Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

azimaxx Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
witam, mam fm'a 2012, chcialbym wrzucic FM 2012 Revolution Final Update CA PA. Zacznijmy od tego ze w dokumentach mam 2 foldery o takiej samej nazwie - sports interactive, w srodku folder fm2012 a dalej w jednym sa 2 foldery w drugim 4, ale nie ma editor data. i tu i tu zrobilem te foldery, wrzucam tam plik, jednak przy odpaleniu nowej gry nie mam do wyboru zadnej innej bazy danych, mam tylko na dole ze mam 2 aktywne pliki edytora, wlasnie te updaty. Co robie zle? Jak postepowac zebym mogl wybrac nowa baze danych?

dodam jeszcze ze fm 2012 editor mi nie dziala, brakuje jakichs folderow jakbym mial okrojona wersje gry.

Javier Partyzant

27.09.2012 15:14    #6542     Football Manager - Ogólna dyskusja - Nasze składy
Poprzedni save przepadl mi szybko, przez problemy z kompem, ale zaczalem nowa rozgrywke, sklad na starcie byl podobny. Teraz, styczen 2016, oto moj sklad:

BRAMKARZE:
Rene Adler
Fraser Forster

OBROŃCY:
Kyle Walker
Martin Kelly
Ryan Shawcross
Yanga Mbiwa
Yaroslaw Rakitskyi
Jordi Alba
Ryan Bertrand
Stephene Mbia

POMOCNICY:
Alex Song
Yohan Cabaye
Kwadwo Asamoah
Tom Huddlestone
Marco Reus
Marko Marin
Marvin Martin
Andriy Yarmolenko
Gylfi Sigurdsoon (GENIUSZ, 3x najlepszy pilkarz swiata, 4x w najlepszej 11 swiata, 1x zlota pilka, 1x 2miejsce zlota pilka)
Juan Mata

NAPASTNICY:
Jordan Ayew
Iker Muniain
Kolbein Siqborsson

SUKCESY po 4,5 sezonu:
2x Mistrzostwo Kraju, 1x Liga Mistrzow (1x 2miejsce, w poprzednim sezonie pechowa porazka w 1/2 z Realem po dogrywce), Superpuchar Europy, KMŚ, 2x Puchar Anglii

tidididi Partyzant

[quote="Rumcais"]Mi się czasem 3D przecina, ale mija to zazwyczaj po dwóch meczach. Bym obarczył winą za to kiepską optymalizację FM2012, która jest paskudna. Wyłącza się, tnie, znowu wyłącza, sejw się psuje, tryb TV nie chodzi, znów się wyłącza. Ostatnio, jeśli jest dłuższy czas przez który nie zapisuję rozgrywki (przerwa międzysezonowa) to też się wyłącza... :| Módlmy się do SI, żeby się to nie powtórzyło...[/quote]

To tylko i wyłącznie wina Twojej konfiguracji sprzętowej. U mnie śmiga wszystko doskonale. Na tyle doskonale, że na początku rozgrywki załadowałem wszystkie grywalne ligi z Europy. Jeden sezon w II lidze bułgarskiej grałem... tydzień. Nigdy nie narzekałem na żadne problemy z FM, z wyjątkiem crash dumpów. I te wyeliminowałem.

raca Partyzant

25.09.2012 20:59    #6544     Sufler - Inne - Sprowadzanie talentów
Witam,

Może i zadaję głupie pytanie, ale nie mogę przestać nad tym główkować. Jak/co zrobić, żeby sprowadzić młody (15-letni) talent spoza UE (np. Brazylia) nie czekając na jego pełnoletność? Czy jest na to jakiś sposób czy muszę koniecznie czekać?

Próbowałem proponowanie kontraktów piłkarzom w klubach:
1) profesjonalny - muszę czekać
2) junior - muszę czekać (zresztą były problemy z zaoferowaniem kontraktu juniorskiego, nie wiem dlaczego)

Próbowałem również zaoferować kontrakt piłkarzom bez klubu
1) junior - muszę czekać

Dzięki za odpowiedzi! :)

Tur3k Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
25.09.2012 20:08    #6545     Football Manager - Ogólna dyskusja - Wersja gry
Witam,

czy da się jakoś cofnąć wersję gry? Chce pograć ze znajomym przez neta. Ja mam 12.0.4, a znajomy 12.2.2 i nie możemy przez to razem grać. Znajomy ma do wyboru jeszcze 12.0.0, a ja nie mogę wybrać tej wersji... Czy da się jakoś cofnąć z 12.0.4 na 12.0.0? :P Lub podobnie wyeliminować problem(aktualizacja możliwa tylko na 12.2.2 ;)).

Pozdrawiam.

Stalker.1255 Partyzant

25.09.2012 13:03    #6546     Sufler - Edytor - warnings-and-errors
Witam! Miałem nadzieje, że nie będę musiał już nic pisać w tym dziale, ale jednak. Wczoraj miałem format komputera. Więc musiałem zainstalować na nowo FM12. Więc po instalacji wchodzę w edytor niby wszystko ładnie działa. Więc postanowiłem, że następnego dnia będę się zajmował edycją. I tu pojawił się problem, a mianowicie wyskakuje mi błąd: Logged to channel :

,,warnings-and-errors"
"Ostrzeżenie: Did not find resource: fonts/helveticaneueot"

Próbowałem przeinstalować grę i to nic nie dało. Chciałem usunąć folder edytora tylko problem jest taki, ze jest pusty. Nie ma ani widocznych ani ukrytych plików. Nie wiem co jeszcze bym mógł robić. Więc jeśli ktoś ma jakiś pomysł prosiłbym o pomoc. [dodam tylko, że sama gra chodzi bez zarzutu].

Kcramsib Partyzant

No właśnie ja też nie wiem, o czym niektórzy mówią. Gram w 12 bodaj czternasty kolejny sezon (i stoję za sterami dziesiątego klubu - tak sobie skaczę po Europie) i owszem, zdarzało mi się zdobywać mistrzostwo (3x Ukraina z Szachtarem, raz Czechy ze Slavią Praga), za każdym razem wiązało się to jednak z ciężką walką, żmudnymi analizami rywali i kombinowaniem nad składem. W europejskich pucharach nie osiągnąłem prawie nic (raz finał LE - wyjątek), w lidze włoskiej, mimo trzech podejść (Juventus, Verona, Mantova) z trudem utrzymywałem się na stołku dłużej niż pół roku, największym chyba sukcesem był awans Dordrechtem do Eredivisie (po barażach, w trzecim sezonie gry). Albo ja jestem wyjątkowo kiepskim graczem (w co wątpię - w CM i FM grywam regularnie od 2000 roku), albo... no nie wiem. W 10 grało mi się znacznie łatwiej - tam dominacja w rozgrywkach faktycznie nie sprawiała trudności i awans Blyth Spartans (zawsze od nich zaczynałem - jestem smutny, bo w tym sezonie spadli i w kolejnej edycji trzeba będzie szukać dodatków, by nimi grać) do PL przebiegł bezproblemowo...

P.S. Aż założyłem konto, by się wypowiedzieć ;)

zimek7 Partyzant

Miewam podobne problemy, jednak tylko w trybie 3d i też nie zawsze, czasami się tnie, wtedy przez jakiś czas gram na kulkach. Może kwestia zużycia RAM-u, może inne programy w tle zżerają Ci ów RAM.

kaka821 Partyzant

24.09.2012 17:42    #6549     Sufler - Problemy techniczne - Koniec gry 1 Stycznia
Wrzuciłem aktualizacje by bartekr i właśnie 1 Stycznia gra wyłącza się.Gra wyłącza się gdy kończy się ładowanie dodatkowych ludzi czy coś takiego.W jaki sposób mogę temu zaradzić i jakich informacji potrzebujecie abym mógł ułatwić wam zdiagnozowanie mojego problemu.

paw3u Partyzant

Witam. Od paru dni mam taki problem, ze podczas meczu czy to w 3d, 2d gra się przycina, tzn. "kulki" nie chodzą płynnie. Od razu mówie, że to na pewno nie wina tego, że komputer jest słaby bo jest dobry, 8gb ramu, 2 rdzeniowy procesor intela po 3GHz na rdzen, karta graficzna tez ok - z reszta, wczesniej tego typu problemu nie mialem.Przycina się gra tylko podczas meczy, a tak to nie ma się do czego przyczepić. Proszę o pomoc, pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution