Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mati91ck Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.10.2012 21:01    #6481     Serwis - Uwagi i propozycje - Userbary
Heh patologia .. zamówienie złożone z maila:, nick: mati91ck i na inmudo i tutaj. Pisałem nawet potwierdzenie do inmudo i wszystko ok, a u Was problem, że nie ma takiego maila ?;)

K0ras Młody aktywista

Pierwszy problem to marnowania setek, mam pecha czy faktycznie coś jest skopane w podst wersji gry.

A 2 pytanie, to czy warto instalować patche.

WariatCFC Młody aktywista

Odkopię, bo mam ten sam problem.

Wie ktoś jak temu zaradzić? Sprawdzałem spójność plików na steamie, przeinstalowywałem, zmieniałem nazwę gry, ale to i tak nic nie pomagało...
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

emporio armani Partyzant

23.10.2012 12:32    #6484     Sufler - Porady do gry - wypożyczenia
mam problem otóż gram w fm 2011 i w bazie danych zrobiłem,że dudu biton 1 lipca przychodzi do wisly na wypożyczenie.Mam już 1 sierpień a dud bitona nie ma w wisle.czy w ogóle można robić w bazie wypożyczenia z rocznym wyprzedzeniem

gucioprawda Młody aktywista

23.10.2012 11:25    #6485     Sufler - Inne - Najlepsi strzelcy w historii ligi
hapek, czy on pisze o zmienianiu? Wróć do gimnazjum uczyć się czytać ze zrozumieniem.
Snoox, chodzi o ogólnie kto ma najwięcej bramek w historii ligi, czy kto był królem strzelców 'sezon po sezonie'? To drugie da się bez problemu; liga (tabela chociażby)->historia->rekordy->piłkarze->najlepszy strzelec; pierwszego już nie.

Mar1992 Przodownik pracy

Grałem Lechem i nie było problemu. Co do obozu, to nie wiem jak się organizuje.

GloomyRaven Partyzant

Witajcie

Chcę rozpocząć grę w nowym FM2013 Lechem Poznań. Lubię na początku odwołać sparingi wygenerowane przez grę i zaplanować je na nowo po swojemu :) Ale nie mogę bo 4 sparingi odbędą się na obozie przedsezonowym i opcja ich odwołania jest w ogóle nieaktywna. Trzeba więc może jakoś cały obóz odwołać... Ale jak?

Domyślam się że jest to wina obozu bo jak wybrałem rozgrywkę Wartą Poznań to sparingi odwołać mogłem bez problemu - zapewne biedniejszy klub to nie jedzie na obóz.

Proszę jak masz chwile to sprawdź na swoim kompie na przykładzie np Lecha Poznań czy też nie możesz odwołać sparingów.
Wybrałem tylko Polską Ekstraklasę i małą bazą danych. Oryginalny terminarz - zaznaczone.

Jeśli ktoś ma jakieś info to proszę o pomoc :)
Blue is the colour!

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
21.10.2012 10:13    #6488     Sufler - Porady do gry - FM 13 problem z właczeniem
Nie będziemy zamykać, bo może ktoś również ma problem z włączaniem FM 2013 (trochę inny niż Twój) i wtedy zamiast zakładać nowy temat będzie miał możliwość zapytać tutaj :)
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Mar1992 Przodownik pracy

21.10.2012 00:07    #6489     Sufler - Porady do gry - FM 13 problem z właczeniem
Tu jest wypracowanie o tym: http://www.fm-ba(...)ems.html

Budziu Partyzant

21.10.2012 00:04    #6490     Sufler - Porady do gry - FM 13 problem z właczeniem
Witam.

Jak włączam FM'a 13 to wyskakują takie oto błędy:

potem wyskakuje drugi taki sam, załącza się menu i wtedy wyskakuje taki błąd :

i wtedy gra się maksymalizuje mogę wszystko robić, ale nie mogę wczytać poprzedniej gry ani rozpocząć nowej, bo po wczytaniu się bazy danych nie ma do wyboru ani żadnego kraju ... reinstalowałem już z 3 razy, czyściłem rejestr i nadal to samo. Może ma ktoś jakieś pomysły ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution