Reprezentacja problem.

Bakerman Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.03.2010, 17:00    Pytanie
Witam.
Mam problem z reprezentacją jaką ostatnio objąłem. Na co dzień jestem managerem klubu hiszpańskiego. Objąłem w między czasie drużynę Egiptu, ale nie mogę przejść do okna meczowego, tzn. nie mogę oglądać meczu, motywować i innych rzeczy z tym związanych. Ligi Egipskiej nie brałem jako dodatkowej. Mam zainstalowany patch 10.2 (zaraz będzie 10.3).

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.03.2010 20:24    #1
może masz w ustawieniach "asystent prowadzi drużynę w meczach towarzyskich"?
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

majkelini Partyzant

0
27.05.2010 11:23    #2
Mam taki problem gram w FM2010,goła wersja 10.0. Chciałem przejąć jakąś Repre składałem podanie o pracę,odezwały się takie jak-Senegal,USA,Kamerun czy Nigeria.Problem w tym kiedy przyjmuję ofertę pracy nic się nie dzieje.Co 3-4 mecze pojawia się nowa wiadomość "imie i nazwisko" i np. Senegal wzywa,znów przyjmuje i nic,tak ciągle w kółko.Gram Realem 4 sezon rok 2014,co mam zrobić by nie stracić save-u a mieć jakaś Reprezentacje.Proszę pomóżcie!!

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

0
27.05.2010 11:36    #3
Raz
Dwa
Trzy

I jak już zakładasz nowy wątek, to nie pisz tego samego w drugim, już istniejącym.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution