Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Emeryt Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="brzoza723"]Witam.

Jestem starym graczem FM od zawsze. Ostatnie dwa lata ciorałem cały czas w FM12. Od pewnego czasu skusiłem się na 13 i gra mi się w nią bardzo słabo. Jest strasznie dużo opcji, tracę bramkę jako pierwszy w każdym meczu, przegrywam na wyjazdach prawie wszystko. Brakuje mi wyników remisowych itp. gram w wersje 13.3. Powiedzcie mi czy ja jestem taki słaby czy po prostu ostatnia wersja FM-a jest taka trudna ??[/quote]

Każdy z moich znajomych, włącznie ze mną miało ten problem. Gra jest poprostu delikatnie mówiąc zjebana. :)

nemook Partyzant

Witam,

Mam problem z rozgrywką (FM13) i nie wiem czy to bug czy tak po prostu jest.

Mianowicie chodzi o:

Gram Realem Madryt i prowadzę pierwszą drużynę. Dla drużyny U-19 mam zatrudnionego asystenta któremu powierzyłem prowadzenie młodego zespołu od czasu do czasu przejmując nad nim kontrolę. Niestety w przypadku Castili i Realu Madryt C nie mogę zwolnić ich managera i nie wiem czemu?! Mimo iż mam opcję rozwiąż kontrakt to nic się nie dzieje. Chciałbym zatrudnić innych managerów albo objąć nad nimi kontrolę gdyż obecni managerowie uzyskują kiepskie wyniki. Czy to bug czy po prostu nie mogę zwolnić managerów drugiej i trzeciej drużyny? Proszę o informację jak można rozwiązać ten problem. Z góry dzięki.

nemook Partyzant

Witam,

Mam problem z rozgrywką i nie wiem czy to bug czy tak po prostu jest.

Mianowicie chodzi p:

Gram Realem Madryt i prowadzę pierwszą drużynę. Dla drużyny U-19 mam zatrudnionego asystenta któremu powierzyłem prowadzenie młodego zespołu od czasu do czasu przejmując nad nim kontrolę. Niestety w przypadku Castili i Realu Madryt C nie mogę zwolnić ich managera i nie wiem czemu?! Mimo iż mam opcję rozwiąż kontrakt to nic się nie dzieje. Chciałbym zatrudnić innych managerów albo objąć nad nimi kontrolę gdyż obecni managerowie uzyskują kiepskie wyniki. Czy to bug czy po prostu nie mogę zwolnić managerów drugiej i trzeciej drużyny? Proszę o informację jak można rozwiązać ten problem. Z góry dzięki.

Tobi18 Młody aktywista

24.09.2013 21:23    #4404     Football Manager - Ogólna dyskusja - Fundusz inwestycyjny
Tyle że jeśli ktoś doprowadza klub do takiego bogactwa, gdzie zarząd oddaje pieniądze na fundusz inwestycyjny to NIE MA SZANS by ten sam menedżer doprowadził klub do takich problemów finansowych, więc moim zdaniem lepiej jest "inwestować na własną rękę > http://zolah(...)ra_.html :D Ale fakt faktem - pieniądze nie znikają.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Snakor Partyzant

@Best7

Haha, świetnie trafiłeś bo właśnie gram AFC Tubize w drugiej lidze belgijskiej. Jedyny problem to taki, że ławka rezerwowych mieści tylko 4 grajków :( a i wielu piłkarzy jest na kontraktach półzawodowych niestety...

btw. zapraszam do mojego tematu, może ktoś będzie w stanie mi pomóc :)
http://www.cmrev(...)422.html

BananowyUX Partyzant

Rozwiązałem swój problem. Wystarczyło w opcjach zaznaczyć znowu opcję buforowania skórki. ;)

Polakp Partyzant

23.09.2013 13:49    #4407     Sufler - Porady do gry - Utrata gola w ostatnich minutach
Witam

Gram Lechią Gdańsk w FM 2013 problem w moim zespole polega na traceniu goli w końcowych minutach. Moja formacja to 4:3:3. Po zdobyciu bramki najczęsciej gram stylem na kontrolę lub kontratak i wydaję polecenie utrzymanie piłki. Czeka na sugestie :)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

22.09.2013 23:56    #4408     Football Manager - Kącik graficzny - Witam
jeśli masz problemy to pobierz sobie u ziomka updaty z neta i wróć do siebie i szpilaj do woli :)

Snakor Partyzant

Witam,

Mój problem polega na tym, że od momentu, gdy poradziłem sobie z XML errorami nie mogę przejść do raportu meczowego na jednym z save'ów. Klikam na wynik meczu i nic się nie dzieje. Jakby raport w ogóle nie istniał. Zaznaczam, że wcześniej mogłem bez problemu korzystać z tej opcji oraz na innym save również mogę to robić.

liczę na Waszą pomoc i pozdrawiam :)

Avrukk Partyzant

22.09.2013 22:26    #4410     Football Manager - Ogólna dyskusja - Finansowy dołek
Oczywiście jestem ci wdzięczny za chęć pomocy, ale to nie rozwiązuje mojego problemu. Staram się organizować sparingi gdy tylko mam taką możliwość bo zawsze lepiej dostać kilka tysięcy niż nic, ale sam musisz przyznać, że taka kwota jest po prostu zbyt mała by zespół wypracował w ten sposób jakikolwiek zysk.

A edytor to zwykłe oszustwo...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution