Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Falcon Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25 pkt. - szemek
15 pkt. - A. De Raph,
14 pkt. - Kolazontha, Mar1992, Falcon
7 pkt - Best7
6 pkt. - Jacko, Palimpsest, Gilbert
4 pkt. - davidbrent
3 pkt. - magic10rm, Bolson
2 pkt. - Speed, WariatCFC, Il Campionissimo
1 pkt. - chwal01, ronaldek1, Mapuo, Lypton, Stanczyk, hQ, leo21, Placente, Saviola71770, Rafaldinho97, Rem-8, Rapechuck, rondel,ilidan15, Grzelo, prezestomek

Myślę , że nie będzie problemów.
http://www.bankf(...)778.jpeg
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Szaikan Partyzant

Tez ma ten sam problem. Mam orginalnego fma i nic nie pomaga. Weźmie ktos mój zapis i przejdzie ten dzień?

trolololo Partyzant

Aston Villa - bardzo duży stadion, i 10 albo 15 mln euro na transfery. Kadra do gruntownej przebudowy, ale jest krótka i nie powinno być problemów ze sprzedażą leszczy.

kolino333 Partyzant

30.09.2012 12:44    #6534     Sufler - Inne - Filtry/subskrypcje wiadomości - problem
"Menedżer w ogniu krytyki", "Menedżer w kolejce na szafot?" i tym podobne wiadomości zalewają mi skrzynke. Czy jest możliwość wyłączenia tego typu wiadomości? Często jest ich ponad 10 na dzień. Trochę mi się znudziło ciągłe wyklikiwanie takich info, więc gorąco proszę o pomoc.
Z góry dziękuję =)

gorzki89 Partyzant

30.09.2012 09:18    #6535     Sufler - Porady do gry - Problem z wypozyczeniem
Witam!! chciałbym sie dowiedziec, jak usunąc zawodnikow z listy wypozyczen, z listy transferowej i jak wrzucic zaowdnika na liste transferowa i wypozyczen?? I skad zobaczyc jaka mam frekwencje kibiców i jaki mam stadion?? Mój klub to Villareal B

elakchaoui Partyzant

No właśnie, a propo crush dumpow....
mam problem z savem, gram juz sobie 3 albo 4 sezon Newcastle. Zbudowalem świetny zespol itd itp..
W pewnym momecie, w trakcie meczu gra sie zacieła... Ogolnie caly komp sie zacial chyba i go zresetowalem.
Kiedy sprobowalem wczytac gre wczytywala sie ona bardzo długo, a kiedy juz wczytało zamknelo FM'a i wyswietlilo sie okno z bledem CRUSH DUMP... probowalem przeroznych sposobow na to zeby to jakos naprawic, ale wychodzi na to ze to save jest zepsuty ;///
Czy da sie to jakos naprawić ????

piotrp504 Partyzant

ja miałem inny przypadek w bodajże fm 08-09 już nie pamiętam na starym kompie
otóż mój przypadek polegał na tym że oglądałem mecz który wygrałem później przychodziła wiadomość na skrzynkę ze np real Madryt przegrał spotkanie z jakąś drużyna
jak rozwiązałem problem miałem wirusa a właściwe kilka trojanów zmieniłem antywirusa na inny i wyszło szydło z worka nawet nie wiedziałem że można mieć tyle wirusów
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Henox Partyzant

28.09.2012 16:37    #6538     Sufler - Porady do gry - ''Array acces out of bounds.''
Witam. Mam problem z jedną z wcześniejszych wersji gry, mianowicie FM 2006. Rzecz dzieje się zaraz po uruchomieniu, bez żadnego problemu wyświetlają się wszystkie reklamy, ale w momencie, w którym pokazać powinien się ekran startowy gra wyłącza się i zamiast zielonej trawki moim oczom ukazuje się okienko z napisem: ''array acces out of bounds''. Reinstalacja gry nie przynosi żadnych efektów. Może ktoś z Was spotkał się już z tym problemem i zna sposób na jego rozwiązanie? Dodam jeszcze, iż korzystam z systemu Windows 7 Ultimate.

TheMagpies Partyzant

28.09.2012 10:20    #6539     Sufler - Problemy techniczne - Dwaj ci sami zawodnicy
Witam.mam problem i nie wiem jak to rozwiązac,zakupiłem zawodnika (Marco Verratti-Juventus Turyn).otóż w składzie przedmeczowym pojawiają się dwa te same personalia zawodika,co nie umożliwia mi włączenie go do składu,w dniu wolnym od meczy wszystko wraca do normy.Co proponujecie właściwie zrobić,sprzedaz nie wchodzi w rachube:))!!

Kcramsib Partyzant

Po pierwsze: z góry przepraszam, jeśli temat jest założony w złym dziale - jestem tu nowy (czytałem forum od dawna, konto założyłem jednak dopiero niedawno) i nie do końca się jeszcze we wszystkim odnajduję. Jeśli temat jest nie tam, gdzie trzeba, niech go ktoś przeniesie, skasuje czy co tam się robi z takimi przypadkami...

Po drugie: mam problem. A właściwie nawet nie problem (bo gra działa - żadnego crashu nie było, ni nic), co pytanie. Zdarzyła się wam kiedyś wygrana w przegranym meczu? Przegranym w sensie dosłownym: w meczu (oglądanym w trybie "rozszerzone";) oraz powtórkach z niego przegrałem 1-2, na tablicy wyników, w tabeli i wszystkim innym widnieje jednak wynik 2-1 dla mnie :| Jedna z bramek strzelonych przez przeciwnika (pierwsza - na 1-0) zaliczona została, Kryszna wie czemu, jako gol wbity przez moją drużynę. Mało tego - moim zawodnikom przypisało wszystkie statystyki: bramkę, asystę, te sprawy...

Proste pytanie: co się stało? Jak to się stało? I, co ważniejsze, czy gra nie zwariuje przez to pod koniec sezonu? Save póki co działa bez problemów, nie chciałbym go jednak stracić - gram go (na wszystkich dostępnych europejskich ligach) od nabycia gry i mam już rok 2025 ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution