Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

piotrp504 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
fm 13 zmierza w złym kierunku dokładnie kierunek fifa manager
mam pytanko co reżimem treningowym jak zainstalować z fm 12 reżim do fm 13 ( nie wiem gdzie kliknąć żeby zainportować trening w fm 12 nie miałem problemu ) może ktoś zapoda screna
dzięki
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Matti1009 Partyzant

Udało się chyba z 50 razy wpisywałem kod, aż w końcu zaskoczył , ale z tej opcji, którą leschqo podał. Tylko mam problem , że mi się automatycznie na partycji D instaluje , a ja go tam nie chce . Ile ten FM robi problemów.

Matti1009 Partyzant

Chcę wpisać kod a tu na instrukcji z tyłu tylko 15 znaków , a gra chce 25. Kod z cdprojekt ma 28 znaków. Nic nie działa . Miał ktoś taki problem? Co zrobić? W ogólę nie mogę gry przez to instalować :/

adashko Partyzant

Witajcie, na pewno dla większości z Was będzie to błahostka :) , ja jednak miałem kilkuletni rozbrat z serią FM i stanąłem w chwili obecnej przed następującym problemem:

Asystent odpowiadający za drużynę u-19 poprosił o udostępnienie piłkarzy z I drużyny na mecz młodzików na co przystałem.
Stało się tak, że teraz wszyscy piłkarze I składu mają status [REZ] (Udostępniony drużynie u-19) i nie za bardzo wiem w jaki sposób to teraz anulować. W menu skład nie ma takiej opcji:

Piłkarz fizycznie jest w I drużynie, ale asystent pożycza go na każdy mecz młodzików który zwykle odbywa się przed meczem I drużyny.
Jak mogę masowo lub pojedynczo zmienić ten status?

adamlinho24 Partyzant

04.11.2012 14:08    #6425     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem ze skórkami
witam mam problem mianowicie chodzi o to ze instaluje skorki wedłgug instrukcji tj Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2013/skins (utworzyłem) pozniej odznaczyłem "Używaj buforowania skórki", zaznaczyłem "Zawsze odświeżaj skórkę po zatwierdzeniu" no i nic :/ bardzo prosze o pomoc ,moze cos zrobiłem nie tak

geforcPL Partyzant

04.11.2012 13:21    #6426     Sufler - Porady do gry - FM 13 i jego dziwne działanie...
Witam, mam problemy z FM 13, nie są to jak w wielu przypadkach problemy i narzekania na silnik meczowy... u mnie chodzi o kwestie techniczną i graficzną, a mianowicie, pierwsza sprawa, spójrzcie na screen :

http://img10(...)0001.jpg

czy mam z lupą patrzeć na atrybuty ?? wy też tak macie ??

a druga sprawa dziwne zachowania dodatków, wrzuciłem kitspack reprezentacji i np szkocka koszulka jest a angielskiej już nie ma, to samo jest ze skórkami, wczoraj grałem na carbonie, wyłączyłem normalnie grę, dzisiaj włączam i już jest na domyślnym FMC... a nic nie zmieniałem... dodałem tylko kitspacki... co to ma być ? gra ma humory ?

Tom88 Partyzant

04.11.2012 10:47    #6427     Sufler - Porady do gry - Baza danych - limit ludzi w bazie
Właśnie miałem zakładać temat z tym problemem bo też mam ograniczenie do 100,000

Taher Młody aktywista

04.11.2012 10:34    #6428     Sufler - Porady do gry - Obóz treningowy
Obóz organizuje zarząd. Przed rozpoczęciem sezonu dostajemy informację, że jedziemy za parę dni na obóz do jakiegoś państwa i trzeba będzie wybrać 30 zawodników, którzy z nami pojadą. Jako, że wtedy trwa okienko transferowe to można dopisywać nowych zawodników. Czasami można wybrać kiedy ma się rozpocząć np. zakwalifikowałem się do Ligi Europejskiej i miałem wybór czy zacząć przygotowania na 5 tygodni przed czy 4. Z kolei kiedy klub ma problemy finansowe to może w ogóle nie być obozu przedsezonowego.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

04.11.2012 09:44    #6429     Sufler - Porady do gry - Baza danych - limit ludzi w bazie
Witam wszystkich,

Przejdę od razu do meritum, tworzę nową rozgrywkę przedwczoraj wieczorem, wybrałem sobie ligi, doszedłem do wyboru bazy danych gry, jak zawsze ustawiłem największą możliwą, czyli dużą bazę danych (czekam na plik odblokowujący ogromną) plus do tego piłkarzy itp. z różnych lig, kontynentów i ku mojemu zdziwieniu nowa wersja FM-a narzuca mi ograniczenia w takiej formie, iż maksymalnie do mojej nowo utworzonej rozgrywki mogę wybrać tylko 100.000 osób (wiadomo w tym piłkarze i personel).

Domyślam się, że chodzi tu o procesor i pamięć RAM, bowiem tego najbardziej potrzebuje ta gra, natomiast mam pytania:

1) Jakie Wy macie ograniczenia w tej materii ?

2) Czy istnieje jakiś sposób na to (oprócz wymiany sprzętu), aby gra pozwoliła mi wybrać więcej ludzi do bazy danych, niż tak jak u mnie tylko 100.000 ? Czy w ogóle ktoś zauważył ten problem?

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
04.11.2012 09:19    #6430     Sufler - Edytor - Edytor 2013
Wszyscy mają ten problem.

BTW co dokładnie Ci się nie podoba w obecnej bazie danych?
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution