Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

soczo1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.11.2012 08:37    #6431     Sufler - Porady do gry - Obóz treningowy
Nie mam najnowszej wersji FMa, ale że nikt nie odpisuje to może ja pomogę. Z tego co pisali w którymś temacie koledzy - nie mamy na to wpływu, nie wiem tego na 100% bo to by było dla mnie wpływu, ale mieli problem ze znalezieniem opcji obozu. Obym się mylił i oby to od NAS zależało, pozdrawiam.

JasonPL90 Partyzant

Witam , chce grac z kolega tak jak graliśmy w FM 12 ze każdy wybierał drożynę i gralismy kazdy swoja.Gralismy łaczać sie przez IP. W 13 zakładamy serwer i nie łaczy nas jak ja załoze to wogole nie wykrywa serwera , a jak on założy to sie łacze i gra sie zawiesza , u niego widać ze dołączyłem ale ja nic nie mogę nic zrobić , ani dodać menagera ani kontynuować . Jak to zrobić żebyśmy mogli grac tak jak w 12 ?

Macias Partyzant

03.11.2012 22:53    #6433     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka do 12 a do 13
Mam nadzieję, że ktoś już truje SI, że taki problem występuje, bo w tym momencie gra jest niegrywalna. Wszystko fajnie, aż do pierwszego meczu...

K0nDzI Partyzant

Witam. Otóż mam taki problem z demo FM 13. Pobrałem ze Steama, odpalam, gram sobie z 15 minut i nagle kursor zaczyna mi migać, żadne przyciski nie działają ani alt+f4 ani ctrl+alt+delete, nie da się nic wcisnąć. Jedynym rozwiązaniem jest zresetowanie komputera aby wyjść z gry. Błagam proszę o pomoc!

czarnyafc Partyzant

03.11.2012 20:44    #6435     Sufler - Inne - Cały czas BETA!
Witam.
Mam problem. Wsadzam płytke do cd room. klikam instaluj, czekam . odpalam gre a tam dalej beta!!!!!????

Pytania zadajemy w Suflerze
Szemek

Hattrick28 Partyzant

03.11.2012 19:44    #6436     Sufler - Edytor - Edytor 2013
niestety to nic nie pomoglo czy ktos tez ma podobny problem??

darthmates Partyzant

03.11.2012 17:13    #6437     Sufler - Porady do gry - Problem z profilem managera
Mam następujący problem z Football Managerem 2012 - gdy rozpocznę jakąkolwiek nową grę (wybiorę dowolne ustawienia, ligi, managera, nazwisko, etc, etc) po rozpoczęciu rozgrywki i kliknięciu na nazwisko utworzonego przeze mnie trenera, nie pokazuje się jego profil. Nawet, gdy próbuję uzyskać w niego wgląd poprzez przesuwanie trenerów w zakładce 'sztab szkoleniowy', gdy przychodzi chwila na wyświetlenie managera głównego, pokazuje się strona główna (nie gry, a danej rozgrywki). Co może być przyczyną? Jak pozbyć się tego błędu?

Krzysio641 Partyzant

03.11.2012 17:01    #6438     Sufler - Porady do gry - FM 13 problem z właczeniem
Mam problem z uruchomieniem gry.W menadżerze zadań fm jest uruchomiony a nie widać żadnej reakcji.
Tutaj jest screen z komunikatem o błędzie
www.krzysio1987.za.pl/blad.html

GloomyRaven Partyzant

03.11.2012 16:08    #6439     Sufler - Porady do gry - Rozmowa z piłkarzem - zawiecha
Rozumiem że nikogo to nie denerwuje albo że nikt nie ma podobnego problemu?
Blue is the colour!

grzelu_sdz Partyzant

Hej,mam taki problem kupiłem dzisiaj fm 2013 zainstalowałem go po przez steam i gdy chce go odpalic wyskakuja mi dwa komunikaty fatal error przy który moge nacisnąc dwa razy ok.Miał ktoś podobny przypadek z góry dzięki za odpowiedz.

Gdybyś poprawnie zatytułował temat, to pewnie znalazłby się ktoś znający odpowiedź.
Szemek

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.