Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Sidorf Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Gra Widzewem jest bardzo łatwa. Zarząd oczekuje miejsca w połowie tabeli, chociaż mistrzostwo to nie problem. Stawiaj na Mrozińskiego i (u mnie akurat koszmarnie się wylosował) Stępińskiego. Gram obecnie trzeci sezon i z ludzi, których zastałem w klubie zostali:
Madera - skarb i podstawowy obrońca
Broź - nadal kapitan, chociaż już nie takie pewne miejsce
Mroziński - pewne miejsce na środku pomocy jako pomocnik odbierający piłkę ze wsparciem
Paraiba - pewne miejsce na lewej obronie
Mielcarz - trzeci bramkarz

Reszta za słaba. Taktykę zrób po swojemu w zależności jakich zawodników udało ci się sprowadzić. Ja gram środkiem, bez skrzydłowych bo zakontraktowałem dobrych środkowych pomocników. Gram trzema napastnikami, bo tylu dobrych udało mi się sprowadzić. W naszej lidze wszystko zależy od ciebie, gdyż nie da się podbijać ligi mistrzów z obecnymi składami.

Giermek99 Partyzant

Gdy gram spotkanie to wokół boiska powinno być trybuny stadionu a u mnie jest trawa i tyle . Gram Shaktarem Donieck i stadion mam Donbas - Arena 50tys+ pojemność i nie wiem co zrobić , pomóżcie :)

Ramboski Partyzant

23.09.2012 13:29    #6553     Sufler - Porady do gry - Kulki na ludziki w 2D
Dobry. Wiem, że ten problem był już poruszany milion razy, ale nie napotkałem się na wersji 2012.
Mam te ludziki wsadzone w skórce/graphic/pitch/icons/kit i nadal lipa i nic nie ma.
Z góry dziękuję

Ramboski Partyzant

23.09.2012 13:00    #6554     Sufler - Dodatki do gry - Poszukiwany dodatek
Mam nowe wieści z frontu. To już prawie pewne, że to skórka, ale wojna nadal trwa, zwiadowcy donieśli mi o pozycjach wroga (Dokumenty/SI/FM12/skins/nazwa skina/graphics/pitch/icons/kits) i tam właśnie się to znajduje. Problem polega teraz na tym, jak to cholerstwo włączyć.

piotrp504 Partyzant

nie wiem czy w dobrym miejscu
ale mam mała propozycję
często forumowicze mają jakieś problemy i piszą post chciałbym tak jak na innych forach np klub miłośników zegarków
abym mógł wejść w profil i żeby wysietlała się moja dyskusja czyli tematy posty
na pewno ułatwiłoby to forumowiczom szukanie swoich zapytań
pozdrawiam Piotr
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Orinoco Partyzant

Cześć, mam podobny problem. Z tym, że mam więcej niż jeden save z gry, jeden z nich dziala, ale kiedy zapisze się grę dzień po tym save, albo kiedykolwiek później, próbując wczytać grę wyskakuje mi crash dump. Opisywałem problem tutaj, odpowiedzi żadnej nie uzyskałem.
http://www.cmrev(...)326.html

Masz wgrane jakieś facepacki itp. ? Ja próbowałem wszystkiego, czego mogłem spróbować, przeinstalowywać, testować na innym komputerze i nadal nie mam pojęcia o co chodzi.

Asta123 Partyzant

Witam mam mały problem gdy grałem pierwszy 1 sezon Widzewem własną taktyką szło świetnie na koniec 3 miejsce w lidze i dojście do grupy LE ale w 2 sezonie coś się stało z moimi kopaczami że zająłem 10 miejsce. Czy może mi ktoś doradzić jakąś taktykę może ktoś grał Widzewem i ma jakieś sposoby.

darektom7 Partyzant

próbowałem zapisać na innym save, aktualizować sterowniki, przeinstalować grę i wszystko o czym tylko wyczytałem, ale niestety nic to nie daje... no może poza jednym - próba przejścia tego dnia na innym kompie

problem w tym, że nie znam nikogo kto gra w fm, więc mam prośbę, wziąłby ktoś mojego save'a pod opiekę i przeszedł mi ten dzień a potem zapisał i oddał plik?:>

Javier Partyzant

21.09.2012 21:07    #6559     Sufler - Inne - Polecenia dla zawodników
Ja używam 2 opcji przed meczem, 2 w przerwie, i 2 po meczu.

Przed: oczekuję zwycięstwa bądź dla kibiców (silni rywale)
W Przerwie: jeśli prowadzę, "podoba mi się gra, tak trzymać", jesli remis bądź przegrywam, niezależnie od rywala i gry (gramy żeby wygrać, nie?), asertywny bądź agresywny opieprz.
Po meczu: jeśli wygrana, jestem zadowolony, bądź zachwycony, zależy styl i rywal. Jeśli remis bądź przegrana: opieprz.
W ciągu trzech ostatnich sezonów, tylko 2x powiedziałem że mieli pecha po remisie, ale po porażce nigdy.
Dwa razy przy porażce, ale dobrej grze, miałem dwóch graczy którym to się nie spodobało, oczekiwali że ich chwalić będe. Ale co mi o po ich dobrej postawie jak punktów nie ma? Opieprz. Nie podobało się, wylecieli z klubu. A że piłkarzy mam bardzo zdeterminowanych i ambitnych, nie ma już takich problemów.

Asystent nigdy nie używam do rozmów, nawet Ci najlepsi podobno potrafili schrzanić i potem żal i pretensje, i co gorsze bez punktów.

Ramboski Partyzant

21.09.2012 20:21    #6560     Sufler - Dodatki do gry - Poszukiwany dodatek
[quote="Mar1992"]Może to taki dodatek skórki, a nie oddzielny mod?[/quote]

Właśnie w tym problem, że już się z tym gdzieś indziej spotkałem, bo było na screenie z jakiejś skórki z Champions League, której już nie było na hoście to pobrałem ciut nowszą wersję i nie było tego tam, a czemu ktoś miałby to usuwać w nowszej wersji jak widać na filmiku nie jest to jakieś zabugowane.
Dodam, że na wyżej wymienionym filmiku jest inna skórka niż ta na której też to było.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution