Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

TheStar Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.02.2009 22:00    #14771     Sufler - Porady do gry - Backgroundy-pomoc
[quote=Przemu$^^]a ja powiem, że żeby tła były, trzeba zaznaczyć opcję : pokazuj tła ;)[/quote]
Hah xD no to kolega Przemu$^^ Was podsumowal :PP Jeśli okaże się, że problem zniknie po wlączeniu tej opcji to padne ze smiechu xD a jeśli nie... nie ważne ;)

cineczek89 Partyzant

16.02.2009 21:48    #14772     Sufler - Porady do gry - Problem z bramkarzem
dlaczego bramkarz nie wie ze jest drugim bramkarzem zawsze mnie to denerwowało w fm , powinien wiedzieć że nr 1 jest ktoś inny , a mój 2 brakarz chce częstszych występów lidze . Co w takiej sytuacji zrobić,pewnie powie ktoś żeby go wpuszczać na mecz , a jeżeli jest słabym bramkarzem a gram beniaminkiem w angielskiej ekstraklasie.

Wojownik Kulawe... Partyzant

Skąd: Mazowiecka stolica paneli podłogowych. Już wiesz? Jak nie to sprawdź w góglach. Przystajesz na ten układ?
Mam problem. Otóż wziąłem sobie urlop między sparingami (jakieś 2 tygodnie) i w tym czasie okazało się, że komputer przyjął ofertę sprzedaży mojego najlepszego, najdroższego zawodnika. Próbowałem "odrzucić" ofertę w oknie transferu, bo już parę razy tak miałem, ale widzę, że nie ma tej opcji i nie mogę go odrzucić. Znacie jakiś sposób na anulowanie tego transferu żeby zawodnik u mnie został, bo nie wiem sam co robić. Sposoby typu proponowanie nowego kontraktu, odkupienie nie pomogły. Edytorem też się nie bawię, bo mam SP3?

matik133 Partyzant

16.02.2009 19:49    #14774     Sufler - Porady do gry - Backgroundy-pomoc
Witam. Nie znalazłem nigdzie konkretnego rozwiązania mojego problemu wiec zakładam nowy temat. Otóż ściągnąłem Backgroundy stadionów z tej stronki na 's' gdzie jest duzo grafiki do fm-a. Wrzucam do moje dokumentysports interactivefm 2008graphicsackgrounds. Wyłączam cache skórki i włączam: pokazuj tła. Odświeżam skórkę i nic:( gram na domyślnej skórce FM 2008. Prosze o pomoc.

batata Przodownik pracy

16.02.2009 16:17    #14775     Sufler - Porady do gry - Szukam Update
Ale jaki jest twój problem ?
Ściągnij po prostu 9.2.0 i update, zdążysz do kolegi ^^

rblancos07 Partyzant

16.02.2009 11:46    #14776     Sufler - Porady do gry - Problem z łatką 8.0.2
Cześć, mam problem z łatką 8.0.2, a mianowicie w czasie jej instalacji pokazuje mi się jakiś błąd który brzmi: "File reading file block 34". Wie ktoś o co chodzi? z góry dzięki za pomoc.

thecure22 Partyzant

16.02.2009 00:48    #14777     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
LFC-MaCiek, nie ma problemu aczkolwiek za dużo zmian tu nie zobaczysz :)

Malaga ma mały budżet, dlatego aż tyle transferów

transfery: http://img52(...)des1.png

skład: http://img7.(...)2zh2.png
skład cz.2 : http://img4.(...)3wb2.png

tabela po 9 kolejkach przed meczem z Villarreal : http://img16(...)azc9.png

Transferów mało, ale liczę że niektórych uda mi się opchnąć w zimowym jak N.Baha,Cheli,M.Angel i J.Luque i za te pieniądze zrobić jakieś ciekawe transfery.

kozakos3 Partyzant

Ale odpowiedzi nadal nie ma czy naprawde nikt nie wie jak zrobic zeby to nie wyskakiwało bo przeciez po to kupywalem oryginal zeby nie miec takich problemow a tu psikus

McMoney Młody aktywista

15.02.2009 23:20    #14779     Sufler - Porady do gry - Niezgłoszeni zawodnicy
witajcie
mam takie pytanko. juz kiedys mialem z tym problem ale ktos mi pomogl i rozwiazalem,teraz jest niby podobny ale inny xd

gram cska i kupilem sobie kilku zawodnikow z wolnego transferu. przyszli do mnie 1 lipca i byli niezgloszeni do gry. nigdzie nie moglem ich zglosic.przyszedl dzien 3 sierpnia czyli otwarcie okna transferowego w rosji i przybyli nowi np. ibagaza,kalou.okazuje sie ze ci co przybyli 1 lipca juz sa zgloszeni , choc tego nie robilem [!] a ci co przybyli w sierpniu nie sa[!!]

wiec moje pytanie brzmi: co jest do kur... nedzy ?

zalaczam skriniacza jakby co

z gory dzieki za odpowiedz
Glory, Glory MAN UNITED !!

janexdvd Partyzant

15.02.2009 20:43    #14780     Sufler - Porady do gry - jak zamienic lige
Non problemo siniore siarra costa brava.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution