Gra Widzewem jest bardzo łatwa. Zarząd oczekuje miejsca w połowie tabeli, chociaż mistrzostwo to nie problem. Stawiaj na Mrozińskiego i (u mnie akurat koszmarnie się wylosował) Stępińskiego. Gram obecnie trzeci sezon i z ludzi, których zastałem w klubie zostali:
Madera - skarb i podstawowy obrońca
Broź - nadal kapitan, chociaż już nie takie pewne miejsce
Mroziński - pewne miejsce na środku pomocy jako pomocnik odbierający piłkę ze wsparciem
Paraiba - pewne miejsce na lewej obronie
Mielcarz - trzeci bramkarz
Reszta za słaba. Taktykę zrób po swojemu w zależności jakich zawodników udało ci się sprowadzić. Ja gram środkiem, bez skrzydłowych bo zakontraktowałem dobrych środkowych pomocników. Gram trzema napastnikami, bo tylu dobrych udało mi się sprowadzić. W naszej lidze wszystko zależy od ciebie, gdyż nie da się podbijać ligi mistrzów z obecnymi składami.
Madera - skarb i podstawowy obrońca
Broź - nadal kapitan, chociaż już nie takie pewne miejsce
Mroziński - pewne miejsce na środku pomocy jako pomocnik odbierający piłkę ze wsparciem
Paraiba - pewne miejsce na lewej obronie
Mielcarz - trzeci bramkarz
Reszta za słaba. Taktykę zrób po swojemu w zależności jakich zawodników udało ci się sprowadzić. Ja gram środkiem, bez skrzydłowych bo zakontraktowałem dobrych środkowych pomocników. Gram trzema napastnikami, bo tylu dobrych udało mi się sprowadzić. W naszej lidze wszystko zależy od ciebie, gdyż nie da się podbijać ligi mistrzów z obecnymi składami.
Najnowsze posty