że to berkelium jest w folderze z grą. Dodam, że FM jest oryginalny. Dodam też, że padł mi twardy dysk i teraz mam nowy może to coś z tym związane ?? Prosiłbym o pomoc, to chyba rzadki problem jest :/

Kanius Partyzant

16.09.2012 00:29    #6592     Sufler - Porady do gry - Problem z pozwoleniem o pracę
Witam. Mam problem z pozwoleniem o pracę. Zaczynam 4 sezon Huddersfield, awansowałem do Premiership i szykuję wzmocnienia - już dogadałem się z Darwinem Quinterą i Palyakou. Obaj nie dostali pozwolenia. Chciałem się z tego powodu spytać na jakiej zasadzie funkcjonują przepisy z tym pozwoleniem o pracę. Ktoś pisał, że jak zawodnik regularnie gra w kadrze to może przejść - obaj są systematycznie powoływani i grają, podczas gdy rok temu sprowadziłem argentyńskiego obrońcę(Za darmo), który reprezentacji na oczy nie widział i nie musiałem się nawet odwoływać.

dupabobra Partyzant

15.09.2012 16:08    #6593     Sufler - Inne - Problem ;)
Witam . Grałem w FM 12 realem madryt. Grałem na urlopie, od czasu do czasu sprawdzając wyniki. Patrzyłem na profile zawodników i zobaczyłem, że prawie każdy zawodnik jest niezadowolony z treningu. Nie wiem co jest złe w treningu. Po sezonie niektórym zawodnikom spadły umiejętności. Co robić z tym treningiem? Może ktoś juz się z czymś takim spotkał? Prosze o pomoc

dupabobra Partyzant

15.09.2012 15:42    #6594     Sufler - Porady do gry - Problem z treningiem
Witam ;). Grałem w FM 12 realem madryt. Grałem na urlopie, od czasu do czasu sprawdzając wyniki. Patrzyłem na profile zawodników i zobaczyłem, że prawie każdy zawodnik jest niezadowolony z treningu. Nie wiem co jest złe w treningu. Po sezonie niektórym zawodnikom spadły umiejętności. Co robić z tym treningiem? Może ktoś juz się z czymś takim spotkał? Prosze o pomoc ;)

Wendor Partyzant

14.09.2012 17:29    #6595     Sufler - Porady do gry - Problem z twarzami Newgenów
Panowie w którym miejscu jest ta opcja "Dodaj zawodników do grywalnych zespołów"? Mam podobny problem ... :-/

Karpikos Partyzant

14.09.2012 15:53    #6596     Sufler - Porady do gry - rejestracja składu
A 25 zawodnikow chcesz zgłosic do rozgrywek?

Też miałem taki problem.Zgłos 24 albo 23 zaawodnikow i powinno pomoc.

Stalker.1255 Partyzant

14.09.2012 15:39    #6597     Sufler - Porady do gry - rejestracja składu
Witam. Jak długo gram w FM to taki problem mam pierwszy raz. A mianowicie postanowiłem wrócić do Europy przejąłem w trakcie eliminacji do Ligi Mistrzów czeski klub. Wszystko fajnie, ale muszę zarejestrować skład i w drużynie musi być 4 zawodników w wychowanych w klubie. 2 zawodników już jest zarejestrowanych. Więc teoretycznie mógłbym wycofać 2 zawodników i zamienić ich na wychowanków. Ale nie mogę dlatego, że mogę przeprowadzić tylko i wyłącznie jedną zmianę w rejestracji składu. Da się to jakoś ominąć czy po prostu muszę zacząć od nowa rozgrywkę lub zrezygnować z klubu?

Karpikos Partyzant

Najgorszy problem jest z tym WR.Niechce zmieniac taktyki na 4-1-2-1-2.
Sproboje pokombinowac z CR/WR moze zagram poprostu 3 ŚP.
Tempo dałem normalne i bocznym obroncom dalem Obrone,bo strasznie mi sadza gole po wrzutkach ze skrzydeł.

soczo1 Partyzant

14.09.2012 07:21    #6599     Sufler - Problemy techniczne - Crash Dump podczas meczy
Wczytane masz może jakieś dodatki graficzne ? Ja miałem mnóstwo crashów gdy miałem dodaną skórkę ... nie ważne czy na niej grałem czy nie, jeśli była w dokumentach tam gdzie gra to crashe częściej lub rzadziej się pojawiały. Teraz gdy usunąłem folder skins z folderu gry to wszystko hula bez problemów i crashe zniknęły. Pozdrawiam

misiek993 Partyzant

13.09.2012 22:15    #6600     Sufler - Porady do gry - Problem z numerami - LaLiga
Jeśli nadajesz numery w wyznaczonym terminie(wiadomość w skrzynce na czerwono) to wystarczy wziąć dzień urlopu i gra jakoś sama sobie poradzi z Twoim problemem. Jeśli gra każe Ci wybrać numer podczas gdy zawodnik jeszcze go nie ma i ma zadebiutować to chyba będziesz musiał wziąć też urlop a mecz poprowadzi asystent, ale numer i tak się wybierze(tylko każ asystentowi wystawić skład który ustaliłeś).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution