Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.01.2009 17:17    #14951     Sufler - Porady do gry - LOW MEMORY przy 4GB!!!!
[quote=gromit]witam! mam taki problem, mianowicie wyskakuje mi taki komunikat gdy chce wczytac swojego save: "football manager 2009 is running dangerously low on memory...". Nie zawracałbym głowy Wam tutaj ale dla mnie jest to conajmniej dziwne.. zmieniłem sobie ostatnio RAMY (mam teraz 4GB) i procesora na lepszy i nie mam pojęcia jak może takie coś wyskakiwać skoro na gorszym sprzecie mi bez problemu chodzilo:/ Oczywiście musiałem format robić itp a gram na patchu 9.1. Z sortowaniem sie bawiłem ale to na nic sie nie zdało dalej to samo;/ można nerwicy dostać nie pluł bym się ale juz pograłem chyba z 5 sezonów i nie chce sie mi od nowa wszystko zaczynać. Jak Ktoś ma pomysł co jeszcze można zrobić bede wdzieczny:)[/quote]

A nie miales moze podkrecanego procesora??? Nier bawiles sie albo ktos tego nie robil???

gromit Partyzant

26.01.2009 16:08    #14952     Sufler - Porady do gry - LOW MEMORY przy 4GB!!!!
witam! mam taki problem, mianowicie wyskakuje mi taki komunikat gdy chce wczytac swojego save: "football manager 2009 is running dangerously low on memory...". Nie zawracałbym głowy Wam tutaj ale dla mnie jest to conajmniej dziwne.. zmieniłem sobie ostatnio RAMY (mam teraz 4GB) i procesora na lepszy i nie mam pojęcia jak może takie coś wyskakiwać skoro na gorszym sprzecie mi bez problemu chodzilo:/ Oczywiście musiałem format robić itp a gram na patchu 9.1. Z sortowaniem sie bawiłem ale to na nic sie nie zdało dalej to samo;/ można nerwicy dostać nie pluł bym się ale juz pograłem chyba z 5 sezonów i nie chce sie mi od nowa wszystko zaczynać. Jak Ktoś ma pomysł co jeszcze można zrobić bede wdzieczny:)

Kash Przodownik pracy

26.01.2009 15:46    #14953     Sufler - Porady do gry - Rezygnacja i frustracja
[quote=endrus]Albo masz pirata albo nie masz latki 6,0,3 albo po prostu sędzia był przekupiony:)
[/quote]
Wiesz on już chyba zdążył rozwiązać ten problem :)

bashey_pl Partyzant

26.01.2009 14:50    #14954     Sufler - Porady do gry - inicjalizacja?...
Miałem ten sam problem. Mi akurat pomogło wyłączenie firewall`a i antywirusa na czas weryfikacji kopii przez internet.

Dawka Partyzant

26.01.2009 13:52    #14955     Sufler - Porady do gry - Raport scouta
Witam wszystkich,

Mam pytanie odnośnie raportów scoutów. Stworzyłem shortlistę młodych i tanich graczy. Teraz chciałbym, aby któryś ze scoutów sporządził mi o nich raporty, tak jak w przypadku wysłania go "w teren". Wiem, że można zaznaczyć wszystkich i wówczas systematycznie scout będzie przynosił mi raporty. W tym jednak problem. Jeśli moja lista zawiera ok. 2000 zawodników całą skrzynkę będę miał zawaloną raportami. I tutaj właśnie pojawia się moje pytanie, czy da się jakoś wyłączyć powiadomienia w skrzynce typu "Scout przedstawia raport, którego tematem jest Ronaldinho". Niech po prostu po cichu robi swoje, a ja potem sobie przeglądnę wszystkich zawodników, których raporty sporządził scout.

Z góry dzięki za pomoc,
Pozdrawiam!

chmieluk Partyzant

26.01.2009 13:49    #14956     Sufler - Porady do gry - Notoryczne błędy obrońców.
[quote=Rafcioos]Mam następujący problem z obrońcami - podczas obrony, szczególnie podczas kontrataku obserwuje, jak moje OŚki schodzą na boki zakładając pressing na skrzydłowych, zostawiając niejednokrotnie pustą przestrzeń na środku )albo przynajmniej jeden z nich). Szczególnie to groźne, kiedy DPŚ nie zdąrzy wrócić.

I tutaj moje pytanie: które ustawienia indywidualne mogą odpowiadać za takie zachowanie? Obronców mam niegłupich, z ustawianiem sie dobrym. Ustawieni 1 na 1, bez scisłego krycia.[/quote]
Spróbuj zmniejszyć im presing i nastawienie na bardziej defensywne, może to też być powiązane z jednoczesną bardzo szeroką grą zespołu

Rafcioos Partyzant

26.01.2009 13:45    #14957     Sufler - Porady do gry - Notoryczne błędy obrońców.
Mam następujący problem z obrońcami - podczas obrony, szczególnie podczas kontrataku obserwuje, jak moje OŚki schodzą na boki zakładając pressing na skrzydłowych, zostawiając niejednokrotnie pustą przestrzeń na środku )albo przynajmniej jeden z nich). Szczególnie to groźne, kiedy DPŚ nie zdąrzy wrócić.

I tutaj moje pytanie: które ustawienia indywidualne mogą odpowiadać za takie zachowanie? Obronców mam niegłupich, z ustawianiem sie dobrym. Ustawieni 1 na 1, bez scisłego krycia.

Kash Przodownik pracy

25.01.2009 22:57    #14958     Sufler - Porady do gry - inicjalizacja?...
[quote=tejdzik]kapa... to samo tylko ze za pierwszym razem jakiś błąd ze klucz zły.... co teraz?
wyskakuje błąd [-51] POMOCY!![/quote]
Masz wyjaśnienie na gram.pl

tejdzik Partyzant

25.01.2009 22:23    #14959     Sufler - Porady do gry - inicjalizacja?...
otóż wale prosto z mostu kupiłem dzisiaj fm 09 instaluje wszystko cacy i nagle przychodzi wpisanie cd key'a ( pewnie mieliście ten sam problem 0 i o ) gdy mi się udało wyskoczyło okno z napisem inicjalizacja i tak już od 10 min. Mógłby mi ktoś pomoc? co mam zrobić? szkoda mi tych 70 zl

krolik123 Partyzant

25.01.2009 21:56    #14960     Sufler - Porady do gry - pytanie odnosnie DDT generator
taki problem ze jak zaczyna gre to nie chce jej szybko konczyc :p wiec chcialem spytac kogos kto juz tak gral ( zaznaczajac duza ilosc krajow ). i chodzilo mi tez o to czy te kraje w ogole jakos obciazaja kompa.ale dzieki

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution