Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

adashko Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam.

Prowadzę w tej chwili Man United i mam następujący problem.

Podpisałem kontrakt z M. Fellainim opiewający na 110tys funtów tygodniowo (jego status w drużynie to 'kluczowy zawodnik' - i rzeczywiście taką rolę w moim zespole odgrywa) .

Po jakimś czasie S. Kagawa zażądał zarobków na poziomie Belga i byłbym skłonny mu taki nowy kontrakt zaproponować, tyle że obecnie posiada on status w drużynie "Pierwszy zespół" - taki status pozwala mi zaproponować mu maksymalnie 96tys funtów, przy większej stawce otrzymuję komunikat: "nie można zaproponować opcji ze względu na ograniczenia nałożone przez zarząd" - na co on oczywiście nie przystaje. Mógłbym mu oczywiście zmienić status na 'kluczowego zawodnika', ale nie chcę tego robić, gdyż gram jednym ofensywnym pomocnikiem, i ta pozycja jest zarezerwowana dla J. Maty, aczkolwiek Kagawa i tak gra sporo i do czasu nowego kontraktu M. Fellainiego nie narzekał (często wchodzi na zmiany, gra w meczach pucharowych, ponadto kiedy Hiszpan jest zmęczony to gra w I składzie).

Czy jest jakiś sposób na zwiększenie maksymalnej kwoty jaką mogę zaproponować piłkarzowi z danym statusem?
Interakcja z zarządem bądź inny myk?

Kaczko Partyzant

09.02.2014 00:03    #3542     Sufler - Porady do gry - Brak goli :(
Siemanko, mam problem. Mój zespół strzela bardzo mało goli. Oddaję w meczu średnio ponad 20 strzałów, większość celnych. Mam bardzo dobrych strzelców z Aguero na czele. Tening mam ustawiony na ofensywę. Tymczasem strzelam w meczu maks. 2-3 gole nawet z outsiderami. Fakt, że traacę ich bardzo mało ale to marne pocieszenie. W pierwszym sezonie zająłem co prawda 3 miejsce w lidze ale prawie każdy zespół do 10 pozycji miał więcej zdobytych bramek. O co może chodzić? Dominuję w każdym meczu, ponad 50% posiadania piłki prawie zawsze ale tych goli mi brak !!!

jackub13 Partyzant

07.02.2014 23:58    #3543     Sufler - Porady do gry - Nowy sezon...
Witam, mam problem, który niszczy mi psychikę odkąd pierwszy raz chwyciłem jakiegokolwiek FM'a w dłonie. :P Wygląda to mniej więcej tak: prowadzę zespół, w pierwszym sezonie idzie naprawdę dobrze, dostaje nowy kontrakt , zostaje na następny sezon. Wszystko jest ok.... no właśnie niestety nie. Za każdym razem, a kur#$% było tak wiele razy ta sama historia, czyli początek sezonu, jedna przegrana (zawsze na maxa pechowo lub taka solidna 5-0 niekoniecznie z gigantami :ech: ), i kompletny rozpad drużyny, spadek morale i każdy wie jakie serie mogą się wtedy przytrafiać. Nie wiem dlaczego tak jest, nie potrafię tego zrozumieć. Dodam, że nie rozsprzedaje nigdy drużyny, pasek zgrania ma niemal maksymalny poziom, wzmocnienia zazwyczaj małą ilością zawodników i zawsze to samo.

arthil Partyzant

Panowie, prosze o pomoc. Jak zmienic to, zeby wprowadzone w trakcie meczu polecenia indywidualne NIE ZAPISYWALY SIE na stale w taktyce?
Szalu idzie dostac, jak trzeba wszystko od nowa ustawiac i zmieniac:)
Wiem, ze ktos kiedys o to juz pytal, ale niestety nie potrafilem znalezc tego na forum.
Z gory dziekuje za pomoc ;)

Pikawa Artysta Rewolucji

07.02.2014 14:03    #3545     Sufler - Inne - Manifesty ze zdjęciami
[quote="radeksio321"]Witam. Mam mały/duży problem. Otóż, nie wiem jak się dodaje zdjęcia z kariery do manifestu. Podstawy znam, screen, okej.. Ale co dalej? Mógłby mi ktoś użyczyć pomocy? Krótko, krok po kroku, aż do dodania manifestu, proszę o pomoc ;)[/quote]
http://www.cmrev(...)nia.html
.

radeksio321 Partyzant

07.02.2014 13:46    #3546     Sufler - Inne - Manifesty ze zdjęciami
Witam. Mam mały/duży problem. Otóż, nie wiem jak się dodaje zdjęcia z kariery do manifestu. Podstawy znam, screen, okej.. Ale co dalej? Mógłby mi ktoś użyczyć pomocy? Krótko, krok po kroku, aż do dodania manifestu, proszę o pomoc ;)

flowproba Partyzant

07.02.2014 13:15    #3547     Sufler - Porady do gry - Problem ze skautingiem
Witam. Mam problem ze skautami, specjalnie zatrudniłem trójkę skautów z wiedzą i narodowością południowoamerykańską. Wysyłam ich tam już od dwóch sezonów a oni znaleźli... 0 zawodników wartych uwagi! Standardowo potencjał od 3 gwiazdek ustawiony. Wiedza o tym kontynencie mam już ok. 40%. Atrybuty skautów - więcej niż dobre. Wyniki zerowe niezależnie od tego czy każe im skautować region czy poszczególne państwa.. Ma ktoś jakiś pomysł?

emzee1 Partyzant

07.02.2014 10:17    #3548     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z grafika
Witam mam pytanie czy ktoś ma może podobny problem gra uruchamia się bez problemu do momentu meczu podczas meczu strasznie przycina się obraz jest to irytujące. mój sprzet to i5 3.1 ghz 8gb ramu geforce gtx 660 . Probowalem nawet zmniejszyć rozdzielczość ale to nic nie daje:/ dodam ze nie mam problemu z innymi grami wwszystkie najnjowsze tytuly smigaja na full detalach.

Madrycki Partyzant

06.02.2014 17:49    #3549     Sufler - Porady do gry - Problem z niskim Morale zespołu
Gram w FM 2014 i od początku sezonu moi wszyscy zawodnicy z zespołu Newcastle mają morale niskie itp przez to większość meczów przegrywam dodam,że trening jest ustawiony tak,że piłkarze są z niego zadowoleni nikt w zespole nie robi konfliktu zawodnicy dostawają premie zawsze gdy kończy sie mecz to podtrzymuje ich na duchu mówiąc im że mieli pecha itp ale to i tak nic nie daje ponieważ oni dalej przegrywają i cały czas tak samo jest tu ktoś kto gra w FM i ma jakiś dobry sposób na to żeby te Morale zwiększyć na znakomite tak żeby cały czas wygrywali i była dobra atmosfera w zespole ?

adriano123 Partyzant

Witam,
Wracam do fm po dość długiej przerwie ok 2 lata, próbuję rozpocząć jakąś ciekawą karierę. Problem w tym, że moja rozgrywka kończy się zazwyczaj na wyborze klubu. Dlatego proszę o pomoc.
Szukam:
klubu z dowolnej czołowej ligi europejskiej (preferowałbym: hiszpania, anglia, wlochy, niemcy, portugalia, belgia, ukraina,francja)
klub z pierwszej lub drugiej ligi (ale nie faworyt rozgrywek)
na starcie nieco grosza na transfer (chociaż milion)
zadłużenie klubu brak lub dość małe
nie pogardze jeżeli będzie kilku zdolnych, których można sprzedać lub ograć
Z góry dzięki za podpowiedzi

Fm 12 z uaktualnieniem na 31.01.14

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.