Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Dado90 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Precyzujac chodzi mi o to czy jezeli kupie z bratem fma na spolke to czy on bedzie mogl grac u siebie w domu ( nie chodzi mi o rozgrywke sieciowa) i czy nie bedzie problemow z pobieraniem patchy i innych aktualizacji na obydwa komputery...Czekam na odpowiedz
FORZA INTER

ramos.a Partyzant

05.11.2012 15:33    #6392     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka do 12 a do 13
Oj tam. Próbowałem i słabszymi (Huddersfield), lepszymi (Borussia Dortmund), a nawet najlepszymi (Barcelona, Real) i dla mnie wszystko wygląda tak samo. Oczywiście łatwiej jest o wyniki Barceloną, ale co to za gra. Poza tym mi chodzi o wybrane schematy. Naprawdę bardzo rzadko akcja wygląda inaczej aniżeli wrzutka ze skrzydła na dłuższy słupek i albo brama albo nie - tak jak pisałem. Ponadto zawsze grałem na trybie 2D. O wiele bardziej lubię kulki niż ślizgających się zawodników w trybie 3D. Tylko tutaj też jest problem. W klasycznym 2D wygląda to tak, jakbyśmy grali w hokeja a piłka była krążkiem. Szczerze? FM 2010, 2011 oraz 2012 był o 300% lepszy niż dzisiejsza wersja. Każdy się napalił na wszystkie nowinki techniczne, które wcisnął nam Miles, a tymczasem ja czuję ogromny niedosyt, niezadowolenie oraz frustrację. Na ten moment nie podoba mi się ta wersja gry i nie widzę sensu grania w nią. Wolę wrócić do FM'a 2012. To oczywiście moje zdanie.
Hala Madrid! Hala Raúl!

http://www.youtu(...)BAoglxLQ

psgmagic Partyzant

Cześć,
w FM 2013 da się grać przez HAMACHI? Teraz zrobione jest tak, że wpisuje się tylko nazwę serwera zamiast IP. Ja mam właśnie problemy, żeby połączyć się z kumplem. Dopóki można bylo grać przez Hamachi nie było problemów. Teraz znajduje mi serwer jednak nie wchodzi mi do gry. Co może być przyczyną?

hubcio999 Partyzant

05.11.2012 14:21    #6394     Sufler - Dodatki do gry - Fake
jesteście pewni że nie działa? ja ściągnąłem FAKE z fm11 i mi śmiga bez problemów

wmdg111 Partyzant

05.11.2012 14:12    #6395     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka do 12 a do 13
witam. mam mały problem z fm 13, pczatkowo mialem wersje beta po wgraniu oryginalu z pudełka nadal mam napis na stronie startowej BETA czy to normalne czy jest jakis błąd w grze ???? prosze o pomoc. natomiast przy rozgrywaniu pierwszego meczu gra i sie za kazdym razem wyłącza .

Fley79 Partyzant

Tylko że u mnie problemem jest to że net nie działa stabilnie i może nie dać rady ściągnąć pliku bo jest zwiecha co wtedy? Wydałem kasę na marne?

Fley79 Partyzant

Jestem użytkownikiem fm od dawna jedyną wersję jaką opuściłem było 2012, zakupiłem wersję pudełkową 2013 w sklepie internetowym. Z tej płytki zainstalował mi się tylko steam i po aktywacji konta rozpoczęło się ściąganie gry. Czy taki schemat jest prawidłow? Czy tak było w poprzedniej wersji? Czy wersja pudełkowa nie ma instalki na płycie? Wiem pytania pewnie są bardzo banalne ale chciałbym juz pograc a nie wiem co robić - bo mój największy problem to słaby internet instalację steam'u jakoś przebrnąłem ale żeby ściągnąć całą grę to chyba nie da rady:)

adamlinho24 Partyzant

05.11.2012 07:31    #6398     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem ze skórkami
dodam ze FM'a 13 nabyłem w ultimie z pre orderem z kluczami do gry przed premiera,ale nie skorzystałem z tej opcji,mysle ze to nie jest w jakims stopniu problem

IzbiPL Partyzant

05.11.2012 06:14    #6399     Sufler - Dodatki do gry - Fake
Ja nie wybrałem tych 4 plików edytora i mam normalną reprezentację Niemiec. Te pliki wydawały mi się podejrzane, nazwy klubów i tak są zmienione. No jedyny problem to angielskie nazwy.

JacquesPL Partyzant

Siema..Wiem że jestem długo na tym portalu,lecz mam pewien problem...
Jak grac w multiplayer w fm?...Football Manager 2013 ,to moj pierwszy fm kupiony,wiec nigdy nie gralem na multi..
Na jakiej jest to zasadzie?...np: Gracze są w jednej lidze,i graja ze sobą? Jakby ktos mogl mi to wytlumaczyc,bylbym niezmiernie wdzieczny...

Pozdrawiam,Kuba

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.