Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Rumcais Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.11.2012 10:32    #6351     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
Napiszcie maila do . SI nie ma swojego supportu... Pewnie już wiedzą o problemie i go poprawią za jakiś czas, ale zawsze można ich dodatkowo poinformować o skali. Dodatkowo zawsze można sprawdzić spójność gry, przeinstalować etc.

Btw, dzisiaj wyszła łatka, może coś zmieni...

Vidal23 Partyzant

08.11.2012 10:12    #6352     Sufler - Porady do gry - crash dump FM 13
też mam oryginalną grę i mam ten sam problem...

For3 Partyzant

07.11.2012 20:23    #6353     Sufler - Problemy techniczne - Problem z nową rozgrywką
Mam problem z odpaleniem swojej pierwszej rozgrywki w FM 2013. Otóż przy tworzeniu gry wyskakuje mi crash dump. Za cholerę nie wiem dlaczego tak się dzieje. Wydaje mi się, że z poprzednim FM miałem chyba podobny problem, ale nie mogę sobie nic przypomnieć. Jakby co, to zgrywałem grafikę z FM 2012 do 2013. Ktoś wie o co chodzi ?

felli Partyzant

07.11.2012 20:08    #6354     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem ze skórkami
Czesc, jestem nowym fm maniakiem i tez probuje wgrac twarze i stroje i tez mam problem bo jak sciagam to nie mam zadnych folderow tylko jakies zwykle dokumenty (ktore wrzucam do odpowiednich folderow - stworzylem 'graphics' - a w grze nic sie nie dzieje mimo zmienienia ustawien) . Prosze o pomoc.

Sammson Partyzant

Udało mi się częściowo rozwiązać problem z op. zmieniłem jego ustawienie na wysunięty rozgrywający(wsparcie) a z poleceń indywidualnych zmieniłem grę szeroko w normie oraz szukanie gry na nie, dzięki temu przestał mi przeszkadzać ale też przestał pomagać, przechodzą przez niego podania pod polem karnym, czasami strzeli bramkę albo zaliczy asystę ale mam zawodnika z kluczowymi atrybutami dla pozycji wr. na minimum 15 poziomie i powinien grać jak prawdziwy wirtuoz, nie robi tego.
Wysunięty napastnik został cofniętym napastnikiem(atak) i w sumie gra tak jak bym chciał. Lis pola karnego dalej jest lpk. i nadal gra źle, nie wychodzi do prostopadłych piłek a właściwie się nie pokazuje prostopadłych piłek.

LinQ Partyzant

Szybciej pomożesz sobie jak zrobisz temat z tym problem na forum SI tam ludzie bardziej wiedzą jak rozwiązać takie problemy

nawax Partyzant

[quote="ittam8"]Właśnie steam pobrał jakąś aktualizację do FM'a, problem tylko w tym że nie wczytują się savy. Też macie taki problem?[/quote]
Nie.Wczytuje normalnie i nie wywala do windy,jak to miało miejsce przed zainstalowaniem hotfixa

ittam8 Partyzant

Właśnie steam pobrał jakąś aktualizację do FM'a, problem tylko w tym że nie wczytują się savy. Też macie taki problem?

IzbiPL Partyzant

Rozegrałem już w FM13 ok. 14 godzin i żaden crash mnie nie spotkał. Jeśli chodzi o silnik meczowy to mówi się że większość goli pada po dośrodkowaniach - nie zgadzam się z tym, zarówno moi zawodnicy jak i zawodnicy drużyny przeciwnej strzelają różne bramki. Jedynym dla mnie problemem jest to że nie potrafię rozpracować silnika taktycznego, w FM12 zabójczo skuteczne były taktyki ofensywne - w FM13 jakiego bym ofensywnego ustawienia użył dostaje manto, natomiast od kiedy korzystam z taktyki defensywnej 4-1-3-1 z 2 def pomocnikami, 1 środkowym i 2 bocznymi pomocnikami, idzie mi całkiem nieźle.

durrr1b Partyzant

07.11.2012 16:44    #6360     Sufler - Porady do gry - Problem w czasie gry.
[quote="DarkMessiashPL"]Dodam tez, ze zaczałem w dwóch trybach grac i w kazdym jest moment, gdzie zawsze gra sie wyłącza i nie da rady tego przejsc...
Czy ktos jest w stanie mi w tym pomoc czy nie??[/quote]

Mam właśnie ten sam problem. Zacząłem grać w wersje demo. Przeszedłem ją całą i teraz skopiowałem sevy do pełnej wersji i w tym samym momencie zacina mi sie gra wywala 2 poważne błędy i dupa :(

Ktoś ma pomysł co z tym zrobić? Bo nie wiem czy jest sens zaczynać karierę od nowa jak utnie mi znów w tym samym miejscu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution