Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

cezcfc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.11.2012 00:57    #6371     Sufler - Porady do gry - FM 13 problem z właczeniem
witam, mam problem z uruchomieniem gry, proces normalnie występuje w menedżerze zadań, a gra się nie odpala... początkowo występował błąd który wymagał zainstalowania directax 9, więc to zrobiłem, po kolejnym uruchomieniu steam informuje mnie, że gra się uruchamia i nic... w procesach jest, ale nic się nie dzieje... POMOCY !!! mam tak wielkie ciśnienie na granie, tyle czekałem na grę i nic... :[

Mar1992 Przodownik pracy

Wejdź tu: https://support.steampowered.com/ i zgłoś problem.

kuzio Partyzant

Dzisiaj wróciwszy do domu chciałem pograć sobie w zacną grę, ale okazało się, że zniknęła mi ona z biblioteki Steama. Zakupiłem ją w sklepie cmrev.com, sam klucz do gry. Przy wpisywaniu kolejny raz klucza do Steama wyskakuje info, że posiadam już produkt. Ktoś ma jeszcze taki sam problem? Jak rozwiązać?

Henox Partyzant

06.11.2012 19:46    #6374     Sufler - Porady do gry - Biały ekran.
Witam. Za pośrednictwem Steam pobrałem i zainstalowałem demo Football Manager 2013, ucieszony usiadłem przed komputerem z nadzieją na zobaczenie co przyniesie mi nowa wersja, ale niestety rzeczywistość okazała sie bolesna - po uruchomieniu i wyświetleniu się reklam ekran robi się biały, a zamiast napisów wyświetlają się czarne paski. W celu sprawdzenia czy problem będzie pojawiał się dalej pobrałem ''internetową'' wersję gry. Niestety moje oczekiwania się spełniły. Chciałbym więc zapytać Was, czy ktoś się z czymś takim spotkał i da się to w jakiś sposób rozwiązać, czy po prostu jest to wina mojej karty graficznej, bo nie wiem czy w takim razie wycieczka do sklepu po pełną wersje gry będzie miała jakikolwiek sens?

Rumcais Partyzant

06.11.2012 18:55    #6375     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka do 12 a do 13
Raczej będzie można grać dalej bez problemu - tak było w 2012...

Ps. @Macias - napisz do kogoś z redakcji jeśli ten userbar jest taki ważny, a nie miączysz tutaj. Na pewno podałeś tego samego maila na Inmudo, co masz na CMRev?

bastirk Partyzant

Witam.

Mam taki oto problem:
Gram ze znajomymi przez sieć w 3 osoby (kumpel zakłada-ja z drugim kumplem się podłączamy).
Host - nie ma żadnych problemów z transferami. Mój problem polegam na tym że jak składam za zawodników oferty, kluby akceptują oferty, składa ofertę kontraktu, wszystko elegancko zawodnik zgadza się na mojego warunki, finalizuję i tu się zaczyna problem. Wszystkie oferty są po jakimś czasie anulowane na wskutek nie dogadania się klubu z zawodnikiem, mimo że wszystko było dograne itd. (rozumiem że to może się zdarzyć z jednym lub dwoma zawodnikami, ale z każdym?) zauważyłem jeszcze że zanim oferta zostanie anulowana wchodząc w CENTRUM TRANSFEROWE klikając na danego zawodnika prawym wyświetla się że mogę mu zaoferować kontrakt mimo, że już oferowałem, a żadna informacja o negocjacjach bądź o odrzuceniu kontraktu nie miała miejsca.

Czasami występuję podobny problem z trenerami ( nawet bez klubu ), składam ofertę, akceptuje trener, finalizuje. Klikam kontynuacja i co widzę w centrum transferowym wielkie NIC, tak jakbym nawet oferty nie złożył.

Kumpel podłączający się razem ze mną czasami ma podobny problem.

Nie wiem czy ktoś miał podobny problem, szukałem w innych tematach-lecz nic nie znalazłem na ten temat.
Proszę o pomoc.

Mówię od razu że posiadam oryginalną wersje FM 13.

Maniol Partyzant

gram sobie gram i wielkiego się nie dzieje, jednak przy każdej próbie zmiany ustawień dla asystenta gra się crashuje...jak rozwiązać ten problem ?

http://i46.tinypic.com/2hydmc2.png

Sammson Partyzant

Pozmieniałem kilka rzeczy, teraz ustawienie wygląda tak:

----------------------------Bramkarz-------------------------------
--BO(wsparcie)---ŚO(obrona)----------ŚO(obrona)---Bo(atak)--------
--------------------------CR(wsparcie)--- DP(wsparcie)---------------
-----------PD(wsparcie)--------------------------------------------
--------------------------WR(atak)----------------------------------
-----------------LPK(atak)------------WN(atak)-----------------------

Włosi na których staram się wzorować byli ustawienie w ten sposób:

Obrońcy, środkowi pomocnicy grają już jak włosi na euro ale teraz mam problem z napastnikami i ofensywnym pomocnikiem, ofensywny pomocnik zabiera się za rozgrywanie akcji już w środkowej strefie boiska a piłkarze ignorują moje polecenia i podają mu piłkę zamiast cr. Chciałbym, żeby op. brał na siebie ciężar gry dopiero pod polem karnym a w środku pola odciągał zawodników przeciwnika i czasami pomagał w rozgrywaniu akcji ale tak, żeby to cr był rozgrywającym. Z kolei napastnicy mieli być takim duetem jak balotelli i cassano ale nie są
wysunięty napastnik miał atakować obrońców, dostawać długie piłki (nie chodzi mi o podania za obrońców) od cr, asystować, strzelać ale tego nie robi. Lis pola karnego miał tylko biegać i wychodzić na pozycje na którą mógł by dostać podania od pomocników na wolne pole tak, żeby miał sytuacje 1 na 1 z bramkarzem ale tego też nie robi. Więc co mam z nimi zrobić?

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

06.11.2012 09:39    #6379     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
ja nie mam takich problemów.... dziwne bo crashy wywalaja tylko piratą z tego co sie zorientowalem:)
(L)

edminen Partyzant

06.11.2012 08:17    #6380     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
Witam. Jestem tutaj nowy, mam nadzieję że nie będziecie na mnie krzyczeć...

Otóż mam problem z grą FM 13. Jestem fanem tej gry i jako że wychodziła 13nastka postanowiłem że ją zakupię. Na tydzień przed premierą dostałem klucz do wersji BETA, zainstalowałem... chwilę pograłem. Noi tu zaczęły się schody. W trakcie rozgrywki zaczęły mi wyskakiwać CRUSH DUMPY. Stwierdziłem że noooo tak przecież to BETA, wersja finalna będzie cacy. Jakież było moje zdziwienie w momencie gry w wersje finalną zaczęły się również pojawiać crush dumpy. Posiadam różne gry ale tylko podczas gry w FM 13 wyskakuje mi CRUSH DUMP.

W czym leży problem ? Czy ktoś mógłby mi pomóc w rozwiązaniu problemu ? Szkoda że produkt, za który się płaci 120 zł jest tak... :/ eh

POMOCY

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution