Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Proletariat

20.02.2005 11:55    #22631     Sufler - Porady do gry - Problem ze skinem effem
podczas meczu nie widze wyniku ani minuty (całego zegaru) ?! prosze o pomoc ;]

dari90 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.02.2005 17:09    #22632     Sufler - Porady do gry - Wyskakujący błąd
Mam problem z fm-em. Jak już mówiłem gram początek drugiego sezonu wisłą i w pewnej chwili wyskakuje mi komunikat: "FM2005 spowodował wyjątek 10H w module FM2005.EXE przy 0177:00520e00".Prosze o pomoc

marian Partyzant

19.02.2005 11:04    #22633     Sufler - Porady do gry - Skin effem
ok działa tylko jeszcze jest 1 problem: podczas meczu nie widze wyniku ani minuty ;] jakby brakowalo czcionki jakiejs, prosze o pomoc

rico Partyzant

09.02.2005 11:28    #22634     Sufler - Porady do gry - Błąd w finansach
Po 1 sezonie grania legia finanse klubu zaczely sie znacznie zmniejszac choc sprawdzalem bilans miesieczny to zawsze byl na plus wrescie sprzedajac zawodnika za miloin euro zamiast dodac ten milion odjelo mi milion , i tak przez caly czas zamiast dodawac mi kase to odejmowalo mi kase czy macie ten sam problem ?? jak go rozwiazac ??

Proletariat

07.02.2005 09:03    #22635     Sufler - Porady do gry - Wiek a doświadczenie
Mam taki problem bo nie wiem czy wystawiać w składzie młodego, perspektywistycznego czy doświadczonego zawodnika.

Proletariat

06.02.2005 21:07    #22636     Sufler - Porady do gry - Gra sie wylącza
Ja też mam taki problem, wywala zawsze 21.07.06 :/ Jedyne co pomogło to zwolnienie się z pracy :/ Wtedy gra idzie dalej ale ja niestety trace swojego managera :( Nie znacie zadnych programow ktore moga umiescic managera w klubie?

Proletariat

01.02.2005 16:50    #22637     Sufler - Porady do gry - Pozwolenia na pracę
Chciałbym się zapytać czy tez macie problemy z zakupem młodych, utalentowanych ,np: Brazylijczyków. Ja gdy chciałem kupić do mojego Birmingham młodych Brazylijczyków nie mogłem załatwić im pozwolenia na pracę. Ale jak grałem Realem Madryd to wszystkich udawało mi się kupić. Chciałbym się dowiedzieć jak załatwić pozwolenie na pracę w Anglii więc proszę pomóżcie!!!

Proletariat

30.01.2005 15:50    #22638     Sufler - Porady do gry - Gra sie wylącza
Mam taki maly problem. Kiedy gram sobie w mojgo menadzerka, jest jeden taki dzien, ze gra sie caly czas wylancza. Bywalo tak nieraz, ale zawsze po odsejwowaniu gra szla dalej, ale teraz jest inaczej, Po kazdym rozpoczeciu mojej starej gry, gra sie wylancze okreslonego dnia. Da sie to jakos naprawic czy cos? Prosze pomozcie mi!!! Ja w to musze grac , a nie mam sil zaczynac wszystkiego od poczatku!!!! Wielkie dzieki i pozdrowienia dla calej redakcji- trzymajcie sie , i trwajcie w tym co robicie - CM fan z Chicago YO

Proletariat

26.01.2005 15:59    #22639     Sufler - Porady do gry - CA i PA vs. statystyki
to ciekawe pytanie ale odpowiedz nie dokonca wyjasniajaca ten problem mysle ze maniakowi chodzilo o to czy zawodnik z lepszymi statystykasmi ale z gorszym CA jest lepszy od zawodnika z gorszymi statystykami ale lepszym CA

bialy_1 Partyzant

12.01.2005 22:55    #22640     Sufler - Porady do gry - Spadek formy zespolu
Wiesz.. te 90% nie jest jeszcze niczym strasznym, mozesz spokojnie wystawiac ich, ale czasami przydala by sie mala rotacja, przeczytaj uwaznie wczesniejsze posty, a dowiesz sie ze jest to duuzy problem tej gry, zadko sie spotyka aby caly zespol z meczu na mecz mial 100% kondyscji, nawet przy najlepszym treningu :). Mozesz zmienic rezim treningowy (tego nie napisales) na przerwe (to oczywiste), wypadalo by choc 1 czy 2 mecze w przerwie oczywiscie zagrac, i pamietac ze rezim treningowy w przerwie zimowej powinen byc inny niz w letniej :), aha, pamietaj o mlodych zawodnikach podczas spraingow, daj im pograc! Czasami warto nawet jak przegrasz.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution