Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

piast29 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.02.2009 17:37    #14691     Sufler - Porady do gry - Poczatek
Słuchajcie ! W tym jest problem że niedziała w ogóle . Ściągnąłem DirectX i probuje go instalowac . Ładuje Ładuje i .... tzw. Dupa , pojawia sie jakiś duży komunikat że error

michal24s Młody aktywista

27.02.2009 16:56    #14692     Sufler - Porady do gry - mecz w zwolnionym tempie
Mam problem. Otóż zainstalowałem łatę 9.3.0. Stworzyłem nową grę (nadzwyczaj długie ładowanie). Ustalam sparingi. Kiedy przyszło do meczu, okazało sie że strasznie wolno chodzi, a gdy zwiekszę tempo, to sie przycina. Zawsze na początku meczu włącza się tryb TV. Pomimo zmiany w kolejnych meczach włączał sie właśnie tryb TV. Wczytałem starego save'a i tych problemów nie było. Ktoś wie, o co może chodzić?

DuzyMaciek Partyzant

27.02.2009 16:08    #14693     Sufler - Porady do gry - Zwis przy ładowaniu meczu
Witam,
nie znalazłem nigdzie podobnego problemu.
Czasami przy ładowaniu meczu FM się zawiesza. Tylko i wyłącznie wtedy. Zainstalowałem te wszystkie bajery, które radzicie - bez zmian.

Konfiguracja: GeForce 8600M GT, Intel Core2 Duo T8100 2,1 GHz, pamięć 4 Gb
Windows Vista; FM Patch 9.2.0

z góry dziękiuję

Sączers Partyzant

27.02.2009 14:22    #14694     Sufler - Porady do gry - Problem FMM 2.25
Temat do zamknięcia :) Już naprawiłem :)

Maciej.Cherry Partyzant

27.02.2009 01:17    #14695     Sufler - Porady do gry - problem z uruchomieniem fm 2009
Przy próbie aktywacji po instalacji najnowszego patcha również pojawia mi się błąd z aplikacją fm.exe. Sprawdziłem raport błędów i prawym górnym rogu przyczyną problemu jest fm.exe, a nie żaden plik dll. Mam zainstalowane Frameworki (1.1, 2.0, 3.0, 3.5 + service packi).

Pomóżcie ;]

fred Młody aktywista

27.02.2009 00:02    #14696     Sufler - Porady do gry - Help
Dobra rada zrób własną taktykę. A ten twój problem to pewnie związany jest z ustawieniami dla drużyny.

qwertypongroclin Partyzant

26.02.2009 23:30    #14697     Sufler - Porady do gry - Help
Witam mam problem gram valencia i sciaglem taktyke kita 24 i polecenia druzyny sa a polecen dla pilkarzy nie moge ustwaic robie polecenia pilkarzy klikam ustaw i np klikam bramkarz i takie wszystko szare jakby i nie idzie nic kliknac.POwiedzcie moze cos robie zle albo cos z gory thx

qwertypongroclin Partyzant

26.02.2009 23:30    #14698     Sufler - Porady do gry - Help
Witam mam problem gram valencia i sciaglem taktyke kita 24 i polecenia druzyny sa a polecen dla pilkarzy nie moge ustwaic robie polecenia pilkarzy klikam ustaw i np klikam bramkarz i takie wszystko szare jakby i nie idzie nic kliknac.POwiedzcie moze cos robie zle albo cos z gory thx

Snpr9 Partyzant

26.02.2009 19:39    #14699     Sufler - Porady do gry - Zwisy
Poza tym mam na dysku Stronghold Crusader, któremu też się zwiesiło. Na dysku mam naprawdę niewiele, skanowałem avastem- zero wirusów. Za to Windows i FF chodzą bez problemu. Zamiast redtuba wolałbym FM'a... FM pójdzie w trybie awaryjnym? Jeżeli tak to jak to włączyć w windowsie?
Jeszcze przed problemem i formatem pojawił się inny problem: Nie czytało mi w ogóle, że mam coś takiego jak DVD, więc odłączałem i podłączałem kilka razy, może coś wtedy zepsułem. Skasowałem jakieś "upper filters" oraz "lower..." i zadziałało, ale chyba dopiero po tym przestał działać FM.

Snpr9 Partyzant

26.02.2009 13:09    #14700     Sufler - Porady do gry - Zwisy
Cześć wszystkim! Po przeszukaniu tej (i innych stron o FM09) nie napotkałem takiego błędu. A mianowicie: gra zawiesza mi się zaraz po odpaleniu gry. Miałem też błąd "invalid token" (czy coś koło tego- save.xml) działałem według waszych rad(reset_preferences), formatowałem i nic. Błąd nie wyskakuje, bo czasami nawet logo SI nie zdąży wyskoczyć. Ewentualnie (jak zdąże) wcisnę alt+ctrl+del i wtedy chociaż do menu głównego wejdę, jednak chwile potem znowu zawias. BŁAGAM O POMOC!
Z góry dzięki, nie dajcie mi umrzeć ;)

Dodam tylko, że gra długo działała normalnie 2,5 sezonu w lidze polskiej. Po prostu nagle się odwidziało i zonk. Frameworki itp. też próbowałem.
Lig włączonych mam 1
PC: Athlon 2200+; 1GB ram; GeForce5600xt; winda xp + 2 dyski podłączone.
Nie wiem czy to istotne, ale może Wam pomoże w rozwiązaniu mojego problemu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.