Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Amikowiec Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Jak w temacie, mam na myśli reprezentację Sudanu Płd., którego nie mogę objąć chyba z powodu szaraków, a inne Gabony, Katary, Zimbabwe czy nawet Wyspy Cooka albo Togo (państwa napisałem losowo, chodzi mi o to, że je da się prowadzić) można w nich bez problemu objąć reprezentację.

snakone Partyzant

08.11.2012 21:47    #6332     Sufler - Porady do gry - PROBLEM gra się nie uruchamia
mam probllem . gdy chce wlaczyc gre fm 2013 wyskakuje mi takie cos i tak caly czas nie ulega to zadnej zmianie . klikam zamknij bo tylko taki mam wybor i caly czas sie to powtarza . gra nie chce sie wlaczyc wogole .

wyskakuje mi takie cos :
http://img30(...)jpg.html (screen)

PROSZE O POMOC !!

Sierak Partyzant

Tak gra się bez problemu, tylko Steam musi być w trybie offline, w online przechodzisz jak aktualizujesz grę

snakone Partyzant

mam problem chce wlaczyc fm2013 i pojawia mi sie takie cos :

http://img30(...)jpg.html

i tak caly czas i nie moge grac . prosze o pomoc !!!

zakiii Partyzant

08.11.2012 19:59    #6335     Sufler - Porady do gry - Problem(?) z kwotami transferów.
Jako, że grając klubem z Blue Square South, nikogo kupić nie mogłem, ale po awansie do NPower League 2, doświadczyłem już tego problemu. Zawodnik wart 500 Euro dosłownie, a nie mogłem go kupić poniżej 500tys. E. To jest niepojęte.

wrocman Partyzant

08.11.2012 19:39    #6336     Sufler - Porady do gry - fm 2013 nie chce sie uruchomic !
Niestety pirackimi wersjami gry się tutaj nie zajmujemy choć taki problem i u mnie pojawiał się przy grze w wersję FM 2012 ale ze względu na zainstalowane uaktualnienie.

edit: SKIDROW? Zainstalowane na dysku D? Bez plików Steam? Chyba, że ja o czymś nie wiem.

JerruDekend Partyzant

08.11.2012 19:37    #6337     Sufler - Porady do gry - Problem(?) z kwotami transferów.
Witam, gram w fm od wersji 2006 (bez 07, i 09). Jednakże nigdy nie spotkałem się z takim problemem jak w obecnej wersji. Gram As Monaco i praktycznie nie jestem w stanie kupić żadnego dobrego/perspektywicznego zawodnika w kwocie poniżej 10mln. Wszystkie kwoty wymagane do transferu są z kosmosu np zawodnik wart 300tys, a klub chce 15mln! Też macie wrażenie, że w obecnej wersji kwoty transferów są delikatnie mówiąc 'przesadzone'?

Kermitt Partyzant

Odinstalowałem i zainstalowałem od nowa, zrobiłem tak jak pisałeś. Niestety, bez zmian ... ma ktoś jakiś pomysł ? Strasznie to dziwne, nigdy nie miałem z tym problemu, aż do tej wersji.

sypa Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
08.11.2012 17:59    #6339     Sufler - Porady do gry - fm 2013 nie chce sie uruchomic !
siema wszytskim mam ogromny problem i blagam was o pomoc !! kupilem pare dni temu w sklepie orginalnego fm 2013 i dzialalo wszytsko normalnie , dzis za to chcialem zagrac i wysakuje mi ; '' program football manager 2013 13.1.2.f330075 przestał dzialac . ''

moge kliknac potem tylko OK i to wszytsko caly czas to samo i nie moge grac ;//

blagam was o pomoc . dzieki panowie .
jak cos piszcie na gadu 8353362

sxz69 Młody aktywista

[quote="Kermitt"]Mam problem z nowym FMem. Nie do końca z samą grą ale z megapackami z sortitousi. Ściągnąłem właśnie te megapacki logosów i face'ów. Wrzucam je zgodnie z instrukcją, zresztą tam gdzie rok, dwa lata etc. temu. Ale tym razem nie działają. Co więcej, jeśli ściągnę jakąś pojedynczą paczkę z cmrev na przykład to wszystko działa! Wie ktoś gdzie może leżeć problem ?[/quote]

Oczywiście wypakowany folder powinien się znajdować w ...Football Manager 2013/graphics/kits, players albo logos w zależności od tego co to za zdjęcia.
Dajmy na przykład, że chcesz wstawić paczkę z kitsami. A więc po wypakowaniu rara zapewne zdjęcia są w folderze "SS kits 13" a w nim dopiero foldery ze zdjęciami. Ale spróbuj do lokalizacji z kitsami a więc ...Football Manager 2013/graphics/kits wstawić od razu foldery z fotkami bez ich wspólnego folderu "SS kits 13". Powinno zadziałać. Odśwież skórkę i sprawdź.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.