Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

adamlinho24 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.11.2012 19:34    #6411     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem ze skórkami
wiem chyba gdzie jest pies pogrzebany poprostu wydaje mi sie ze mam chyba zle zainstalowana gre ;/ gdy wchodze w documents ,sport iteractive,football manager 13,mam trzy foldery :games,matches,sounds i wszystkie sa puste.... ostanie wgrywalem skiny i inne patche do fm 11 i wszystko chulało, a teraz z 13 mam jakies problemy, mogłbys mi pomoc bo chyba zabardzo chce,a mi nie wychodzi

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Podczas już rozpoczętej rozgrywki będzie fungował bez żadnych problemów.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

zolahc Młody aktywista

04.11.2012 19:31    #6413     Sufler - Porady do gry - Rolka
Cześć Wam, możecie mi powiedzieć czy to, że mi nie działa rolka myszki w FMie spowodowane jest tym, że po prostu tak jest czy to tylko ja mam z tym problem? Nie idzie przewijać żadnej listy, strony, czegokolwiek.

K0nDzI Partyzant

Witam. Otóż mam taki problem z demo FM 13. Pobrałem ze Steama, odpalam, gram sobie z 15 minut i nagle kursor zaczyna mi migać, żadne przyciski nie działają ani alt+f4 ani ctrl+alt+delete, nie da się nic wcisnąć, nawet nie da sie wyjść do pulpitu. Jedynym rozwiązaniem jest zresetowanie komputera aby wyjść z gry. Błagam proszę o pomoc!

kpisarz Partyzant

udało się, winny był plik config zalegający w tym folderze. powstał inny problem, niektóre elementy, np. atrybuty piłkarzy są ledwo widoczne, są bardzo jasnym kolorem, tak samo np nie widzę kondycji w ekranie druzyny?Tak samo jest z czcionka w newsach, jest bardzo jasna

kpisarz Partyzant

Witajcie,
mam problem. Dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem FM13. Ściągnąłem najpierw loga rodzimej ekstraklasy, było ok, potem ściągnąłem megafacepak, i nagle wszystko "padło". Nie działa nic, wyłączyłem buforowanie, odświeżałem skórkę, nic!

Scieżkę mam następującą:
C:\Users\Krzysio\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2013\graphics

i dalej:

kits
logos
players

Pomóżcie bracia!

Stolar_cfc Partyzant

Chwilowo usunąłem wszystkie dodane pliki (kitsy, logosy) i tym razem się nie zacięło. Pytanie - czy jeśli dodam to wszystko po rozpoczeciu kariery to czy te elementy wczytają się wraz z rozpoczętą grą? Ehh na dzień dobry takie problemy, a tyle człowiek czekał... :(

geforcPL Partyzant

04.11.2012 17:26    #6418     Sufler - Porady do gry - FM 13 i jego dziwne działanie...
Ok problem z niewidocznymi atrybutami zniknął, widocznie nie moge używać skórek bo się pierniczy coś, natomiast pozostał problem z koszulkami...

Stolar_cfc Partyzant

Witam
Mam następujący problem i byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.
Kupiłem dzisiaj FM'a 13 na płycie. Zainstalowałem bez problemów, szybko ściągnąłem loga i twarze do polskich lig oraz wszystkie stroje i wkleiłem tam gdzie się należy. Za pierwszym razem przy włączeniu nowej kariery zobaczyłem, że się one nie wczytały, nie było log oraz strojów. Więc w menu zaznaczyłem "odśwież nową skórkę" i odznaczyłem "buforuj grafikę", bo z tego co się orientuję to w takich przypadkach zwykło pomagać. Kiedy nacisnąłem "Zatwierdź", gra się jednak zacięła. Wyłączyłem ją i teraz po ponownym włączeniu zacina się za każdym razem w momencie rozpocięcia nowej kariery. Kiedy wypełnie dane swojego menadżera i klikam "dalej" aby prześć do wyboru drużyny gra cały czas się zacina, staje w miejscu (a kiedy zminimalizuję i powrócę do niej to już w ogóle zostaje czarny ekran...). Czy ktoś wie z czego to wynika i jak sobie z tym poradzić? CZy to ma jakiś związek z wgranymi kitsami itp? Z góry dziękuję za pomoc ;)

IzbiPL Partyzant

Matti1009 - tak się składa że sam jestem w trakcie ściągania FMa ze Steama i też mam z tą instalacją problem, ale da się żyć.

Edit: Albo jestem ślepy, albo milionerów z Valve nie stać na wprowadzeniu opcji zmiany folderu instalacji.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution