Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ag-25 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam
Posiadam komputer z Vistą 64 bit SP2. Komputer jest po formacie. Zainstalowałem FM-a 2012 potem nowego - 2013. Niestety wersja 2012 nie chce się uruchomić wywalając mi za każdym razem crasha :( Co ciekawe nowy FM działa bezproblemowo!
Próbowałem przeinstalować wszystko (Steam i obie wersje gry) ale to na nic. Próbowałem sprawdzać spójność gry z poziomu Steama i dalej nic. Za każdym razem pobiera jakiś plik. Po kliknięciu ok na crashu (screen 1) wyskakuje drugie okno. Pojawia się finalizacja instalacji 1% i nagle pojawia się kolejne okno (screen 2).

W czym może być problem?

EDIT: nie wiem jak teraz w suflerze wstawić screen

ziemniakxgdy Partyzant

03.11.2012 14:17    #6442     Sufler - Porady do gry - brak kolorów
Witam fm działa bez problemów nie zacina się jest si ale wszystkie plansze sa białe i sie wszystko zlewa w całosc wszystko jest bardzo nieczytelne zastanawiam się czy karta graficzna jest za słaba czy moze jakis problem przy instalacji wynikł

geforcPL Partyzant

03.11.2012 13:57    #6443     Sufler - Inne - Zrzuty ekranu w FM 13
Witam, panowie mam dziwny problem ze zrzutami ekranu z fm 13... naciskam F12, niby się zapisuje... ALE, nie ma w steamie w zakładce zrzuty ekranu, w opcjach steama i w opcjach fm 13 tez nie ma scieżki gdzie sie screeny zapisuja... jak mam to znaleźć ??

W innych grach na steamie wszystko się zapisuje w zrzutach ekranu w cliencie a tu nic...

bastirk Partyzant

Chciałbym z kumplem pograć przez neta w FM 13. I jest problem on ma słabszy net i komp, ale on nie widzi mojego serwera. A gdy ja wyszukuję to jego znajduję i mogę śmiało dołączyć.

Jeśli ja się dołączę do niego to niby wszystko jest okey ale strasznie muli i jemu i mnie, jego komp prawdopodobnie nie wytrzymuje obciążenia.

CO mógłbym zrobić aby on widział mój serwer.

Neta ja mam z UPC, kolega obecnie ORANGE (neo) .

bloo Partyzant

Ja polecam scheffield united. Aktualnie npower league 1, bo zaliczyli spadek z championship, więc do awansu masz 2 ligi co prawda, ale za to całkiem utalentowani zwodnicy. Gram już 3 sezon (awans do premierleague) i na chwilę obecną mam 3 wychowanków dających spokojnie radę na tym poziomie rozgrywek. No i kosmiczny talent w postaci 17 letniego Diego De Girolamo. Poezja normalnie. Facet gra u mnie na ofensywnym pomocniku, co nie przeszkodziło mu zostać królem strzelców najpierw w NPL2 potem w championship, a w premier league jest jak na razie do połowy sezonu na 8 miejscu razem z nanim i aguero z 11 bramkami na koncie ;) Nie sprawdzałem jeszcze jego PA w edytore, bo dopiero będę odbierał "pełną" wersję w poniedziałek - może ktoś z ciekawości sprawdzi czy jest -8 czy -9? :) Bo wg scoutów potencjał 5 gwiazdek, więc większy od Lucasa Andersena.

Jedyny problem tego klubu, to brak kasy na transfery w pierwszym oknie i wymagany awans, ale to chyba problemem nie będzie ;)

a poza tym to niezły stadion, 32000miejsc i doskonała baza treningowa.

Melanzcholia Partyzant

03.11.2012 11:04    #6446     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka do 12 a do 13
No póki co sam mam ten problem. 13 Kolejek a ja Widzewem mam 5 pkt. i ostatnie miejsce w tabeli. Kombinuje z poleceniami jak mogę ale to nie przynosi żadnego efektu ;/

GloomyRaven Partyzant

03.11.2012 10:40    #6447     Sufler - Porady do gry - Rozmowa z piłkarzem - zawiecha
Witam

Jest problem w nowym FMie związany z rozmowami z niektórymi piłkarzami. W naszej lidze. Gdy wejdziemy w profil danego połkarza i zechcemy kliknąć "Rozmowa z piłkarzem" gra zwyczajnie się zawiesza i pomaga jedynie brutalne jej wyłączenie i odpalenie od nowa. Jednak to nic nie daje bo gdy znowu zechcemy pogadać z naszym kopaczem to gra i tak ponownie się zawiesi.
Stwierdzone i potwierdzone przypadki to Popek z Zawiszy, Reiss i Keba z Lecha, Głowacki z Wisły. Czy was to ludzie nie denerwuje? Mi przez to odechciało się grać w T-Mobile :/ Trzeba o tym rozmawiać i najlepiej jak ktoś utalentowany doniesie o tym do SI bo oni mogą tego nie zauważyć sami (kto tam by się interetete pl ligą...).

Pomóżcie mi zwalczyć ten błąd. Piszcie. Nagłaśniajcie. Plizz :)

Sorry jak zły dział - zawsze można przenieść :)
Blue is the colour!

Macias Partyzant

03.11.2012 10:29    #6448     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka do 12 a do 13
Nie zakładam nowego tematu, ale mam do Was wszystkich pytanie. Nie wiem, czy jest to problem gry, czy ja po prostu już nie daje rady... :) Zacząłem nową karierę Zawiszą Bydgoszcz. Kandydat do awansu, po dokonaniu wzmocnień każda drużyna w I lidze powinna czuć przed moją ekipą respekt. I tu pojawia się problem... Skuteczność. Mój zespół w ogóle nie strzela bramek. Mogę oddawać po 15-20 strzałów w meczu, a najczęstszy wynik to... 0:0. Po rozpoczęciu gry po 6 meczach miałem bilans 1 remis i 5 porażek i zaledwie 1 strzelona bramka i to z karnego! Za to rywale prezentują się wyśmienicie. Nie ważne, czy gram z Polonią Bytom, Sandecją, czy Dolcanem to momentami klepią sobie ze mną, jakbym grał z Barceloną. Piłkarze nie reagują na moje polecenia. Do tego taki Raków Częstochowa w PP ogrywa mnie 3:0.

Myślałem, że może łatka coś zmieni, więc zacząłem nowego sejwa i jaki rezultat? 3 mecze i 0:2, 0:3 i 1:1. Nie ważna jakie stosuję polecenia, taktykę - rezultat jest jeden. Strzelić bramkę graniczy z cudem.

I teraz moje pytanie - czy jest to jakiś błąd i u kogoś taka sytuacja występuje, czy po prostu ja jestem kiepskim managerem i nie ogarniam juz tej gry? W FMa gram nie od dzisiaj i nigdy z taką sytuacją się nie spotkałem.

dziewul90 Partyzant

03.11.2012 09:32    #6449     Sufler - Gra przez sieć - Multi w FM 13
hahaha :D dosłownie mógłbym skopiować i wkleić Twój wpis :P ten sam problem, nie widzę ratunku.

piotrp504 Partyzant

03.11.2012 06:43    #6450     Sufler - Porady do gry - fm13 reżim treningowy
witam mam mały problemik w nowym fm 13 chce sobie zainportowac reżim treningowy z fm 12
tzn skopiowałem do moich dokumentów i dalej tak namieszali z tą skórka że nie wiem gdzie to włożyć a dodam że w fm 12 nie miałem problemu
winie za to nowe ustawienie przycisków i skórkę jak by mnie ktoś uświadomił tak krok po kroczku
dzięki za odp pozdrawiam
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution