Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

maciekigood Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.05.2010 20:14    #12031     Sufler - Porady do gry - Problem - wybijanie gry itd.
Jest na tej stronie takie coś jak wyszukiwarka, a tematów o tym było już dość sporo.
http://www.cmrev(...)ror.html
http://www.cmrev(...)ror.html

devonish Partyzant

29.05.2010 20:02    #12032     Sufler - Porady do gry - Problem - wybijanie gry itd.
Witam , jestem tu nowy - potrzebuję pomocy.

Grałem sobie tak w tego FMa i grałem.

Aż tu nagle, po wyłączeniu prądu - włączam komputer, grę - wszystko ładnie pięknie...

Wczytuję ostatnią grę , wybieram skład i...

Błąd załączony.

Reinstalowałem wszystko i efektu nie ma. Bardzo proszę o pomoc - zależy mi na tym stanie gry - dość długo się męczyłem.

Pozdrawiam wszystkich weteranów. :P

http://www11.spe(...)/wrg.PNG

ToMuSRyDy Partyzant

29.05.2010 17:09    #12033     Sufler - Porady do gry - Brak budżetu transferowego
Witam. Otóż mam taki problemik. Po zakończeniu bardzo udanego sezonu (potrójna korona) Milanem zacząłem szukać piłkarzy, którzy mogliby wzmocnić skład, ale jak się okazuje nie zostaje wyświetlona żadna wiadomość na temat oczekiwań na następny sezon w której można było wybrać co jesteśmy w stanie zdobyć w lidze (walka o tytuł itp.) lecz ta wiadomość się wgl nie wyświetla. Mam już końcówkę sierpnia ...
Jeśli to ważne to inne kluby kupują za wielkie pieniądze.
Gram na zmodyfikowanej przeze mnie lidze włoskiej z 8 drużynami w serie a. Co może być tego przyczyną?

pawel342 Partyzant

29.05.2010 16:39    #12034     Sufler - Porady do gry - Problem z ekranem meczowym.
Sam problem sie rozwiazal i samo zaczelo dzialac dzieki ;D

KamykAdrian Partyzant

Witam, mam problem , mianowicie muszę się zgłosic do rozgrywek Europejskich . A mam tylko 2 na 4 potrzebnych zawodników wyszkolonych w klubie. nie moge nic zrobic . Proszę o pomoc bo nawet nie moge konytnuowac gry.

Pomstiborius Młody aktywista

Grupa: Ekspert
29.05.2010 08:26    #12036     Sufler - Porady do gry - Zespół rezerw
Ja również gram na wszystkich szczeblach tą samą taktyką. Zespół rezerw prowadzi mój asystent, który ma motywowanie, wiedzę taktyczną i kierowanie zespołem na 20. Zawsze mam co najmniej kilku piłkarzy z pierwszej drużyny, którzy nie mieszczą się w składzie meczowym i są oni udostępnieni. Ponadto udostępniam wszystkich wracających po kontuzji + tych, którzy rzadko grają w pierwszej drużynie, żeby mogli odbudować kondycję. Z juniorami od 3 sezonów mam problem (mimo doskonałej bazy juniorskiej). W tym czasie dostałem zaledwie 3 przyzwoitych zawodników. Konkretnie 2 bramkarzy i prawego pomocnika (gram bez skrzydłowych). Zbytnio nie wzmocnili oni rezerw, zwłaszcza że mam nadmiar bramkarzy u siebie (2 klasowych, jeden bardzo dobry, 2 młodych perspektywicznych, trzeciego z wychowanków musiałem sprzedać, bo wcale nie grał).

Od dobrych dwóch sezonów nie kupuję też młodych piłkarzy z innych klubów, bo za szybko awansowałem do Premiership i ciągle muszę wzmacniać skład (w tej chwili brakuje mi jeszcze klasowego lewego obrońcy, ale nie pogardziłbym też dobrym środkowym obrońcą i napastnikiem), jako że mimo wysokiego budżetu co sezon jestem w stanie kupić maksymalnie 2 nowych graczy (a musiałem niemal cały skład po awansie wymienić). Na młodych nie starcza mi kasy, zwłaszcza że kluby chcą za nich astronomiczne kwoty. Nie to co na początku gry - mój czołowy napastnik kosztował mnie wtedy 1,5 mln, jego partner 325k, a rezerwowy 550k (tyle że to było dobre 5 sezonów temu).
Świat wspiera się na czterech filarach - na naukach mądrych, na sprawiedliwości wielkich, na modlitwach prawych i waleczności dzielnych.

Chod Żołnierz frontu ideologicznego

29.05.2010 01:29    #12037     Inne - Hyde Park - Polski rap
Eldo - Pale majki

[quote]"masz problem, ej on ma flow, no co ty
on robi show on nie wpierdala sie w kłopoty
brawo Rutkowski, masz puchar weź sie ocknij
zacznij w końcu słuchać i ułóż swe klocki"

Rutkowski= Zeus
Zeus= mówienie o nie wpierdalaniu się w kłopoty, ja nikogo nie zaczepiam etc.
Puchar= demo roku?
"zacznij w końcu słuchać i ułóż swe klocki"- Zeus we "wracam tu..." nawija:
"choć nie każdy gładko składa klocki
na pewno jest specem od autopromocji"[/quote]

Leszkowi spodobały się dissy najwyraźniej.
#TeamTyniec

MaTX Partyzant

Gram Lechem Poznań i jest proponowana jako klub filialny jakaś drużyna z Chińskiej ekstraklasy. Jest mały problem. Rocznie trzeba płacić 3,5 mln zł, a nie mam pojęcia czy zwrócą mi się te pieniądze

Prosze o pomoc!

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

27.05.2010 11:36    #12039     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja problem.
Raz
Dwa
Trzy

I jak już zakładasz nowy wątek, to nie pisz tego samego w drugim, już istniejącym.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

majkelini Partyzant

27.05.2010 11:23    #12040     Sufler - Porady do gry - Reprezentacja problem.
Mam taki problem gram w FM2010,goła wersja 10.0. Chciałem przejąć jakąś Repre składałem podanie o pracę,odezwały się takie jak-Senegal,USA,Kamerun czy Nigeria.Problem w tym kiedy przyjmuję ofertę pracy nic się nie dzieje.Co 3-4 mecze pojawia się nowa wiadomość "imie i nazwisko" i np. Senegal wzywa,znów przyjmuje i nic,tak ciągle w kółko.Gram Realem 4 sezon rok 2014,co mam zrobić by nie stracić save-u a mieć jakaś Reprezentacje.Proszę pomóżcie!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.