Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Spiderek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.11.2012 11:04    #6461     Sufler - Problemy techniczne - Za mało pamięci dla FM13
Witajcie i błagam pomoc Nie wykupiłem jeszcze nowego FM ponieważ boje ze mi nie będzie "hulał" na moim sprzęcie. Pobrałem demo ze Steam i efekt jest taki ze gra otwiera mi się ok 25 minut
chodzi wolno nie widać kursora myszki. nie da się grać co mam zrobić???????
mam 4 GB wolnego miejsca na dysku systemowym i 50 GB na drugiej partycji ram 1024 grafika Radeon 256 MB
CO mam zrobić zęby mi to jako tako działało ? przy 2012 miałem ten sam problem ale jak zainstalowałem direct x to wszystko zaczęło działać teraz tez zainstalowałem direct 11 i żadnych efektów pomocy!!!!!

chinczol Młody aktywista

31.10.2012 17:43    #6462     Sufler - Problemy techniczne - Za mało pamięci dla FM13
Błąd wskazuje na błąd pamięci o bezpośrednim dostępie, czyli RAM, ale z drugiej strony to niemożliwe bo zakładam że RAMu masz wystarczająco, ja mam tylko 2gb ale pod WinXP i wszystko ładnie cyka nawet na dużej bazie danych z ponad 50 tys zawodników, więc problem może tkwić w pliku wymiany, czyli pamięci wirtualnej na dysku. Zacznij od jego zwiększenia - myśle że 3 Gb wystarczy. Wyczyść dysk ze śmieci i oraz błędów w rejestrze - programem CCleaner. Zobacz jakie procesy działają w tle, oraz uruchamiają się wraz ze startem systemu, wyłącz nie potrzebne, typu torrent i inne badziewia zawalające system. Na czas gry wyłącz antywira i zapore. Jeśli to nie pomoże, napisz, wymyślimy inny sposób :)

Macias Partyzant

30.10.2012 19:57    #6463     Sufler - Porady do gry - FM 13 problem z właczeniem
Ja mam problem nie z włączeniem, ale z samą rozgrywką. Gram w bete i generalnie działa bez zarzutu do pewnego momentu... No właśnie. Występuje nie regularnie, w pewnym momencie sobie klikam na coś, powiedzmy na "rozmowa z zawodnikiem" i gra staje... Następuje zawiecha, która już nie odmula i trzeba wyłączyć "ręcznie" grę... Ma ktoś podobny problem, lub rozwiązanie tego? Mam nadzieję, że w pełnej wersji tego nie będzie, bo nie za to płacę...

atomek29 Partyzant

30.10.2012 09:39    #6464     Football Manager - Ogólna dyskusja - pomoc dla nowego!!!
witam jestem tutaj pierwszy raz, i mam pytan kilka. gram w stara wersje fottball managera 2008 gra trwala juz z 10 sezonow i nagle nie moge odtworzyc zapisanej gry z sava i niewiem jaki moze byc problem. prosze o jakies wskazowki.
pyt 2. sciagnalem pliki z aktualizacjami skladow do fm 2008 i nie wiem jak je wposcic w gre by gralo. z gory dzieki za pomoc.pozdrawiam wszytskich graczy.

barca68fcb Partyzant

30.10.2012 08:30    #6465     Sufler - Problemy techniczne - problem z demo 2013
mi pomógł sposób opisany pod tym linkiem
http://www.cmrev(...)em_.html

rahit Partyzant

29.10.2012 23:18    #6466     Sufler - Porady do gry - Problem taktyczny atak-pomoc
Mam pewien problem w analizie pomeczowej mam często, że między moimi pomocnikami i napastnikami jest duża przerwa, co znacznie utrudnia atakowanie, w jaki sposób mogę rozwiązać ten problem?

Formacja jaka gram to 3-5-2.

Z góry dziękuję za pomoc.

chinczol Młody aktywista

29.10.2012 20:15    #6467     Sufler - Inne - Kilka Pytań
@Marcias:

-Chętnie bym Ci odpowiedział, ale rok temu miałem wersje STEAM, a w tym roku zamówiłem wersje pudełkową, więc też nie mam pojęcia jak wygląda instalacja z płyty i czy trzeba usuwać bete. Zresztą wrazie jakiś problemów z instalacją z płyty, zawsze można normalnie ściągnąć i zainstalować przez steam, bo wersja pudełkowa to nic innego jak klucz steam + płytka, pudełko i książeczka.
-Jeśli BETE instalowałeś dziś to masz już najnowszą łatke, wiec luz.
-Łatki będą się aktualizowały/ściągały automatycznie. Kiedy uruchomisz steam, będziesz widział że coś się pobiera, wtedy będziesz mógł zobaczyć co konkretnie.
-Folder Sport Interactive, czyli ten w którym mamy wszelakie grafiki itp, pozostanie na swoim miejscu, czyli w Moich dokumentach"

@Biggi:

Nie ma żadnego linka do ściągnięcia edytora, no chyba że wersja piracka, ale w takim wypadku piratom nie pomagamy i mówimy stanowcze STOP!
Edytor jest na STEAM i stamtąd możesz ściągnąć!

TomekD Partyzant

29.10.2012 14:58    #6468     Football Manager - Ogólna dyskusja - Błędy FM13
A zgłaszasz te problemy na forum SI? Bo pisanie tutaj poza poprawieniem samopoczucia i wyżaleniem się, niewiele zmieni :)

barca68fcb Partyzant

29.10.2012 10:57    #6469     Sufler - Problemy techniczne - problem z demo 2013
Witam

Mam problem z uruchomieniem dema, dostaje komunikat gra jest aktualnie niedostępna (Corrupt game files)

Czy ktos tez miał cos takiego?
Wiecie co z tym zrobic?

jackubo Partyzant

Witma,
Mam taki problem że przez 5 lat prowadziłem Real Madryt i nie przedłużyłem kontraktu i o dziwo po 1 Lipca mimo że nie posiadałem podpisanego kontraktu dalej mogłem kierować RM. Po 15 lipca zdecydowałem się odejść i po 2 latach jak posada w RM jest ponownie wolna to wchodząc w profil RM nie mam możliwości złożenia podania o prace. Jak tworze nowego menadżera to normalnie mogę złożyć podanie o prace ale grając starym menadżerem niestety nie mogę. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution