Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Ale jakim problemem jest przypisanie numeru zawodnikowi po wcześniejszym zgłoszeniu listy z graczami??
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

Guezmir Młody aktywista

01.03.2009 01:16    #14682     Sufler - Porady do gry - Zdjęcie menadżera
Mozesz sprobowac w taki sposób: Sprawdź swoje id w grze. Dany numer wpisz jako nazwe Twojego zdjecia. Wrzuc do folderu o obojetnie jakiej nazwie i wstaw ten folder do moje dokumenty/sports interactive/graphics/pictures.
Nie zapomnij stworzyc pliku config za pomoca programu "fmxml", ktory sciagniesz bez problemu z netu.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Bide Partyzant

28.02.2009 22:11    #14683     Sufler - Porady do gry - wymiana murawy
ja mam obecnie problem, gram legią i jakieś 2 sezony temu poprosiłem o rozbudowę szkółki oraz bazy treningowej, odpowiedź od zarządu pozytywna, ale do tej pory nic się nie zmieniło a gdy ponawiam prośby to mi odpowiadają że już plany zaakceptowane, o co kaman?

Kash Przodownik pracy

28.02.2009 19:08    #14684     Sufler - Porady do gry - Zwisy
A jak inne gry Ci działają? Włączałeś jeszcze jakieś oprócz Strongholda i FMa? Bo mam podejrzenie, że to może być wina sprzętu. Po prostu gdy włączasz FMa komputer musi zwiększyć "obroty" i być może procesor lub inna część, tego nie wytrzymuje. Kiedyś miałem ten sam problem co Ty i pomogła dopiero wymiana wadliwego procesora.

PS. I jeszcze jedno nie zmieniałeś jakichś części w komputerze przed pojawieniem się błędu ?

EineMinuteBitte Partyzant

28.02.2009 18:53    #14685     Sufler - Porady do gry - Problem z kitsami
Witam. Kolejny błąd bardzo mnie irytuje w tej grze. Otóż niektóre kitsy się nie ładują najzwyczajniej w świecie. Podobny problem miałem w FM2007, wtedy to 70% ligi Greckiej się nie ładowało + osobne przypadki.

Teraz bardzo dużo kitsów się nie ładuje. Być może też macie takie problemy?
Bundesliga i Liga Rumuńska są w FM2009 przewodnikami tego irytującego błędu.
Jest jakaś rada na ten problem?
Z góry mówię że w config'u mam wszystko OK

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

28.02.2009 18:13    #14686     Sufler - Porady do gry - Blad
No raczej tak :P
No bo jak nawet zaczynasz nową grę, to i tak masz do wybory wszystkie uaktualnienia. A to co zostało poprawione to nie będzie zmienione. raczej

EDIT:
Znalazłem ten temat, ale nie ma tam pomocy...

http://www.cmrev(...)___.html

Starachowiczanin Partyzant

27.02.2009 20:07    #14687     Sufler - Porady do gry - Bug - terminarz rozgrywek
Odświeżam stary wątek, gdyż u mnie pojawił się podobny problem po zainstalowaniu patcha 9.3. Dotychczas wszystko było w porządku, teraz wszystkie mecze w lidze polskiej i angielskiej odbywają się w soboty. Czy można temu w jakiś sposób zaradzić?

Głosik Krzewiciel myśli rewolucyjnej

27.02.2009 19:24    #14688     Sufler - Porady do gry - Ilość Lig ;]
[quote=Jark4]Baza duża, i spokojnie 5 lig powinno Ci uciągnąc. Więcej to mógłby byc problem.[/quote]
Hę? załadowałem 14 Lig mam gorszy procesor od henrego14 a wszystko śmiga ... :-k
smiało może dac więcej niż 10

Jark4 Żołnierz frontu ideologicznego

27.02.2009 19:22    #14689     Sufler - Porady do gry - Ilość Lig ;]
Baza duża, i spokojnie 5 lig (krajów) powinno Ci uciągnąc. Więcej to mógłby byc problem.

Abdulinho17 Młody aktywista

27.02.2009 17:59    #14690     Sufler - Porady do gry - Poczatek
[quote=piast29]Witam Was ! Pomozcie ! Wiecie co trzeba zrobic "Cannot run game : Failed to set up graphics system"-komunikat[/quote]
wyszukiwarka sie kłania , chyba dwa dni temu był ten sam problem i ja tez to mialem .
Visca el Barça !

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.