Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

piotrp504 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.09.2012 19:25    #6561     Sufler - Inne - Polecenia dla zawodników
Witam
sorki jeśli w złym dziale
mam malutki problem który forumowicze na bank mi pomożecie
nie wiem co mówic zawodnikom w czasie meczu i czym to skutkuje
np co powiedzieć jeśli przegrywamy lub wygrywamy z silniejszym przeciwnikiem ewentualnie co powiedzieć przy remisie
np jeśli wygrywam i zostało mi kwadrans to mówię gra piłką gra na czas krycie strefowe lub chwila odpoczynku cofniećie się do obrony
ale jaką komendę wydać jeśli remisujemy lub przegrywamy
jeśli temat był już poruszany wystarczy mi link
z góry dziękuje
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

leszczu Partyzant

21.09.2012 17:40    #6562     Sufler - Porady do gry - Problem z juniorami
Witam, prowadzę Vitesse 3 sezon. Moim problemem jest to, że gra nie generuje mi juniorów a w zespole U-18 zamiast normalnych zawodników mam "szaraków". Co może być tego przyczyną ?

Pellegrini53 Partyzant

21.09.2012 17:28    #6563     Sufler - Porady do gry - Problem z taktyką i talentami.
Witajcie, mam do was dwa pytania, wypiszę je numerycznie ;)

1.Otóż, zacząłem grać Nottm Forest, początek dobry a potem wielka klapa, 12 meczy i tylko 15 punktów, w tabeli jestem 12, moja defensywa jest dosyć słaba, jak dla mnie tracę za dużo bramek. Co mogę zrobić, by załatać tą 'dziurkę' w defensywie? Dodam, że jestem słabym graczem, nie ustawiałem żadnej mentalności czy coś. Chodzi mi o dobrą grę w defensywie, ale nie defensywną taktykę, tak żeby grać na zero z tyłu, ale i strzelić chociaż bramkę w meczu. Gram w FM 07 bez dodatków.

2.Jaki jest najlepszy sposób na szukanie talentów.

halish Partyzant

ja zarówno 2011, jak i 2012 kupiłem za pomocą klucza, ale nie bezpośrednio w Steamie. Nie potrzebuję do szczęścia płytki instalacyjnej.

FM2011 kupiłem w promocji świątecznej na steamie, wyszedł o ile dobrze pamiętam ok. 10 euro.
FM2012 kupiłem tutaj, kiedy był w promocji po 35 zł.

Ogólnie bym czekał na promocję świąteczną.

Instalacja przebiega bezproblemowo - logujesz się na koncie, klikasz "Instaluj" i to wszystko.

fmisiof Partyzant

21.09.2012 14:40    #6565     Sufler - Porady do gry - Problem z pozwoleniem o pracę
Dokladnie tak jest.
Nalezy jednak pamietac ze w przypadku Belgii trzeba miec w pelni zupdatowanego FM-a poniewaz w najnowszym patchu naprawili buga zwiazanego z pozyskiwaniem narodowsci w tym kraju.

W Belgii Papiery zdobywasz na zasadzie ciaglosci pobytu. Tzn zawodnik musi ciagle grac w belgijskim klubie przez 3 lata. We wczesniejszych wersjach gry byl problem poniewaz mozna bylo wyslac tylko na roczne wypozyczenie i po powrocie do klubu zawodnikowi resetowal sie licznik pobytu w kraju. Teraz po wygasnieciu wypozyczenia mamy 60 dni do zresetowania sie licznika. Nalezy po prostu wyslac zawodnika w przeciagu 2 miesiecy znow do jakiegos Belgijskiego klubu.

Kanius Partyzant

21.09.2012 12:29    #6566     Sufler - Porady do gry - Problem z pozwoleniem o pracę
Ale problem w tym mam, że ja ich nie mogę ściągnąć do klubu, bo transfer jest anulowany. Przesiedziałem wczoraj trochę nad tym i kilku zawodników otrzymało pozwolenie, czyli nie jest to bug, a durnowatość przepisów.

Javier Partyzant

21.09.2012 01:22    #6567     Sufler - Porady do gry - Status Wychowanka
Witam! Mam problem/pytanie. Chodzi mi o status wychowanka. Podam przykład by nie tłumaczyć zawile.

Sprowadzam młodego grajka, 17 lat. Trenuje on w moim klubie, i w wieku 21 lat, zgłaszając go do LM czy Ligi (Anglia), ma on status wychowanka klubu.

Pytanie. Czy jeśli sprowadzę zawodnika mającego w dniu podpisania kontraktu np 18 lat, i 150dni, 18 lat i 1 dzień, po trzech latach, będzie on miał status wychowanka, czy musi być w klubie przed dniem 18 urodzin?

Gram 3 sezon Newcastle, i trochę zapomniałem o inwestowaniu w przyszłość, a jest paru naprawdę fajnych newgenów, niestety +18lat.

Pozdrawiam!

repus Młody aktywista

20.09.2012 18:47    #6568     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Ja patrzę na formację przeciwnika . Zwykle preferuję szczelne krycie 1 na 1 , ataki skrzydłami , kontrataki i wysoko wysuniętą obronę ( jednak nie zawsze , czasami jak przeciwnik dobrze sobie radzi to ją cofam ) ... Tylko jest problem z grą w powietrzu ;p ostatnio też grałem z Bayernem Legią , u siebie wygrałem 2-0 a u nich przegrałem 4-3 ale awansowałem !
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

feanorr Partyzant

witam

mam problem ze zglaszaniem skladu, kiedy klikam button Zglos Sklad, zawsze wyskakiwalo mi okienko o tresci "Czy na pewno chcesz zglosic sklad?", i niechcacy zaznaczylem w nim opcje zeby nie pokazywalo sie ponownie..

Jak wlaczyc to okienko ponownie? prosze o pomoc

Kuciapa Partyzant

Czesc gran w championship manager 01/02 na update 08_09 ale mam problem z tymm ze moi zawodnicy nie dostaja obywatelstwa czy jest jakic pacz czy uaktualnienie ktore to naprawia ?? prosze o szybka odpowiedzi bo nie bede mial dzis internetu z gory dzieki

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution